AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Önceden bakmıyordum ama artık bakıyorum çünkü erkekler güzelliğe çok önem veriyor.
Ben öyle değilim ama dediğin gibi. Bu yüzden evde kaldım.
Çok güzel aradığın için mi evde kaldın
Bu da bahane oldu neymis onceden bakmiyormus her zamanda bakiyordun hadi itiraf et zaten dengine gitmedigin icin uzuldun
@pessimistiic07 anlamadım? Ben 24 yaşındayım daha gencim zaten.
Hayır dedim ya ben öyle değilim diye. Benim kriterlerim yok veya güzeller güzeli, seksiler seksisi kız dileğim yok. Sevgi, aşk ve cinsellik yaşayabileceğim, çocuk sahibi olabileceğim ve en önemlisi birlikte her zaman mutlu ve huzurlu olabileceğim biri olsu istiyorum ama ben kızların istediği gibi olmadığım için bana imkansız
Yaslisin demedim ki
@pessimistiic07 Noluyo size biraz sakin arkadaşım 🫶🏻
Sakin olan benim sen sinirlisin gibime geldi :d yazdiklarina bakacak olursak
@pessimistiic07 yoo değilim çok rahattım aksine. Benim fiziksel pek bir beklentim yoktu önceden ama artık var yani. Herkesin aslında az çok vardır.
Neden var artik neden yoktu eskiden?
@pessimistiic07 erkekler kadında güzelliğe çok takıyor siz ben öyle değilim dedenizde genel olarak öyle. Mesela çirkin olduğunu düşündükleri kadınlara kibar bile davranmıyorlar hatta o yüzden de bir kadın onlara kibar davranırsa bana yürüdü tribine giriyorlar. O yüzden ben de genetiğimi mahvetmeme kararı aldım uzun iri beyaz sarışın erkek seviyorum
Artık herkes en iyisini istiyor. İnsan da maalesef genlerini değiştiremiyor. Yoksa kendimi yakışıklı ve boylu poslu yapardım
Ben de kendimi sarışın uzun boylu yapardım ama yapacak bi şey yok o yüzden olduğumuz şekilde en iyi potansiyelimize ulaşmamız gerek senin için de söylüyorum
Tek sorun bu mu yani komik :d uzun iri sarisin seni ne yapsin sen cirkin hissediyorsun kendini galiba sana zorbalik yapildi bundan her erkegi suclaman birde kendine oyle birini layik gormen cok komik o erkek sana bakmaz sadece seks icin gelebilir bu kadar aldatir vs siz denginize zulum ettikce zorbalik gormeye devam etceksiniz ne diyim
Yani dışarıda o kadar dalyan gibi erkekler olunca ve bende de hiç potansiyel olmayınca kimsenin benimle işi olmaz. Mutlu değilim. Öt*nazi aklımdan geçiyor bazen. Hayırlısı.
@pessimistiic07 üf ne alaka ya herkes senin gibi kendinden nefret mi ediyor
Canım benim sen terapiye git ciddi söylüyorum
Ben mi? 😅 Eğer bana dediysen, gitsem bile yine de mutlu olamam.
Kendimden nefret etmiyorum kaderim kotu kanka yuzume darbe aldim kaza gecirdim yani ne yapim ben simdi? Bos yapmayin kendiniz gibi sanmayin herkesi benim gibi derdiniz olsa ne olurdu haliniz kim bilir
@pessimistiic07 ikinize de diyorum psikoloğa gidin gerçekten bunu 8 sene OKB ile savaşmış biri olarak söylüyorum sşırı özgüvensizdim ve hastaydım hastanede yatıyordum kendime geldim ve gerçekten doğru olan bizim bakışımız değil hayat bize endeksli değil kendimizden vazgeçmeyin
Anladım abla sağ ol
Ben gittim de ne oldu be bunlar cozum falan degil insanlari zombilestrime cabaniz var herhalde antidepresyanlar bir ise yaramiyor kizlarin ilgisi sevgisi gerekli kalici cozum icin bu da zaten bu hipergamik ortamda imkansiz
@pessimistiic07 ben sana daha bir şey demiyorum nu soruyu soran çocuğu etkileme. Kendim bizzat senelerce takıntılı düşüncelerle uğraştım sizin gibiydim. Soruyu soran kardeşim senin yapacağın yek şey psikiyatrı artı psikolog desteği. Her şeyi kenara bırak kendine odaklan çok gençsin gerçekten gerçekler bizim düşündüğümüz gibi değil
Ben o arkadasa bosuna yalandan tavsiye veremem psikatriye gitse uyustururlar beynini sadece kalici cozum yok eger psikologa gitse onlarda yalnizliga cozum sunmayacak senin anlattigin gibi soyleyecek ayrica cocuk okb mi niye psikatri diyorsun sen konuyu degistiryorsun baska bir sey degil oz guvene mozguven cirkin kizlarda ise yarar ne kadar cirkin kiz varsa erkek buluyor cunku sen bu kiza bakma kardesim @soran
Genelde benimle basa cikamiyorsunuz hemen beni elestiriyorsunuz dediklerime bir sey diyemiyorsunuz cunku hakli oldugumu biliyorsunuz bunu cokca kiz yapiyor
kafayı buna takmaman dileğiyle : ))))))
Neye taksin baska eski zamanda da insanlar bunlara takardi genc yaslarinda
İster istemez takıyorum yani ben de sevmek ve sevilmek istiyorum, cinsellik yaşamak ve baba olmak istiyorum ama bana imkansız galiba.
Hayir ne alaka evlenenlerin hepsi o. zaman yakışıklı olurdu çoğu tipsiz knk
Ya öyle de onlar da mutlu olmuyor. Kadınlar onlara hep kötü davranıyor veya onları aldatıyor
Knk onların sorunu senin başına böyle birsry geldimi
Yok ben böyle şeyler olacağını bildiğim için hayatımda hiç kızlarla konuşamıyorum
yooooooo yaşın kaç olum
22
28 e daha var
Amacım şimdi evlenmek değil ama artık her kadın; sadece yakışıklı, boylu poslu ve koca penisli erkek istiyor ve ben böyle değilim
istesin bane
Şimdiki kızlar cüzdana bakıyor
Evet çünkü erkekler de güzelliğe bakıyor sadece
O hâlde genç yaşta evde kaldım
Biz guzelige baksak sadece siz yakışıklı uzun ve geniş omuzlu bu 3une bakiyorsunuz bu adil mi?
Cevabin yok mu? @1000sigimegidelim