Aramizda birkaç yaş var evlenmeyi duşunuyor ama herhangi biri yok hayatinda. Bugunde ust kat su akitiyor diye eve bakmaya geldi bende uyuyordum kuçuk kardeşim içeri almiş çikarken ablana selam soyle dedi. Neden annen ya da erkek kardeşim değil bunu sorguladim açikçasi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kucuk kardesine tembihle kapiyi siz uyurken o acmasin baska birsey soylemiyorum
Haberli girdi adam ben ona soyledim ev su akitiyor ev sahibi gelecek aç diye yoksa açmaz
Yanlış anlamışım kusura bakma , tekrar okudum bence size karşı niyeti olabilir kaç yaşlarinda
Ben 22 olucam oda 25
Siz de ilgi duyuyormusunuz
Teklif açarsa duşunurum
Anladim ama bu durum aileniz tarafindan hoş karşılanmaz haberiniz olsun hele kucuk cocuga ablana selam soyle demek ne bilim etik gelmedi bana
Valla annem bizi yakiştiriyor jdndmfk
Ozaman diyecek birseyim yok başarılar 😄
Hojam hiç sıkıntıya verme takma ama aranızda duygusal bağ yoksa
Kanka normalde bana selam vermez zaten ondan soruyom bana selam vermemesinin sebebide çok efendi bir çocuk annemi bile aramaz bir sorun varsa evde direkt evin erkeklerini arar o yuzden sorguladim
Bilmiyorum belki hoşlanmış olabilir
Çok oluyor artık bu ev sahipleri ama !!
Abi cocuk genç evlilik dusunuyor kiz aramasi normal degil mi
E o zaman hayırlı olsun diyelim
Niyetini bilmiyoz
sana karsı niyet içinde galiba
Sjjdjsj ciddi mi
Samimiyetinizi bilmiyorum ama evet öyle görünüyor basbaya. Ayrıca ''ablana selam söyle'' üslubu hoş olmamıs samimiyetiniz yoksa.
Hiç samimiyetimiz yok sadece herkes diyorki sana soylerse kabul et
Zaten ondan şaşirdim
Herkesin dediğine bakma. Tanısmak istiyorsan tanıs kendi kararın.
Kanka çocuk tarafindan gelmiyor hep benim akrabalar soyluyor çunku çocuk bayagi yakişikli ama hiç aklimdan geçmiyordu saygimdan dolayi bugun bana selam soylemesi garip geldi duşuncesi var midir acaba diye
Oo eve at bence bir tadına bak
Zam yapacak
Kira almiyor kanka depremzedeyiz cunku
Gecmis olsun , selam dan birsey ckarma ama Turkiye de kizlarda hakli , kurunun yaninda yasta yanar misali, o kadar cok sapik var ki oylesine bakana , selam verene ,... herkes sapik gzuyle bakabilir
Kanka sorun şu biz hiç konuşmadik bugune kadar ve evlenmeyi duşunuyordu birini ariyordu
Yasin kac hangi sehirdesin
Yav aq ne alaka
Kufur etme kolpa, selam vereni sorguluyor embesil, hic mi duymadin allahin selamini, niye bana niye bana mal konusmak icin konisuyorsun
Ulan mal hergun selam vereni niye sorgulayak sende beyin olsa bu yaşta burada gezmez nerelisin diye sormazsin nereli olmam ne alaka aq beyinsizi
Ulan okuz , selam veren hic taninmamis insan olsa bile kaldiki ev sahibi , selam selamdir essegin onde gideni selamin sayisi zamani mi olur muslumanim sakin deme depreme yakalnmissin ama yine islah olmamissin , adam evini bedava vermis , selamini nerelere yorumlamaya calismaktasin Angut seni , beyni ni skkktgm selamin sayisina gore tepki veriyor
Ksnsjsjsjnsjdjdj sen selam versen sorgulamam * beyinli seni kim niye sorgulasin olum ne anlamazsin sen allahin selami selamunaleykumdur selam soyleyi ateistler bile der ya beyin fakiri deprem ile ıslah olmak ile ne alakasi var sus sen bu beyinle yorum yapma istedigin cevabi alamayinca aptala bagliyorsun birde zam yapcak diyor herkes seninki orooospu evladi mi
Millete kifir eden anasina esen boyle kafirler birde selamin aleykum selamim ayrimini aciklar deprem az bence gelmis sanal alemde ana ya sahsa kufur etmek , karimisin erkekmisin belli degil yazmak icin yaziyon beyinsiz adam ev sahibi ablama selam demis eee niye demis gerci pic cnsiyetinde karisik allahtan su ulkede yasamiyorum oksijenim bosa gder erkekler kadin profili kadinlar erkek fotosuz profiller ozguvensiz ezikler klavyede yaz kufur anca embesil
Jsjsjsjsjdjd bla bla bla az konuş 40 yaşindaki ergen allah sana deprem verince bi daha konuşalim * kodumun aptali
Ha bide beyinsiz aptaall depremin ıslah olmakla ne alakasi var deprem yer kabugunun hareketleriyle oluşuyor allah kizdigi icin degil kit beyinli cahil
Okuz curuk evlerin oldugu yer de deprem olursa senin gbi aptallar sorgulamaz japonyada olur 1 kisi olmez cahil seni , cinsiueti belirsiz seni lgbt ye de saygimiz var ama endiselenme ya da eksik yapmislar seni
Nsnsjdnsjdnjfjd lan * beyinli evleri ben mi yapiyom aq salagi jxnsnxnx
Lan bir hadi ordan git allahin koyunu depremin bilimsel yinunu sorgulaiyotuz evler niye bir ulkede deprem daha fazla sddetliyken yikilmaz iken , Turkiyede yikiliyor , onunda cevabi bulundu zaten , se ve sein gbi beyinsizlerin secmeyi beceremedigi icin oglum sozde sorgulama yok bilimsel , sizde ki sorgulama bu adam bana niye selam verdi :)))))
O. cocugu girdigin evi kontrolda mi ettiremiyon , kardeşim ,
Evi benmi yapiyorum diyecek kada beyinsizsin essek girdigin eve baktiramadin mi depreme ne kadar dayanikli, ona da bir yalan uydur simdi
Antakyada saglam ev yok kardeşim bunun sebebi binandegil depremin gucu ve zemin ile alakali bilmiyorsan sus ayrica evden sag ciktigima gore saglammiş dimi * kodumunn aptali
Lan harbiden bilimden uzak double beyinsiz , depremin gucu diyor hala, deprem maras merkezli oldu senin oradaki kadar bina yikilmadi marasi japon muhendisler mi yapti , canım her binadan az cok saglam cktilar bu demek olmuyor binalr saglam saglammis dimi diyor essek evi terk etme sebebin yeterli degil mi , neyse deprem sende travma yaratmis , selami takar olmussun acil sifalar sana Turkiyede tanidigim psikiyatri var, yonlendirim para almaz ihtiyacin vat belli
Dayi kac yaşindasin senden 20 yaş kucukle dalasiyorsun bence senin psikologa gtmen gerek ek olarak bana hergun bir suru erkek selam veriyor zaten onlari sorgulamiyorum uzun zamandir gorupte ilk defa selam vereni sorguluyorum ha ek olarak deprme maraşta oldu evet ama en çok hatay etkilendi sence binalardan mi zeminden mi cidden bilimden uzak olan sensin bizim evde yaşliydi ve gorevini yapti yikilmamasi gerekti yikilmadan durdu ayakta senin bilgin yok tabi bina ömründen insanlarin maddi durumlarindan neyse fazla konuşma zaten 40 yaşinda bir eziksin kendini daha fazla duşurme
Okuz oncelikle yasa takmissin benim ya 40 olunca ne oluyor dunyada 1 beyinsiz cikr senin gbi 40 a yasli diyen hatta 38 e gorme ozurlu, her cmlede yasimi yaziyor :)) ula harbi sen takintili beyin ozurlulusun sen 40 oldugunda ya kafayi yersin tabi olmayan kafani , okuz 38 yasindayim 3 dil biliyorum , kurban oldugum alah dunyanin ilk 7 sine giren ekonomide teknolojide askeriyede ,... ulkede yasiyorum huzurluyum ve bir zubbe cikmis yas diyor bilim diyor beyin diyor yuru la teneke 27 dakikami caldin , S... a
Profili kapali, ismi belirsiz, foto yok, cinsiyet karisik ya ezigi asil aynaya bak , bizde diyoruz bu ulke nasil yonetiliyor al iste mal dolu
Jdjsjdjwjdjjej beni bilmedigin icin boş yorum yapiyorsun bana benim meslegimden vurmaya çalişiyorsun ben 21 yaşinda mimar oldum herkesten genc yani ustune ustluk benimde 3 dilim var senin 40 yasinda benim 20 :) ha birde yurt dişindada buyudum mecbur hataya taşindim ölüm kalim meselesi ile turkiyenin birçok yerinede gittim birkaç ulkeyede :) yani burada sadece boş bir selam için tantana yapmiyorum ama sen burada yarim saattir boş boş konuşuyorsun neyse abi boş ver kendine iyi bak
Simdi birde dersin 40 ysindasin senden cok kazandim ve calisarak dersin :))) de de onda da altta kalma 10 yasinda ie baslasan evet tutturuyorsun ha gayret