Güncellemeler
+1 yıl
Dostlarım sadece benim için söylüyormuş karını seviyor musun dediklerinde ben hayatımda sadece tek bir kadını sevdim bir daha sevemiyorum diye... Beni aldattığı kadınla evlendi biz ayrıldıktan 2 ay sonra... Çok şükür zor günleri geride bıraktım size tavsiye vermek istedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
9 sene ilişki ne? Neden izin verdin bu kadar uzamasına?
Neden 9 sene uzamasına izin verdin ilişkinin? Gerçekten çok merak ediyorum
Arkadaşım eğitim hayatım bitmemişti buna ek annemde onunla evlenmemi istemiyordu ayrıca peşimi bırakmadı kandırdı beni seviyorum diye
Şimdi napıyorsun? Nasıl atlattın?
7 ay geçti üzerinden, hamile eşi... İlk başlarda psikolojik destek aldım ama sonra kendimin farkına vardım. Benden vazgeçen biri için üzülmem doğru değil bana zarardı.
Şimdi napıyorsun?
Görücü usulü biriyle tanıştık bir kaç hafta önce hoş biri onun dışında çalışmaya başladım her şey güzel çok üzüldüm ama bilemezdim ki herşeyin daha güzel olacağını
Yani şu an iletişim kurduğun kişi sayesinde mi ayağa kalktın?
Hayır sana dürüst olayım birçok kişi be doktorum dahil hayatıma yeni birini almamı bana iyi geleceğini söyledi ama ben onunla hesabımı kapatmadan bunu yapmadım, herkese haksızlık olurdu o şu an mesela arkamdan tek bir kadını sevdim diyor çünkü hiç acı çekmedi ama bana göre sadece geçmişte kalmış yaşanmışlıklar
Konuşman da çok olgun, insanlar gerçekten çok garip. Gündelik hayatında napıyosun peki.
Çalışıyorum, spor yapıyorum şöyle söyleyeyim hobi edinmeye çalışıyorum, kendim için yaşıyorum
Hobi edinme yolunda ne aşamadasın? Sonunda kritik noktayı bulmuşsun, kendin için yaşamak :)
İyi misin?
9 yılı 2 ay a değişmiş çünkü sen daha zor bir kadinmissin yani anlatamadım ama bu senin kazandığın anlamına gelir bir kez yapan bidaha yapar
Cevabın için teşekkür ediyorum, söylemek istediğin şeyi iyi anladım... eşi çok uysalmış her söylediğine tamam diyormuş... erkekler işte.
Iy midem bulandı köle seçmiş acikcasi
Hahaha böylede söyleyebiliriz
9 yıl bunu hiç hissedemediniz mi?
Sizde çok farklı yerden bakıyorsunuz.
Geçmiş olsun. Karakter önemli gerçekten.
Geçti çok şükür. Sizde erkeksiniz ama erkekler sıkıldığı ve heyecan bittiği zaman hiçbir şeye acımıyor.
Bunun cinsiyet meselesi olduğunu düşünmüyorum. Aldatılan, terk edilen ve engel yiyen ben oldum genelde
Sizin yaşadığınız aldatılmak hariç bende ona yaşattım bedeli aldatılmak oldu
Tartışıp engel yemekten veya terk edilmekten bahsetmiyorum ama. Gayet hiçbir şey yokken engel yedim veya sessizce vedalaşıp terk edildim
Bana evlenmeden bir buçuk ay önce yaptı yaptı aynısını çok iyi anlıyorum seni çok ama ben atlattım. Peki sen nasılsın?
Malt grubunun şarkısını kullanıyorum bu soruya genelde;
Hep terk edildim, hiçterk edemedim
İçimde kalmıştı söyleyim dedim
Gidenler beni boğarken,
"Suyumdandır" dedim, kabullendim.
Gidiyorum dinlemeye cevapların için teşekkür ediyorum
Şarkının adı, "Olmaz". İyi dinlemeler ve rica ederim
kötü bir kişiye rastlamışsın,
hepsi bu.
Kurtuldum Allah'a şükür
:)
Yani aşık olduğu kişiyle mi evlendim diyo