Bir kalpte iki kişi olur mu?

Merhaba arkadaşlar 30 yaş üstü iş güç sahıbı dısardan bakılınca efendı sakin görünen bir adamla tanıştım aynı iş yerindeyiz normal konuşurken falan bu adamın bana ılgısını farkettım daha önce aynı iş yerinden bir kıza da bırkac defa cay ıcelım tanışalım dedıgını bılıyorum (kız onu her seferinde Red etmıs) kız arkadasımdı sonra ılgısını fark edince kıza sordum o da bana aynısını yapardı sana da gelıyor bellı dedı neyse ben de bekledim heyecanlandım begenıyordum cunku ama gelmedı mal hatta daha sonra ogrendım kı aklında o kız varmış ve o kızın sevgılısı var bunuda bılıyor goruyor buna rağmen bekliyor herhalde bılmıyorum ne dusundugunu bu konu hakkında onla hıc konuşmadım yüzleşmedım kendısıde bır ara durulup tekrar bana karsi ılgılenmeye devam ettı ben rahatsız olduğum ıcın uzak durdum Şu an konuşmuyorum o da cekınıyor gelmıyor fırsat bulsa gerı kalmaz o da bellı neyse sızce ıyı ettım mı bir İnsan bırını takıntı yapıp dıgerını de begenır mı bır kalp te ıkı kısı olur mu siz olsanız ne yapardınız?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bir kalpte iki kişi olur mu?