Sevdiğiniz mi aileniz mi?
Ailem
Sevdiğim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevdiğiniz mi aileniz mi?
Yaptım.. siz yapmayın.. ailenizden değerli kimse olmaz... o uğruna sildiğiniz insan size dünyanın kaç bucak olduğunu gösterir... ve dersiniz bu mudur? . Bu kadar mı? ... ben bunun için mi Ailemi karşıma aldım... şu an çok tatlı geliyor.. en fazla 2 yıl içinde pişman olursun.. sakın... sakın deneme
İnsan kız olarak bu durumda çok ortada kalıyor yaşadığım için biliyorum şu an sevdiğim beni kaçırmak istiyor ama ben düşünüp beni bu yaşıma getiren ailemi üzmektense anneme bahsedip plan yapıp kacircagi gün anneme yakalanmis gibi bir oyun yapmaya karar verdim tbi bı genç kız olarak gelinlik ile evden çıkıp ilerde karı koca arasında tartışma olunca erkek ailesine döner mi diye korku olmalı ama kaçınca nasılsa gidecek biyeri yok diye rahat olur mantıklı düşünüp doğru karar vermek lazım
Ailemin istemediği biriyle sevgili-eş olurum ama büyük konuşmak gibi olmazsa kaçmam. Zaten hep ailemin dediği şeye geldim sevgili konularında. İnsan sevdiğinde gözü bir şey görmüyor ama aile bir şey diyorsa oradan bir bokluk çıkıyor. O yüzden önce ailemi ikna etmeli. Hem bu zamanda kaçmak ne ya?
Cevap
8Cevap
Sevgilim için her şeyi yapardım ben ama kızlar güvenmesin ereklere.
Valla çok zor bir soru
Ailesini çiğneyip sevdigiyle evlenen ve bin pişman olan örnekler de var
Veya ailesinden vazgeçmeyip sevdigiyle evlenmedi diye hayatı kararan insan da var
Kafayı yicem
Orta yolu bulma imkanı yok mu
Yanaşmıyor. Diş bilemiş
Allah yardımcın olsun ama tek diyecegim eğer karşındaki insanın seni sevdiğine inanıyor ve ona güveniyorsan ve her türlü zorluğa katlanırim diyorsan sevdiğine git
Onunda ailesini karşısına alması gerekmez mi
Evet sana sahip çıkıp seni ezdirmemesi gerekli
Asla sevdiğim için ailemi karşıma aldım babam o kadar uyardı dinlemedim ama ailemi haklı çıkardı en küçük birşeyde gitmeyi tercih etti onun için babamla savaşmaktan psikolojim bozuldu psikolojimin bozulduğuyla ailemi üzdüğümle kaldım ama bana güzel bir ders verdi
Kişiye göre değişir bi durum bence herkes iki günlük sevgili demiş sizin sevgili anlayışınız bu olabilir ama canından çok sevenler var ailemden çok sevgilim yanımda oldu bundan sonraki hayatımı ailemle değil sevgilimle yaşayacağım aileniz ne kadar değerlide olsa bi ömür onlarla yaşayamazsınız ve duygusal ihtiyaclarınızı gideremezsiniz
Öyle Bir saçmalık yapma yarın öbür gün kapıya koyar ailenin yuzune bakamazsın sakın aldanma seviyorum güveniyorum diyip öyle bir hataya dusme insan oğlu nankördür haa madem seni kaçıracak kadar seviyor gelsin istesin durumu yoksa beklersin ama aile çiğnenmez ben ailesini birakip kocaya giden belli bir sure sonra kapiya konulan çok kadının hikayesi biliyorum
Şimdilik ailem çünkü bu zamanla değişebilecek bir şey hayatın karşımıza ne öıkaracağını bilemeyiz.
buyukk konusmimde aslaa kacmamm.. Evden telli duvakli cikmak varken neden kacmayi tercih edeyimki? Bedavayaa hiiic gidemem kimse kusura kalmasin nekadarda cok sevsem ailemi birakmam. onlar bu yasima kadar buyuttu beni
Ailene öyle bir sey yapma sakın. Sevdiğine asla güvenme yarin bir gün bırakıp gider ortada kalırsın.
Doğru kendim bildiğim birisiyse onun için yakarım bile
Asla yapmam boyle bir mallik canım canım. Bosandigim zaman ne bok yicem? Yrrk gibi kalirim ortada
Asssla 2 günlük tanıdığım sevgili için ömür boyu tanıdığım ailemi bırakmam asla... Bide tanımayı da geç onlar en iyisini düşünüyorlar sevgiliyle kaçmak onları ne kadar kırar ben olsam ve çocuğum sevgilisiyle kaçsa ben çok üzülürdüm.
Sevgi falan hikaye iki gün sonra çıkarı bitince gidecek birisi için ailemi bırakmam
Ben ettim siz etmeyin derim.
Böyle bir ailem olmaz olsun, sevdiğim beni mutlu eder ailem edemiyor tabiki sevdiğime giderim
Kaçmak yerine ailemi ikna ederim.
O gelmiyor.
Anlaşılmıyor ise ilişki biter. Kaçanlar hep pişman olmuştur. Ders almak lazım.
Ailemi bir sevgili için çiğneyemem ailemin benim üstümde çok emeği var şeref yoksunu biri değilim ben
Kaçmam Allah korusun
Hayır.
Sevdiğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?