Aşk İlişkileri Sevgilimle aramız limoni, babalar günü bahanesine mesaj atsam olur mu😕? Ela_Kızçe Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ama ben onu engelledim kaç kere 😣 Güncellemeler+1 yıl Ay yazdım valla deli gibi yine🤭 Sevgilimle aramız limoni, babalar günü bahanesine mesaj atsam olur mu😕? Cevapla Babalık Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. İstersen atabilirsin karar senin 0 0 Yorumla
GHOST-VENOM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sonuçun ne olduğunu biliyorsun ama neden birakmak yerine dahada baglaniyorsun anlik zevk icin ebedi yaralar almak zevk mi veriyor yoksa 0 1 Yorumla Ela_Kızçe +1 yıl 🙄 Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl saçma bir bahane ama olabilir erkekler pek takılmaz ince ayrimtiya 0 3 Yorumla Ela_Kızçe +1 yıl Hoşuna gider belki dimi Yorumla 25xburqk +1 yıl evet kesinlikle Yorumla Ela_Kızçe +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Legalpainn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Mesaj atmak isteyen bir şekilde yolunu buluyor 😂 1 0 Yorumla
ufcev Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ne alaka bence sevgilini bi akşam yemeğine çağır konuşun 0 0 Yorumla
Ekselanshazretleri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Aranı düzeltmek istiyorsan evet atmalısın 0 1 Yorumla Ela_Kızçe +1 yıl Attım düzeldi 😊 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Çocuğunuzun hatrına at tabiki de 0 2 Yorumla Ela_Kızçe +1 yıl Siz bahane yazınca ne anlıyorsunuz acaba🤷♀️ Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Babalar günü deyince ne bileyim Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevgili? Babalar günü? 0 1 Yorumla Ela_Kızçe +1 yıl Sevgiliyle arayı düzeltme ,, bahane🤭 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çocuğunuz mu var bdbdbdbdb 0 4 Yorumla Ela_Kızçe +1 yıl Hayır bıdı bidi Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Yaz de ki kocişim babalar günün kutlu olsun iyi ki benim babamsın de ndndbd Yorumla Ela_Kızçe +1 yıl Olur yazarim Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Yazmazsan ne ol dnsbnsbs Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Cocuk var mi ki 2 4 Yorumla Ela_Kızçe +1 yıl Yok Yorumla ncwpnfpbwlncw +1 yıl Adam korkar şimdi hamile falan sanar seni ne babası der djfjjf Yorumla Ela_Kızçe +1 yıl O öyle biri değil esprin komik de değil Yorumla ncwpnfpbwlncw +1 yıl Atiyoosan at abla Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Atma boş ver 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Çocuğu mu var? 0 0 Yorumla
turuncubaluk Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl boş ver 0 4 Yorumla Ela_Kızçe +1 yıl Döndü 🤭 Yorumla turuncubaluk +1 yıl Nasıl Yorumla Ela_Kızçe +1 yıl Yanj o da mesaj attı Yorumla turuncubaluk +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İstersen atabilirsin karar senin
Sonuçun ne olduğunu biliyorsun ama neden birakmak yerine dahada baglaniyorsun anlik zevk icin ebedi yaralar almak zevk mi veriyor yoksa
🙄
saçma bir bahane ama olabilir erkekler pek takılmaz ince ayrimtiya
Hoşuna gider belki dimi
evet kesinlikle
Teşekkürler
Mesaj atmak isteyen bir şekilde yolunu buluyor 😂
Ne alaka bence sevgilini bi akşam yemeğine çağır konuşun
Aranı düzeltmek istiyorsan evet atmalısın
Attım düzeldi 😊
Çocuğunuzun hatrına at tabiki de
Siz bahane yazınca ne anlıyorsunuz acaba🤷♀️
Babalar günü deyince ne bileyim