Saçma sapan bir evlilikteyim. Kocamın yeğenleri onun için çok değerli. Ne yapacağım?

Kocamın iki yeğeni var biri 19 20 yaşında diğeri büyük ihtimal 17 vardır belki bunlar gelince nedense kocama bi haller oluyor bi değişiyor bana karşı tavrı ne bileyim yanıma yeğenleri gelince hiç gelmez gün içinde diyelim ki diğer odada oturuyorsam ne yapıyorum ne ediyorum gelip sormaz bile anca karı gibi kahkahalar atsın içerde yeğenlerine normal de pazar akşamlari bizim film izleme gecemizdi ama son birkaç aydır değil çünkü cumartesi günü yeğenlerini çağırıyor pazar akşamına kadar kalmalarına ısrarcı oluyor şimdi ise yarın gidecekler ve şu anda içerde yeğenleriyle film açmış film izliyor bir de utanmadan gelmiş bana sende izle diyor ulan tavrımo belli etmek için istemiyorum dedim anlasın aetık bozulduğumu ben ona gel film izleyelim desem istemiyor konu yeğen olunca hep değişiyor büyük ihtimal içerde yeğenleriyle film izlerken uyuya kalacak ve ben tek uyuyacağım en önemli detaysa benim bu duruma asla trip atma gibi bir şansım yok çünlü eğer ki trip moduna girersem aynı şekilde trip tavrıyla karşılaşacağım kendime karı mı aldım koca mı belli değil

Saçma sapan bir evlilikteyim. Kocamın yeğenleri onun için çok değerli. Ne yapacağım?