AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Sakın taviz vermee !! Erkeklere bir kere taviz verirsen fazlasını isterler.. başını filan açma sakın kendinden ödün verme ;)
Bencede taviz verme Gönderme ben açığım ama kapalı olsam göndermezdim sanırım nişanlansan neyse, ama geçmişte kapanamdan önceki resmin varsa gönder şimdiki halini görmesin seni deniyor da olabilir belkide o da çok mutaassıpltr
bncede açık halini merak etmiş farklı istese anlarım ama fazla abartmışsın
Saçlarını merak etmiştir ama inancına ters. İşte burada iman devreye girer.
Ya amacınız uzun süreli bir birliktelikse ilerde zaten görücek. O yüzden açmanda zarar yok derim
Haklı
siz şaşırdınızmı olurmu oyle sey. adamın masturbasyonuna mezemi yapcanız kızın saclarını
Bence atma sonuçta sevgilin. Sevgiliyken bukadar tereddütte kaliyorsan ayrilirsaniz attigin icin üzülürsün.
Tabiki tuhaf! Sonucta kapalisin. Bide foto istemis orasi tam ayri bir gereksizlik
:D çarşafla gezcek değilsin heralde saçlarını görmek istediyse normal. cinsel bişey istediyse değil. saçlarını görmek istiyosa sen abartmışsın
Bir insanin evlenmeden evleneceği kişiye sacini göstermesi islamiyette haramdır. Guzel bir dille izah edilirse anlayisla karsilayabilir. Kapanmanin asıl amaci Allah'in emri olduğu icindir.
ya beyin yikama Kuran da zorlama yok deniliyo allahim emri diyosun sac gostermek haram diyosun neyin kafasi bu
bir bitmediniz
bir insan eğer Allah'ın emirlerini yerine getirmezse, nefsinin ve diğer insanların esiri olmaya doğru ilerler. çünkü artık onun için diğer insanların ve nefsin dediği ön planda olur ve bunlardan gelen teklifler de zaten genelde Allah'ın rızası dışındaki işler etrafında toplanır.
Ama insan Allah'ın emirlerini yerine getirirse O'nun rızası dairesinde helal dairede istediğini yapabilir. Zaten asıl özgürlük de budur.
İfadeleri duzeltecek olursak Kur'an'da 'Dinde zorlama yoktur' diye bir ayet vardır. Bunun açık manası da insanlar inanmakta ve inanmamakta özgürdürler demektir
Sende göstermek istiyorsun fakat sonraki tepkisinden tereddüt ediyorsun
kadın göstermek istiyorum dememiş nasıl bir m"l'lık bu?
Acaba sen neden kapalısın? sevgili olduğun da mahrem ortadan kalmaz namahremdir.
Sadece saçlarını görmek istediyse bunda anormal bir şey yok :)
merak etmiştir insan sonucta. abes bir şey değil istegi.
Başını açmaman gerektiğini biliyorsun da, flört ediyorsun bunun haram olduğunu biliyor musun?
Açma sakın o kadar kapatmışsın kendini bir adam uğruna günaha girme
Açık halini merak ediyordur veya hormonlar devreye girmiştir
Sakin atma acik sacla resmini birincisi ciddi dusunen istemez ikincisi deniyo da olabilir dikkat
çok değişik gelmedi bana merak etmiş ama kapalılığın da amacı bu sonuçta bir gelecek görmüyorsan gösterme günah olmasın boşuna
ulan kapalı olupta sevgilisi olanlardan nefret ediyorum ne sevgilisi niye kapanıyon o zaman çelişkili komedyenler
Ben sevgilimden ciplak fotograf istesem bu kadar tuafına gitmezdi :=) acikken görmek istemiş seni ne var yani
Hemcinslerim yani erkeklerin geneli yollama demis. l*n alayiniz ayni seyi yapiyosunuz baskasi isteyince ayril diyosunuz.
Helal olsun sana tamda soylemek istedigim sey :)
Oyle ama kardeşim. Bizim kızlarımız zaten sapıtmıs aşk diye diye. Ne din kaldı ne gurur ne iman. insan hic boyle birsey için akıl istermi.
Benimde önceki sevgilim kendi gönderiyordu bir zaman sonra. ilk zamanlar bende istedim AMS öyle yok filan dediğini hatirlamiyorum
Bunlar biz erkeklerin en masum halleri bir iki hafta icinde ciplak foto isteyecek ve cok ugrasacak sonra da elde edecek ve sonra iliski isteyecek.. Gidişat bu emin ol
Allah cümleten akıl fikir verisin eğer çok akıllıysan bence sevgili falan boş iş birbirinizin oyuncağı olmayın kaç yasa gelmişsiniz Hale’n oyuncaklarla oynuyorsunuz lütfen sizden ricam biraz Kuran’ı Kerim okuyun Allah yardımcınız olsun
Tamamen sana kalmis ama kararin ne olursa olsun saygi gostermeli
İnsan sevgilisinin saçlarını tabiki görmek ister
abartmayın bunu lütfen
Sen abartıyorsun. Sanki saçını görünce çok şey olacak.
senin kapalı biri olduğunu bildiği halde senden böyle bişey istemesi yanlış bnce ayrıl
sonuçta kapalısın ve neyin günah neyin doğru olduğunu bilebilmen lazım
bilmiyor ki bilse burada olmazdı
ilişkiyi bitirecek kadar büyük bir olay değil. Kendisine güzle bir dille. Üzgünüm ama bu durumu doğru bulmuyorum de. Konuyu kapat
Sizlerin en muhfazkarlarin bile sevgilisi var Ben kendimi atayim daha iyi
merak edilir elbette eskiden görücü hamamları varmış bunun için değil mi. diğer yandan inanç ve değerler. zor karar.
evlat yaşın kaç ama yollama boş ver madem kapalısın gerekeni yap ona da durumu izah et hee dışarıda gördüğüm kapalılardan isen bilemem
Sevgilisisin merak etmiş olabilir. Belki kıvır kıvır saçlar hayal ediyor belki düz, uzun. Bence yollamalısın
Devami gelir zamanla her yerini gormek isteyecek elini tutcak sonra opcek boyle devam etcek kendine ailene yakisani yap
Tabikide devam etmelisin. Eğer yollamak istemiyorsan bunu duzgunce ve açıklayıcı bir şekilde konuşmalısın.
Taviz verebileceğini düşünüyorsan bu konuda eyvallah ama bence fedakarlık yapması lazım, daha bir ay olmuş nişanlı değilsin bişey değilsin. Bence hayır de.
Oyle sevgili olmasin daha iyi. Kapali oldugunu bile bile derdi NE acaba BN olsam brakrdm
Saçlarını merak etmiştir çok abes bir şey gibi gelmedi bana
yoo normal bence dua ed başka bişi istememiş bence acık kızlar ilgisini cekmeye başlamıs ondan
Normal bir istek ama gercekten cok sevmiyosan gonderme derim :)
senin kapalı olduğunu bile bile böyle bişey istemesii... neyse.
Fitratim geregi gostermk istemiyum de eger israr ederse o zmn bitirirsn
Sen reddettin o ısrarla mı istedi, yoksa sen reddedince uzatmadı mı?
ya neden abartıyorsun yolla ne olcakk allah askına mıllet cıplak yoılluyor
saçların açık daha güzelsin vs. gibi başlar yavaştan başını açman için ikna etmeye çalışır sonra ısrara döner baskı yapar ayrılığa kadar gidebilir en başından ciddi ciddi bir konuş derim bu durumu
Nasıl istiyorsan, nasıl rahat edeceksen öyle yap. Çekiniyorsan yollama, ısrar edecek değil herhalde.
Saçlarının gözüktüğü bir fotoğrafın bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Devam et ama açma başını tabiki niye kapalı haline ne olmuş ta açık foto istiyo
Bnda ne varki blki sni acık grmek istemiştir bnu bnc srun ypma brde sni acık Saçlı falan grsn
Kapalı olmamın ne anlamı kaldı o zaman
Türbanlıysan asla açık fotoğrafını gönderme. Evlenince görür saçını.. ;) Bence tuhaf bir durum gönderme.
kapalı cek fotoşokla sac ekle ya sızın ben beynızıı sevım :D l*n ne kullanıyorsunuz bende ıstıyorum nasıl bır madde o :D
Yollama tabiki canim. Kapalisim sonucta. Seni oyle gorup begendi. Bu ne sacmalik
en iyi bildiğin senindir şimdi tonlarca laf eden olur!!!
hepsine bakarsan kafan kazana döner sen bildiğini yap.
Senin açık fotoğrafını isteyen kişi, senin kararlarına ve inançlarına saygı duymuyordur. Onun için senin dış görünüşün önemlidir. Böyle kişilerden utanmakla beraber onlara acıyorum. Düşünce fakirleri.
Ya icindeki niyetine bagli merak etmis olabilir sadece belki sen biraz abartiyosundur ama bosver bence atma resim falan ayrilicak degildir sonucta oyle bir niyeti varsada yol alir secim senin dostum
belli bir süre geçse neyse ama 1 ayda istemesi çok tuhaf kesinlikle itiraz etmelisin.
Sen abartıyosun bence açık fotoğraf diyince bende ne anladım :/
Başını açarsan yarın başka şeylerde ister o Yüzden senin kişiliğine SAYGI duysun istemesin
"Ne için kapandığına bağlı" .. çok ince bir gönderme yaptım bilmem anlatabildim mi.
Senin kararın saçını niye kapatıyorsan onu düşün ona göre hareket et