Eşimle kavga ettiğimizde ilk defa böyle bişeyle karşılaştım bana elini kaldırdı vurmadı sonra kendine vurmaya başladı anlamadım. ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayir bu sana kiyamadigi icin falan degil bu bir psikolojik rahatsizlik babam zmaninda bunu yapti kendine zarar veriyor tedavi gorene kadar bu boyleydi lutfen esinizi psikiyatira goturmeye ikna edin bu cidden size kiyamadi icin falan degil sorunlari oldugu icin.
04 Yorumla
Soran+1 yılyani bende ilk def böyle bişeyle karşılaştım peki babanızın verdiği bu tepkiler nedenmiş ve düzeldimi. _?
Bidaha tekrarlamasından korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılduzeldi ama annem herseyi alttan aldi sakin itiraz etme ilacla tedavisi yok kizinca haklison da sessiz kal uzerine gitme cok buyuk facia ornekleri var bunun aman deyim bak
Soran+1 yılteşekkürler.. alttan alsam zaten kavgaetmeyizde.. madem bunun sonu kötü mecbur alttan almayı öğreneceğim..
Cevap sahibi+1 yılbir anlik sinir krizide olabilir siz mutlu gecinin aman ayrilmayin
Sana kıyamamış yapmayı düşündüğü şeyi kendisinde denemiş ne demişler önce iğneyi kendine çuvaldızı başkasına diye, saygı duydum değer veriyor sana belli üzme adamcağızı birbirinizi o kadar yıpratmayın
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( pekala
Soran+1 yılTeşekkürlerrr :))
Sana el kaldırmasıda kötü.. Bence bana bidaha asla el kaldırma saçma sapan hareketler yapma de. Kendine gelsin ii bir davranış değil, yumuşak davranma hep yapar, kendine zarar verir belki daha sonra.. O hareketi bıraktır
00 Yorumla
Sinirlenmiş, sinir hâliyle sana vuracakken irkilmiş bir anda herhalde.
Eşinin değerini bil, çünkü o' sana değer veriyor.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürlerr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
Sana zarar vereceğine, kendine zarar vermeyi tercih ediyor. Seni seviyor demek bu. Kızdırma adamı cicim..
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam cicim :)
+1 yılSeni seviyor ve kıyamıyor kendini cezalandırıyor. O kendine vurduğunda ona sarılıp bir kere öpmelisin yanağından.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞok oldum dondum kaldım ben hiç bişe yapamadımki
- +1 yıl
Bir dahakine dediğimi yap bak nasıl aranız düzeliyor. O sana kıyamıyorsa sende ona kıyamamalısın. O kendine vururken ona bakıp. Eşime vurma bana vur de bak nasıl gözleri doluyor
+1 yılSeni çok sevdiği besbelli. Sana acıyor kendisine vuruyor. Ama bu davranış sağlıklı değil. Eşin 1 psikiyatriste gitmeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.ohadiyorumm.com/.../Uçan-tekme-atmak.jpg
Yakında TV ye çıkarsınız.02 Yorumla
Soran+1 yılkomikmisin?
Cevap sahibi+1 yılİşin espri tarafını geçelim kocan bir psikoloğa görünsün duruma daha da ilerleye bilir.
bence şu an seni şikayet etmeye gidiyordur eşim bana şiddet uyguladı diye :D
00 Yorumla
+1 yılSana kıyamamıs veya kendini suclu bulmustur bir anda belli olmaz
00 YorumlaKafasından aşağı bir kova buzlu suyu geçir , kendine gelir...
00 Yorumla
+1 yılBenimkisi de gecen elini aynaya vurup elini dikmekleri zorunda kaldilar erkekler cok sacma ama siniri sana cikarcagina kendisine cikario
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı. sana değer veriyo zarar vermek istemiyo sana o yüzden kendine zarar veriyo
02 Yorumla
Soran+1 yılama şok oldum yani. ya tekrarlarsa
bak adam sana vurmak yerıne kendıne vurmus sende ona dırdır edecegıne kendı ıcınden kendı kendıne dırdır et adamı rahat bırak :)
00 Yorumla
+1 yıladam pişman oldu demekı evlendıgıne :D senınkıde soru yanı çok basit ( kavga etmeyın ) :D
10 Yorumlasana deger verdıgındendır tekrarlanaabılır unutma
00 Yorumla
+1 yılkendine kafa göz daldı yani asdfgdadas
01 Yorumla- +1 yıl
çok haklısınız hanımefendim...
+1 yılsinirini kendısınden cıkarmış olan bu
00 YorumlaSinir hastasi edersiniz birbirinizi
00 Yorumlakıyamadığı için sinirini kendinden çıkarıyor...
00 YorumlaSana kıyamamış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılWowowowowow şizofren
02 Yorumla
Soran+1 yılilk defa oldu diorum sensin o
Cevap sahibi+1 yılBen bilmem insan koltuğa ya da duvara filan vurur en azından garip durum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne