Erkek uzun olmalıdır. Kadın 15 cm topuklu giydiğinde tuhaf görünmemesi açısından erkek 20 cm uzun olmalıdır. Ortalama olarak söyledim

Kısa boylu erkekler; çocuk gibi geliyorlar 1.76 olan bana. Başlarını öpüp harçlık vermek istiyorum. 🤭

Erkek uzun olmalıdır. Kadın 15 cm topuklu giydiğinde tuhaf görünmemesi açısından erkek 20 cm uzun olmalıdır. Ortalama olarak söyledim

Kısa boylu erkekler; çocuk gibi geliyorlar 1.76 olan bana. Başlarını öpüp harçlık vermek istiyorum. 🤭

Hayır benim için değildir ama türk kızları için zaten 1. sırada boy yani boya göre seçiyorlar ilk önce boy tamamsa tipine bakıp seçerler oda tamamsa şans verirler. kimse karaktere bakmıyor maalesef. yani her şey şekilcilik olmuş bu zaman da sevdikleri kişiyi sırf uzun diye yakışıklı diye ya da zengin diye seviyorlar. ama gerçekten aşkı bilen bir kadın boya bakmazdı ya da bu tür şeylere. sevgiye ve sevilmeye bakardı sadakat güven duygularına bakardı. gerçekten aşık olsalardı zaten acı çekmezlerdi
Detay kısmına tamamen katılmakla birlikte çok güldüm aynı his bende de oluşuyor : ) sen birde baya uzunsun kaç olmalı birlikte olacağın partnerinin boyu kriterine göre peki?
en az kaç olmalı mesela birlikte olacağın erkeğin boyu min olarak soruyorum merak ettim?
Boyu boyuma huyu huyuma 😄
Cevap
13Cevap
Sevdiğim kız benden 2 cm uzun sadece ama iyi anlaşıyoruz, o da önemsemiyor <3
ben 1.62 yim 1.80 den aşağısı kankamdır net
Zaten yataktan paraşütsüz inemeyenler hep uzun boylu istiyo nedense
Kızılinka 1.76 olan sana min 1.90 erkek gerekir ki, o bile çok az bulunuyor ülkede. Özetle işin zor senin 😕
Benim için önemli değil ben bi kızın huyuna güzelliğine bakarım
176 boyunla 15 cm giysen 191 olursun yani senin deyimine gore boyuna gore erkek bulman cok zor ayriyetten 175den fazlasi cok itici oluyor kizlarin
Disarda boy farkı mühim. Yatakta mühim değil
O zaman gel başımı okşa harçlığımı ver. 500 ün altında istemem harçlık
Çok önemli olmasa da önemli
Senin boyun kaç m?
Oku
Oyyýyy boy posta ararmış
Ara hakkin
Evet kız dediğin münyın olur
Önemsiz.
ben 1.84 sevgilim 1.58
183 ideal midir 🙂🙂
Bence değil