Rüyamda Tarkanı gördüm 👀 ve rüyamda denize atlıyordum.. Tarkan benim yan komşumda vs
Sizce neden rüyama girdi halbuki onu düşünmeden uyudum
Rüyamda Tarkanı gördüm 👀 ve rüyamda denize atlıyordum.. Tarkan benim yan komşumda vs
Sizce neden rüyama girdi halbuki onu düşünmeden uyudum
Rüyalar, insanların uyku sırasında deneyimledikleri zihinsel görüntüler, duygular ve düşüncelerdir. Rüyaların anlamı konusunda farklı görüşler bulunmaktadır.
Bilimsel olarak, rüyaların anlamlarını kesin olarak belirlemek zordur. Rüyaların beyindeki karmaşık süreçlerle ilişkili olduğu düşünülmektedir. Uyku sırasında beynin farklı bölgeleri etkileşime girer ve rüyaların ortaya çıkmasını sağlar. Rüyaların anlamı, beyin fonksiyonları, duygusal durum, kişisel deneyimler ve bilinçaltı süreçlerle ilişkili olabilir.
Psikoloji ve psikanaliz gibi alanlarda, rüyaların kişisel anlamları ve sembolik mesajlar taşıyabileceği düşünülür. Bazı teoriler, rüyaların bilinçaltındaki düşüncelerin, arzuların, korkuların veya kaygıların ifadesi olabileceğini öne sürer. Bu yaklaşımlara göre, rüyaları analiz ederek bireyin iç dünyasını, duygusal durumunu ve sorunlarını anlamak mümkün olabilir.
Selam
Yeminle bende gördüm. Kalabalık bir konserin ortasında geldi benim yanıma karşımda çiftetelli oynamaya başladı.
Acaba Tarkan ile ilgili birşeyler mi duyacağız bugün?
Tarkan herkesin rüyasına gelmez ha... Seçilmişlerdeniz 😉
Tabi bahsettiğimiz Tarkan bu değilse 😂
www.hizliresim.com/.../url]
Cevap
1Cevap
Başladı rüya tabirliği mesaisi
Hüp diye içine çek beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?