Son zamanlarda çok fazla dikkatimi çekmeye başladı. Sosyal medya olsun gündelik hayat olsun kadınların yanında hep mezhebi geniş erkekler oluyor. Bunun sebebi flörtöz kadınların kendini hiçbir şekilde (açık saçık giyim, erkek kanka, gece gezmeleri, erkek arkadaş ortamının fazla olması vs) kısıtlamayan erkek sevmesi midir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onların tercihi değil, erkeklerin yokluktan girdikleri rol
Baskı yaparsam kaçar. O yüzden hem kendi işini görüyor hem onun gönlünü mü hoş ediyor diyorsun?
Onu demiyorum, genel olarak karılara göre evrilmeye başladı erkekler. Bildiğin ciddi anlamda, hiç öyle sîkme maksadı falan gütmeden doğrudan karakterlerini buna evriltmeye başladılar. Modern olalım, çağdaş olalım, karıları el üstünde tutalım adı altında aldatılmaya kadar normalleşmeye başladı yeni nesil erkekler
Çok haklısın ya. Cuckold da bu yüzden türedi bana göre
Cuckoldun binlerce nedeni olabilir o ayrı bir tartışma konusu. En nihayetinde onu fantezi adı altında yapıyorlar, bu bahsettiğim adamlar doğrudan gündelik hayatında yapıyor bunu. En normali buymuş, kadınlar istediği kişiyle yatarlar biz erkekler olarak kimiz ki onları kısıtlayalım kafasında modeller oldular
Öyle olsa niye beni giskkanmiyouuuurrrr diye gelip buralarda yazarlar mı 😁😁
O zaman bu dışarıda yarı çıplak dolaşan kadınların yanındakiler erkek diye gezdirdiği bir evcil hayvan mı
Onlar pipiliii kız arkadaş kral 😴😴
Troları demiyorum ya
Olm sen çok safsin , sevmediği adamları kız arkadaş olarak görüyorlar , yanında uydu gibi gezdiriyorlar işte , onlarda yalakalık yapıp ilgi verip sıra gelir diye umut ediyorlar garibanlar
Pipili kız arkadaş diyorum ben işte 😁
Yani onlar aslında acınası haldeler 😁 kıza acilanda sepetlenir ya da orada kalmadı sağlanır , knka ayağı işte
Kızlar sadece bir kişiyi sever yani
Ben kelimeleri yanlış anlamışım sen eykek demek istemişsin g*at de açıkça
Geniş dediğin erkek kadına saygı duyuyor.
Yarı çıplak gezmesine, erkek kanka yapmasında, tek başına gece kulüplerine gitmesine izin vererek mi?
Onun bir üstü Cuckold zaten
Kıyafetine karışmayan erkek özgüvenlidir.
Kadın istediği gibi giyinir ama günümüzde çıplaklığa çok yakın giyinen kadınlar var.
Mesela iş yerinde evli bir kadın var adeta flörtöz biri giyimini bir görsen şaşarsın
Bekarlar öyle giyinmiyor ya buna izin veren g*abartır. Kadın kendini teşhir ediyor görmediğimiz yeri kalmadı
Çıplaklığa yakın giyinmekten kastın ne?
Kalçanın altında biten etek, bol düğme arasından verdiği dekolte, ince tayt içine renkli çamaşır giyip sergileme, sütyensiz dantelli bluz vs çok uzar bu liste
Etek altı şort ile en kısa şeyler bile giyebilirsin. Göğüs dekoltesi zaten normal. Her sütyen askıları çıkarılabilir ya da destekli değil.
Çok iyimsersin ben kadının iş yerinde baş başa kaldığı herkese yaptığı şovu anlatmaya çalışıyorum. İç çamaşırı şort vs olsa o dar kıyafetlerle illa belli olur ama bunun her yerini gördük
Bir kadın yüzünden bütün kadınları yargılaman garip. Kadın teşhiri seviyor demek ki.
Teşhiri seviyor evet ama demek istediğim o kıyafetleri giyerken görüp evden öyle çıkmasına izin veren g*avat
Kadın çok güzel fiziği de harika sırf kocasıyla pasif olduğu için evlendiği aşikar
Dışarıdaki kadınlar ve yanında gezdirdiği süs köpekleri de aynı şekilde
Nasıl bir hayat yaşadıklarını bilmeden yorum yapmam mümkün değil.
Asla işim olmaz geniş biriyle
İstediğin gibi giyinmek, istediğinle takılmak, istediğin yere gitmek vs istemez miydin?
belkide