Hadi bakalım cevapları alalım. Sizce ilişki de çok çabuk hayal kuran, sözlere davranışlara kanıp giden taraf hangisi?
Dn: ilişki; flört, sözlülük, evlilik hepsini kapsıyor.
Benim cevabım kadınlar kendimden biliyorum.
Hadi bakalım cevapları alalım. Sizce ilişki de çok çabuk hayal kuran, sözlere davranışlara kanıp giden taraf hangisi?
Dn: ilişki; flört, sözlülük, evlilik hepsini kapsıyor.
Benim cevabım kadınlar kendimden biliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Mallar. Kandirmacalar kisa süren iliskilerdir. Uzun ve devamlilik Güven Saygi sevgi ve Birbirini anlamaktir. Cinsiyetle alakasi yok.
Kadınlar çok kuruntu yapar erkek gerçekçi dir ondan dolayı ilişki başlamadan kadın ilişkiyi kafasında kurmuş olur
Bence bunun cinsiyetle ilgisi yok ama genelleme yapacak olursak kadınlar bence dw
Kadınlar bence. Daha duygusal varlıklar.
Erkekler kadınlara nazaran mantıkçılar.
kadınların kandığı ortada 2 sevgi sözü söyle kanar. ama erkekler kanmaz. sadece kanıyormuş gibi sinsi davranır
Erkekler , çünkü olayın başlangıcında çoğu erkek için kadının güzelliği ve cinsellik esas alınmıştır
cevap:en çok seven kanar
Peki o zaman soruyu çeviriyorum. Çoğunlukla en çok seven hangi taraf?🙄
ben eğer erkeğin ilk ilişkisiyse erkek diyorum
Eğer mevzu ilk ilişkiden açılırsa ben de kadın der susarım😅😂😂
ahahahahah bence ilk ilişkide erkek en çok sever cümlesinin altına imzamı atarım😅
Ben öyle bir cümle falan duymadım🙄 bence bu yancı erkeklerin bir uydurması😅😂
ya erkek ilk aşık olduğu kadın için her şeyi yapar. Kadınlar zor aşık olur. Ama kadın aşık olunca erkekten daha fedakar olabilir
Aşk olsun yancı erkek mi yaptın beni😅😅
Kadın hiçte zor aşık falan olmuyor. Öyle olsa ne diye bu öküzleri sahiplenelim😅 ayrıca değil misin? Baya
Kadınlar bence
Ben cok cabuk kanik hayaller kuran saf erkeğim
Erkekler 😄
Kadinlarr
Tabiki de kadınlar 🤣
kadinlar
Kanamali bir hasta aynen
erkekler
Ben gibi saflar
ikiside kanar
Kadinnn
kadınlar maalesef