Normal hayatta çok iyi biriyim hoş görülü ilgili onu hiç üzmem ama seks te farklı biriyim sert yaparım ve baya uzun sürer yani sıkılır mı bu durumdan veya içinden yeter deyip te bana diyemiyormudur acaba zevk alıyor biliyorum ama bazen küfür filan ediyorum lan lu lunlu şeyler filan umarım seviyordur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevdiğini belli eder. Tepkisiz kalıyorsa iki nedeni var. Ya seni kırmak istemiyor mutlu olmanı istiyor ya da oda bundan hoşlanıyor ama sana karşılık vermeye utanıyor
İnlemeler filan zevk alıyor seviyor belli ama uzun sürüyor ondan rahatsız olur mu bilmiyorum
Uzun sürmesinden hiçbir kadın asla rahatsız olmaz. Aksine erken boşalan adamı kimse istemez
Erken boşalmıyorum da onun çözümü varda kadınlar bilir eşleri için hani daha yeni evliyiz belki alışma filan uzun sürüyor diye şey olabilir yani biraz
Nasıl alışırsa öyle gider. Doğru yoldasın. Tükenmeden devam etmelisin. Hatta dirty talking olayını artır
Tükenmek ne bilmiyorum ben öyle bişey evet o olayı biraz artıracağım onunda hoşuna gidiyor bence 💪🏼😃
Gitmese itiraz eder uyarır. Ses yoksa istiyor
Eyw ses yok devam😃
Bir süre sonra oda sana karşılık verecek
Konuşmada mı
Evet
Okey😸
Ne kadar oldu evleneli?
3 ay
Ohaaa. Daha çok yeniymiş. Süper başlangıç yapmışsın. Kendini kabul ettirmişsin. Bu iş 1 yol sonra nerelerde olur Allah bilir
tabi izlediğim şeylere göre nazik davranmadım aslında nazik davranacaktım eşim canı yanmasın acı cekmesin filan diye ama sekste acı zevk verir çoğu evliler de sert seviyormuş sordum bazı bayanlara bende sert başladım o yüzden 💪🏼
Zaten sert isterdi zamanla
Sonradan isteyeceğini sen peşin peşin vermişsin.
Aynen vermeye de devam
Kolay gelsin
Sanada
Niye sevdiğin kadının canını yakmak sana zevk veriyor önce bunu düşün bence
Sekste acı zevk verir
Kadına
Zevk falan vermez şaka mıısn hiç Bi sağlıklı kadın bundan zevk almaz niye maptal mıyız acı çekelim
Daha yeni olduğu için biraz acı çekebilir ama zamanla alışır
şu an sıkıntı yok 🙂
İç kanamadan kadın ölebilir dikkat et sakin ol sampiyon
eşine sor eşine açıkça çekinme
Bunu ona sormalısın
😃😃
🙄
Sever devam et