yazik herhalde dayanamadi ondan daha iyi birisiyle sevgili olmama. onunla ilgilenmiyorum ya artik kuyruk acısı:(
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O zaman umursama ne takıyorsun
e zaten
Sanmıyorum. Bence senin ne kadar aciz biri olduğunu gördü ve senden daha iyi birine yatırım yapmaya karar verdi :)
benden daha iyi birini bulabilir
Ama sadece enayilik konusunda
bu arada aciz olan kendisi korkudan çıkarmış zaten beni ee tabi anladi dayak yiyecegini HAHAHAHSBWHDHWHS
sen bana aciz diyonda bence sen acizsin yazik zavalli yumruk atsam ucucaksin neyin kafasini yasiyosun insanlara artistlik taslama dayak yersin kaç yılık lisansli boksorum
Ne tesadüf bende 3 yıldır amatör boksla ilgileniyorum. Ankara da yaşıyorum clup ismini de verebilirim özelden. İstersen bir dostluk maçına çıkabiiriz amel defterini tek yumrukta nasıl kapatıyorum gösterebilirim😂 Çocuk iyi ki senin gibi bir zavallıdan vazgeçmiş, kurtulmuş eminim kendi gibi sakin birini bulup çok mutlu olacak gerçi bulmuştur çoktan.
iyyyy varos sen utanmadan gelmis bana cocugu mu savunuyosun? Cocuk zargana 45 kilo beni haketmiyodu zaten
bu arada beklerim ben 5 yasindan beri boksurum
gelde seni bi guzel hastanelik ediyim bırak yumrugu seni tokatta bayiltirim oldururum seni suracikta sinir hastasiyim
bana zavalli diyosun kendin eziksin varoş senii
benle baskasiyla mutluyum nolmus yani kendi gibi varos birini buldu tabi mutlu olur cunku herkes dengini sever
sende varos biriyle sevgilisin sanirim dikkat ette seni gebertip hastanelik etmesin çakma boksör
silah cekip seni hancerlesem korkudan kacarsin ne artistlik tasliyosun cakma serseri bogarim oldururum seni komaya sokarim
noldu korkak cevap yazmiyosun benden cirkefini hircini yoktur buralarda sen o bilegine çok güvenme bende kelebegi olan serseri bir keko sayilirim dikkat ette almiyim ense trasini mezara sokarim seni parcalarim oldururum beni sinir etme korkak ezik
tipsiz zargana ezik 35 kilogram olduguna yemin edebilirim ama kanitlayamam gucun anca kizlara yeter dimi pis varoş
bu kadar gucluysen gidip sokak serserilerine bulassana nasilda oldurup skiyolar seni dayak yersin
sen sakin ve aglak birine benziyosun sanirim kesin balik burcusun tek yumrugu boş ver ben seni uflesem öldürürüm klavye delikanliligi yapmak kolay tabi kıllik seniiii
istersen yumrukta atabilirim ama aglarsin diye vurmuyom cunku engellilere saygim var ezikkk hahshwhdhahahahahwhaba
İlgilenmiyorsan niye buraya yazıyorsun? Umurumda olmazdı. Veya senden daha iyisini bulduğu için gittiğini
Düşünüyorsun🙂
45 kilogram zargana hangi kiz ona bakar benden iyisini b*k bulur
Belki zargana seven Bir koz bulmuştur. Sen neyine baktın zamanında
Ben iyi niyetimden sevdim
o varoslara layik ben daha iyilerine.
O zaman gitmesi sorunu çözmüş gibi mutlu olman gerekmiyor mu? Niye kızgınsın?
kizgin oldugumu kim soyledi cok mutluyum beni engelledigi icin onun sevincini paylasiyorum Allahin salagi💅💅💅
🙂 hakaret etmenden farkettim
benim hakaretim bile mutluluktan siz eski zamanin insanlari anlamazsiniz tabi cahillik ayrica sen niye bu kadar sinirleniyosun yoksa eski sevgilini kuyruk acisindan takipten ciktin HQBAHQHDBWBSBWBSBWBSBWBS
bu arada soyliyim canım benim benden iyisini b*k bulur en iyisi benim o sadece bir zavalli varoş.
Hakaret ve allağılama çabalarına gerek yok. Mutluysan sorun yok. Sinirlendikçe cümlelerin anlamsızlaşıyor
Ne bulduğu umurumda değil. Sen iyi niyetlisin sonuçta 🙃
daha iyisi diyip beni sinirlendiriyosunuz aptal misiniz nesiniz en iyisi benim dis gorunusumu ve gercek kisiligimi gormeden bos bos yapip beni sinirlendirmeyin
ozguvenimi istesenizde alt edemezsiniz cunku eziksiniz siz
umrumda olmamasi veya olmasi benimde skimde değil kardesim
sil şu yorumu yoksa seni deserim @mk cocugu seni ne bilip bilmeden yargiliyosun en iyisi benim tamam mi aptal kardeşim
Özgüvenini alt etmek gibi bir derdim yok. Ama belli ki senin kendin ve onunla bir derdin var. Bu yükten kurtulmak için önce bunu kabul etmen lazım. Sonra gerçek anlamda rahatlasın. Sakin olman lazım. Seni yargılamıyorum sadece bir kaç soru sordum. Nefes almaya çalış
Gel deş kardeş
Ve bunların ss aldım. Küfür hakaret ve tehdit. Suçlarından yargılanman için delil olarak kullanabilirim.
kabul edemem kardeşim gercekler caninizi yakmasin 1.70 boyundaki zarganaya benden baska kim baksin bos bos konuşmayi kesin onun sevdigi kizin tipini gorseniz kusarsiniz mide bulantisindan utanmadan gelmis benimle özelliklerimle alay ediyosun sen kimsinde benden iyisini bulur diyosun? yok oyle biri kardesim. siz erkekler aptal misiniz nesiniz isiniz gucunuz kizlari suclamak boyle giderse siz daha cok aglarsiniz yazik size zavalli varliklar ozguvenli bir kiz gorunce size hemen batiyo çünkü siz ozguvensiz bir eziksiniz
sen bana o yorumunu yapmicaktin kardesim sen ne hakla benim dis gorunusumu elestiriyorsun?
O yüzden mı buraya yazacak kadar düştün
bana laf edene bak ıyyy varoşş
Herkese aynı şeyi papağan gibi tekrarlamışsın. Hesabimdaki parayı evimi arabamı görsen sáksoya yatarsın vasıfsız asgarî ücretli köle
kisnedim PUHAHAHAAHAHA
ben senden daha zenginim emin ol burada paranla pulunla hava atma sana bi koysam gorurum kim papaganmis
köle senin annendir senin gibi bir tipsiz dogurmus Allah'ın hırçını seniii çakma serseri
Ayıp etmiş