Sevgilim yok ve artık herkes sosyal medyadan sevgili buluyor. Instadan nasıl sevgili bulabilirim?

Sevgilim yok ve artık herkes sosyal medyadan sevgili buluyor. Instadan nasıl sevgili bulabilirim?

Birçok platform gibi instagramda sevgili bulmak için çok sık kullanılan sosyal medyalardan birisidir. Tabi ki burada başarılı olmak adına atılmasın gereken belli başlı adımlar var.

İlk izlenim önemlidir, bu yüzden profilinizi çekici ve ilgi çekici hale getirin. Güncel ve kaliteli fotoğraflarınızı kullanın ve ilgi alanlarınızı ve hobilerinizi açıkça ifade eden bir biyografi yazın. İnsanlar genellikle ilgi çeken mesajlara cevap verme eğilimindedir.
Profilindeki fotoğraflardan veya paylaşımlarından bahsederek veya ortak ilgi alanlarından bir konu açarak bir sohbete başlayın. İletişim kurarken kendiniz olun ve samimi bir dil kullanın. Yapmacık davranışlar veya taklit etme çabaları, karşı tarafın sizinle gerçek bir bağlantı kurmasını engelleyebilir.

Saygı gösterin: İletişime geçtiğiniz kişiye saygı göstermek önemlidir. Kaba veya itici olmaktan kaçının. İlk mesajınızda nazik ve nezaketli bir şekilde ifade edin.
Örnek: Merhaba, profilinizi gördüm ve ilginç buldum. Sizden bir şeyler öğrenmek veya sohbet etmek için iletişime geçmek istedim. Umarım bu mesajı rahatsız edici bulmazsınız.
İlgi alanlarına odaklanın: Kişinin profilindeki fotoğraflardan veya paylaşımlardan yola çıkarak ortak ilgi alanları hakkında konuşun. Ortak bir nokta bulmak, sohbeti devam ettirmek için iyi bir başlangıç noktası olabilir.
Örnek: Fotoğraflarınızda görünen doğa manzaraları beni çok etkiledi. Siz de doğayı mı seviyorsunuz? En sevdiğiniz doğa aktivitesi nedir?

Profilinizi düzenleyin ve çekici bir şekilde sunun. Profil fotoğrafınızın ve biyografinizin ilgi çekici ve samimi olduğundan emin olun. Kızın profilini dikkatlice inceleyin. İlgilendiğiniz ortak ilgi alanlarını veya hobileri belirlemek için paylaşımlarını, fotoğraflarını veya hikayelerini kontrol edin.
Bu ortak noktaları kullanarak bir konuşma başlatabilirsiniz. Kızın dikkatini çekecek samimi bir mesaj yazın. Bir paylaşımından veya hikayesinden bahsedebilir, bir soru sorabilir veya ortak bir ilgi alanına atıfta bulunabilirsiniz. Başlangıç mesajınız samimi ve ilgi çekici olmalı, ancak fazla iltifat içermemelidir.
Cevap
19Cevap
Arayarak
Ben umudum kestim, artık kimseyi ne ekliyorum, ne de mesaj atıyorum. Sosyal medya hesaplarımda başıboş köpeklerin toplatılması gerektiğiyle ilgili paylaşımlar yapıyorum hergün flört amaçlı kullanmak yerine. Güzel mesleğiniz yoksa, altında arabanız yoksa, fit bir vücudunuz yoksa hiç uğraşmaya gerek yok çünkü olmuyor, ben de o yüzden bıraktım bu işleri.
beyefendi sizin bahsettikleriniz gerçek aşk kolmaz degil zaten kaldı ki sosyal medyadan tanışıp aşık olunmaz aşk kavramı buraya anlatılamayacak kadar sözcüklerle ifade edilemeycek kadar degişik ve güzel bir duygudur, herkes aşık olamaz oldugunu zanneder. günümüz insanları hoşlantıyı veya ufak bir ilgiyi aşk zannediyor bu da ayrılıkları ve aldatmayı beraberinde getiriyor
umut sen vazgectiğinde gelir iett gibi
İnstegramdan yürümek bana göre baya bildiğin Saçmalık hiçbir anlamı yok orada zaten bir çok kız Kabarık Dm kutularıyla egolarını şişirip duruyorlar. Senin mesaj atman bi halta yaramıyor.100 abazadan birisi oluyorsun onun için boş çabadır. Ve zaten Sosyal medyada yoğun bunun yanında çok takipcisi olan bir Kızsa zaten Sağlam ayakkabı değildir.
Instagram da sevgili bulmak için sevgili bulma grupları var arama kısmına yaşınız kadar òrnek 20-30 yaş arası sevgili bulma yazarsanız bulabilirsiniz evlenme sitelerinden de bulabilirsiniz genç dul koca arayan güzel bir bayan bulabilirsiniz dikkat edin dolandırılmayın 😀😀
İnsanlar bu hale mi geldi , lâ pü size kızlar adamı ne hale soktunuz, birinizde şu adama yazın, nasılskn diyin bi sohbet muhabbet edin adam instada sevgili yapıcak..
Ömrüne yazık hiç bulaşma bence
hahahahaha
KaydetSor sevgili bulmak için sevgili bulma grupları var arama kısmına yaşınız kadar òrnek 20-30 yaş arası sevgili bulma yazarsanız bulabilirsiniz evlenme sitelerinden de bulabilirsiniz genç dul koca arayan güzel bir bayan bulabilirsiniz dikkat edin
Önüne gelen dişiyi ekle. Mesaj isteğini kapattım, şu takip isteği kapatma durumu oluyorsa onu da kapatıcam. Bir de kabul etmediğini görünce sinirlenip her gün istek atanlar var 💩
ınstgramda sevgili aramanıza gerek yok , instgram supporta yazıyorsunuz onlar yerinize buluyorlar.
her gittiğin yerde foto çek çektir instagrama koy, bıyık sakal fazla yoksa takmada olsa bul biseyler haşin oglanlar moda..
instada çok şımarmışlar. başka uygulamalara bak bence. direk amacı bu olan bir süürü uygulama var.
Instagrami boş ver sen sevgiliyi play storyden indir 😂
@GS190500 dimi ama 😂
İnstadan bulma çabasına girmene gerek yok ki nasibinde varsa bir şekilde karşına çıkıyor
Kız sarı
Valla ben erkek arkadaşımla otobüste tanıştım 1 ay içinde de aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz
首先,我们需要表现出你的态度和绅士风度。每个女人都喜欢温柔的男人。那我们就要大胆的去追求,去表达我们的爱。要有勇气主动询问女性的 WhatsApp 联系方式。对彼此更加敏感和理解。爱会自然而然地来到我们身边
sitedeki yaşın gerçek mi bilemem, sana zaman kaybı olur. herkesi deneyecek misin yoksa :D kim kabul ederse. iyi günler
avakin life sevgilini instagrama çağir mirascı ali KILIC
Denk gelmesi gerek knk, bilmem anlatabildim mi :D
İçinden geçtiler uygulamanın 😂 farklı platforma geç
Sadece instadan sevgili bulunmuyo video oyunları oradan tanışıp sevgilin olur
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
Derdin bi bu mu kaldı
Herkese dm atarak dxjkhvjdfhvf
O dmlere dönülmez
Kanka dikkat et tongaya getirirler seni ha
Acaba nasıl bulunuyor 🤠😉
Bulunmaz.
Uygulamalardan bulunmaz bence
Azar yükle kardesim bol şanslar
tinder kullanabilirsin :)
İnstadan sevgili bulan da ne bilim
y. p. g takip et
cidden herkes buluyor bende bulamadim