Seni seviyorum diye gözüme içine bakıyordu, bunlar olurken ayakta uyuyormuşum arkadaşlar... Ben bitirmek istedikçe sürekli birşeyler için çabalayan kendisiydi oysa ki...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani içiyor olsam şu an yakardım buna. Bu nedir Allah ikisininde belasini
Çok beddualar ettim, bana uykular haram o eşiyle mutlu
Oooo neden hep böyle oluyor yaa… 2. Kadında ne var? Nasıl bir aura var ikna ediyor
o yüzden değil ilişkimizde çok seven ama güvenmeyen oydu, ben ise çok güvenen ama kendinden ödün vermeyen taraftım. Erkekler evlilik mevzu olduğunda kendine itaat edecek kadını tercih ediyor.
Kıskanç erkek öz güvensiz erkektir zaten
10 yıl az bi süre değil farkına varmaman garip
Farkettim ama ona çok güveniyordum yapmaz dedim o kadınla evlenmeside zirve oldu ki ben onun eşinide sevdiğini sanmıyorum
Farkettim ama ona çok güveniyordum demek. Ap*talım Ap*tallığımı seviyorum demek gibi bir şey
Aptallık demeyelim hoş değil, çok normal değil mi birlikte olduğum kişiye güveniyor olmak? Farkettim ve sordum başkası mı var hoşlandığın ilgi duyduğun olabilir böyle bir şey çok uzun zamandır birlikteyiz ama sakın beni aldatma dedim son buluşmamızda... onun bu tavırlarına daha fazla devam edemeyip bitirdim en fazla diyelim bir buçuk, iki ay sonra evlendi emin oldum aldatıldığımdan.
Birlikte olduğun kişiye güvenmek ayrı ama bi yerde bi kıvılcım varsa sorgulaman gerekir giden zamanı geri getiremezsin içinde açtığı yarayı söndürmen kolay olmicak ortalama hayatından 13 14 sene gitti :/ kalkıp bana her şeye rağmen iyi ki 10 senemi onunla geçirmişim dersen cevap dahi yazma bu yoruma
Böyle bir şey söylemem mümkün mü? Evlendiğini öğrendikten sonra ulaştım kendisine, ağlayarak dedim ki, neden yaptın bunu bana bize, neden aldattın beni? Bana söylediği şey bilmiyorum oldu... kendime kızdığım nokta budur 10 yılda, farkettiğim halde yapmaz dedim bu adam beni aldatmasaydı ben beni hayatımda boyunca çok sevebilecek birini kaybettim derdim... bunu kendisinede söyledim
Farkettiğin anda bitirmen gereken bir ilişkiydi bunca zaman neler yaşandı tahmin etmek bile zor ama şunu rahat bir şekilde görebiliyorum hayata bir insan küstürdü :/ son cümleni anlamasamda umarım en kısa süre de atlatırsın :/
25 yıllık hayatımın yarısında vardı. Ailesiyle yakınlarıyla hala görüşüyorum, bu benim ondan sonra ki en iyi halim... şükrediyorum söylediği şeyleri duydukça ve biraz olsun içime su serpiliyor. Beni engellemiş zaman zaman engelimi kaldırıp WhatsApp profil fotoğrafıma bakıyor. Hatta arkamdan söylediği en iyi cümlesi şu onun bana kızmalarını bile çok özledim sadece pişmanım...
Ailesi ve yakınlarıyla halen görüşmek nedir stalklamak nedir onun ağzından çıkan cümleleri duyarak kendini mutlu etmek nedir Allah akıl fikir versin. Ama gerçi dedim sen 10 yıl dedin ben13 14 yıl dedim 3 4 yıllık bir acı reçeten olacak belli en azından kendine bir az saygı duy 3 4 yıllık reçeteyi 6 aya düşür
Ailesinden biri aynı zamanda benim kuzenim bunları yaklaşık 6 ay önce duymuştum, sadece sana söylemek istedim, saygı konusuna gelecek olursak ben seni hala seviyorum unutamadım dediğinde kendimi atardım onun kollarına, stalk konusu çok saçma sosyal medya hesabım yok... arada bir aklıma geliyor o kadar eee normal onca yılın alışkanlığı... kullandığınız kelimeleri daha özenle seçin çünkü bu iki oldu. Düşün kız arkadaşın seni aldatıyor ve aldattığı kişi ile evleniyor ve gelen gideni aratıyor diye ne hissedersin? Oturup ağlar mısın beni aldatan kadın belasını bulmuş diye
Öyle bir durumda umrumda dahi olmaz bir kaşık suya ihtiyac duysa onu dahi vermem kaldı ki zaten bir sevgilim olmadı olsada bu durumu kendime yük etmem kaldı ki zaten sana 3 4 senelik bir reçeten olacak diyorum o insana dair aklına ne geliyorsa iyi hatırlama ayrıca yine belirttiğim gibi bu acıyı 6 aya indir. Zaman çok değerli 3 kuruş dahi etmiyecek birine bayağı zaman bağlamışsın senin hatan değildi ama bu dakikadan sora çektiğin her acı senin hatan. Yarın kendini ödüllendir ve bi kumpir yemeye git.
eş misin sevgilimi
Sevgilisiymiş bende yaşadım böyle bir şey inşallah birlikte olmamıştır
@Suratsızmıyımben evet sevgilimdi
Yazık olmuş 10 yıl boşu boşuna heba olmuş
Haram olsun kardeşim başka bir şey gelmez elimden
Olsun da olan sana oldu güven problemi yaşayacaksın sıkıntılar baş gösterecek
Aylar sonra hatta hayatımda ilk kez ikinci bir erkek girdi henüz çok yeni hoşlantı var ama güvenir miyim muamma
Bilemeyiz ki tanıman lazım belki en iyisi olur belki en kötüsü orasını tanımadan bilemezsin
Büyük travma geçmiş olsun...
Geçmiyor
Değişik biriymis
Namussuz işte
Hmmm