Mümin kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Açıkta kalanlardan başka süslerini göstermesinler. Başörtülerini yakalarının üzerinden bağlasınlar. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kadınları, hizmetlerinde bulunan köleleri ve câriyeleri, cinsel arzusu bulunmayan erkek hizmetçiler, kadınların cinselliklerinin farkında olmayan çocuklar dışında kimseye süslerini göstermesinler. Yürürken, gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah’a tövbe edin, umulur ki kurtuluşa erersiniz! ( Nur/31)
Şimdi ayeti kerim'de söylendiği gibi bir bayanın mahrem yerlerini namahrem bir erkeğe göstermesi yasaklanmıştır bu kesin ve nettir birde ayette yasaklanan bir şeyi yapmak kişiyi günaha ve haram yollara sevkeder.
Bir diğer husus eğer dinimizin kurallarına uymaya çalışıyorsan benden sana bir tavsiye İSLAM dinimizin sevgili olma veyahut karşı cinle münasebetin nasıl olması gerektiğini araştırmanı tavsiye ederim.62 Yorumla- +1 yıl
Sizi tebrik ediyorum ama uygulayan olursa tabii ☹️😔😔😔
- +1 yıl
Peki tövbe edersek ve yeni bir sayfa acarsak haramdan uzak rabim aff eder mi
En İyi Cevaplar
+1 yılben bir bayan da uzun saçı çok seviyorum aşırı derece cok seviyorum onlarla oynamayı çok seviyorum oynadıkca yayılan şampuan kokusunu çok seviyorum o saçların rengi hani benim gibi bir adam için saçların gözükmemesi :D çok kötü bir şey iğrenc bir şey eğer oda benim gibi biriyse resim istemesi normal ama ben senin yerinde olsam göndermem kapalı bir kızsın böyle foto atarsan çocuk bunu yayabilir veya yaycam diye tehtit edip sana zorla bazı şeyler yaptırabilir dikkatli ol resim atma ama onun yanında başını açabilirsin mesela merak ediyor sa gösterir sin saçlarını oda oynar felan onunda merakı gitmiş olur zaten kapanmanın amacı vucut hatlarını göstermemek değil mi? sen sadece saçlarını gösterceksin bu pek sorun olmaz diye düşünüyorum ama yanlış biliyorsam kusura bakma
00 Yorumla
+1 yılBende kapaliyim kardesim uzun sureli bir. iliskim oldu 1 ay felan degildi bak 1 seneye yakindi iliskim ve o cocuk bir kere bile sunu demedi acik fotografini atsana gibi bir cumle kurmadi. Bir kere bu konusma gecti aramizda ve dedigi tek kelime ben sana bakmaya bile kiyamiyorum ne acik fotografi istemesi dedi gercekten sevse istemez isteyemez
123 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kişilikle alakalı olan bişey
- +1 yıl
Bence sizlerin insanlara sevgili yapmayın günahtır haramdır demeniz gerekiyorken sevgilim şöyle söylüyor ve ben bunu yapmalımıyım diyorsunuz sizin bunu demeniz hatalı hatta baştan sevgilim var ve böyle bir şey istiyor demeniz daha çok hatalı kardeşim kendinizi kandırmayın 🤭🤭🤭😞😞😞☹️
- +1 yıl
tamam da adamın sevgilisinin "saçlarını" görmek istemesi suç mu? sırf bu yüzden sevmiyor demeniz saçma bence kişilikle alakalı bir şey her insanın sevgisi aynı değil
kesinlikle açık bir foto göndermeyin çünkü şimdi isteyen devamlı taviz ister lütfen kulun degil de Allahın rızasını yerine getirin kapalıysanız bunun bilincindesinizdr büyük ihtimalla bu yüzden kendinizi degil nancınızı düşünün sonuçta sevgilizde olsa helaliniz degil sonra çok pişman olursunuz derim..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
+1 yılGönderme, caiz değil, büyük günaha girersin. Bu konuyla ilgili hadis var.
"Mümin kadınlara da şöyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. Zinet yerlerini kendi kocalarından, babalarından, kocalarının babalarından, oğullarından, kocalarının oğullarından, kendi erkek kardeşlerinden, kendi kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, kendi kadınlarından, kölelerinden, erkeklik duygusu kalmayan hizmetçilerden veya henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin umduğunuza nail olasınız." (Nûr, 24/31).
Kimseye göstermeyeceksin, evlensen bile görmemesi için ışıkları kapayacaksın.32 Yorumla- +1 yıl
Anlamadın sen sanırım... Bir daha oku... Ve sen beni tanımıyorsun, benim kendim ile çelişme şansım yok. Sadece yazdığım ile çelişme şansım olabilir ama çelişki için en azından iki fikir gerekir. Ben burada tek bir sav savunmuşum. Çok gereksiz bir yorum yapmışsın. Koca hadisi oku, sonra karar ver.
Bugun saçını aç diyen başka gün ne der kim bilir. Sen o saçını Allah için kapattın helalinden başkası göremez bunu bilmen lazım cevabın ve tepkin net olsun bir daha bunu söylemesin. Çocuk tipe bakıyor belli ki gönlüne baksaydı böyle saçma sapan şeyler söylemezdi.
46 Yorumla- +1 yıl
Benden de aynı yorum.
- +1 yıl
Öyle tabi. Merak edebilir doğru, arkadasın soyleme seklini falan bilmiyorum. Söylese de mazur gorulebilir. Ama bayan yollamamalı karsı taraf ısrar etmemelidir. neyse :)
- +1 yıl
Çocuk neyini merak ediyor biraz öyle bakmak lazım yani bildiğin saç arkadaş aklından neler geçer ben bilmem ama görüşüm şu adam bakıyor ben bunu açık görsem acaba aynı güzelliktemi vs diye düşüncesi olmuş olabilir. Diyorum ya gönlüne değil herif yüzüne tipine bakıyor bana göre.. @hip-hoplife
- +1 yıl
Görüşünü beğendim, erkek olarak böyle düşünmen iyi en azından. Saygılar ^^ :D
+1 yılNiyetini çok erkenden belli etmiş. 1 aydır çıktığınız halde böyle bir şey istemiş olması hayra alamet değil. Bence ağırlığını koy. Böyle konularda kesinlikle alttan almamalısın. Oda bir dahaki sefer böyle şeyleri istemekten çekinecektir. Ha çekinmeyip hala daha ısrar ediyorsa ondan sana bir hayır gelmez.
13 Yorumla- +1 yıl
sadece saç görünmesin diye siZ kızlar böyle yorum yapcaksnz bırakın bu ayakları ya
- +1 yıl
yoo maksat sadece saçın belli olup olmaması değil ki.
Herkesin kendine göre sınırları vardır bu arkadaşımızda kapalı olduğuna göre saçını göstermemesi gerekir. Ayrıca kız açık fotoğrafını gösterdi diyelim o çocuk onunla kalacak mı? Hayır haddini aşacak. O yüzden bende ağırlığını koy diyorum. burada yanlış olan nedir? - +1 yıl
@İLiSkİuZmanİi
+1 yılŞimdi benim bir sorum var sana benzer bir durumu ben de yaşadım. 4 sene önceki kız arkadaşım da kapalıydı yaklaşık 4 ay çıktık. Bu sürede ben başlangıçta doğru olmaz diyerek fazla samimi olmasam da o zamanla samimi oldu. Bir gün otururken beni öptü, baktım kızmayacak sonra ben de öptüm. Bu şekilde epey samimi olduk ama daha fazlası olmadı. Ben ev ortamında eşofmanla falan fotoğraflarımı atıyordum, yemek yerken falan. bir gün ben de saçların nasıl merak ediyorum dedim ve fotoğrafını istedim. O da aynı şekilde ben kapalı biriyim sen benden böyle bişeyi nasıl istersin diye kızdı ve tartıştık. Birkaç hafta soğukluk oldu aramızda sonra ayrılmak istiyorum dedi. Sebep olarak da benim açık fotoğrafını istememi gösterdi. Dinen öpmeye bir sakınca görmeyen birisinin böyle davranmasına bir anlam verebilmiş değilim halen. Madem kapalı birisin dürüst ol ve cevap ver. Sen onu öptün mü ya da öpmesine izin verdin mi aranızdaki samimiyetin derecesi neydi yani?
21 Yorumla- +1 yıl
öpmek derken? dudaktan mı yanaktan mı?
Saçmalama kızım ya :D Ya masum da olur olmayada bilir. Sen konuşuyorsun cocukla ne desek bos ama 1 ay erken yanı her gununuz beraber gecer o 1 ay 1 yıl gıbıdır tamam gosterırsın ne bılıyım cok farklı yorumlar cıkabılır ya.. Yani sebebı sor dostum ya sızce devam etmelıyım dıyorsan zaten o cocukla yurumez senın ılerde problem cıkar ya sevgınde bı sıkıntı var senın sogumussun sankı o lafından sonra.. Sonuc olarak hayırlısı qHankİ
00 Yorumla
+1 yılbenimde sevgilim war bende konuşuyorum whatsaptan ama asla öyle şey istemem
sadece kendisinin dogal resmini isterim doya doya bakmak ve hasret gidermek için ama
öyle şey resim gönder bakayım felan asla istemem ilişki yaşancak ise evlen sonra istedigin kadar
yaşa istedigini :))00 YorumlaErkek arkadaşınız helaliniz olmadığı için diğer erkeklerden hiçbir farkı yoktur.
Dışarıdaki bir erkeğe de saçınızı gösterseniz aynı, erkek arkadaşınıza da saçınızı
gösterseniz aynı. Demem o ki, kapalı bir hanımsınız. İnancınızdan ödün vermeyin.40 Yorumla
+1 yıltürbanlı kızların üzerinde amma baskı varmış beaaa sanki kız vatana Allaha tum kutsal degerlere ihanet edecek:) alt tarafı sacını acacak bunu yapınca kım uzulecek kımse:) dın adına adam ölduren hastalara kac kısıyı uzuntuye boganlara kımse bukadar laf etmez bence bızım ulke kalbın İslamıyetı degıl egonun nefsın Islamıyetı yasanıyor buyuzdende gerı kalmıs ulkeyız bı avrupayı gorun sız bı gıdın sehırlerıne sokakları duzenı gorun ınsaatlarımız bıle bılıncımızın yansıması,
20 YorumlaIki önemli konu var. . 1 ya abazadır 2 çok sevdiğinden saçlarını görmek istiyordur. Ben 1 senedir beraber olduğum insana dedim neden diye sorarsan siyah saçlı ve dalgalıysa Bayılırım o yüzden dedim ki gösterir misin ama 8. Ayda oda yok dedi sonra ben üzülünce kıyamadı tam açacaktı ben izin vermedim kıyamadım onun üzülmesine anlayacağın daha 1 ayda olamaz , olamaz.
00 Yorumla
+1 yılFotoğraf atmamalısın bence. Sevgilisiniz ama din açısından normal bir erkek o. Ayrılıp ayrılmamak senin bilceğin iş ama atma fotoğraf eğer ki sen atmıcam dediğinde farklı sert bir tepki veriyorsa demekki başka düşünceler içinde demektir ama anlayışla karşılıyorsa yanlış bir düşünceyle istememiş demek olur.
10 Yorumla
+1 yılEğer kapanışının sebebi dini vecibeleri yerine getirmek ise gece whatsup ta konuşman da yanlış. Normal bir arkadaş olarak tanıyıp niyetiniz ciddiyse ve beraber olacağınıza inanıyorsanız işin adını koyun sonra neyi görmek istiyorsa gösterebilirsin. Ancak bu kötüye giden bir flört ilişki ise kapanma zaten bu durumda kabul olmaz çünkü...
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYavaş yavaş açılıp saçılacaksın , benimle iken rahat olman gerekli gibi zırvalıklar edecek, belki ona kanacaksın, inanacaksın , sevgili oldunuz diye karı koca olmadınız ya.
50 Yorumla - Cinsellik konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıl1 aylıksa erken hemen istememeli sonuçta namahrem sadece ve sadece iş ciddiye binince (sözlü nişanlı falan olunca) meraktan o da namahrem ama isterse hoş görürrüm ama 1 ay olmuş daha konuşulması gereken çok şey varken saçını öğrenmek görmek istemesi ilginç gerçekten... He isteyebilir görmeyi sen hayır dediğinde sustuysa eyvallah ama cıngar çıkardıysa sıkıntı var...
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılİyide senin saçlarını hiç görmedimi eğer görmediyse normaldir saçlarını merak eder insan sevdiğinin madem kapalısın çok balısın dinine tanıştır annenle babanla adını koyun bunun hem gece gece ne işin var konuşuyon watsapdan felan olmaz öyle islamda günah böyle şeyler el ele gezerseniz felan oda günah
10 Yorumla İstemeye hakkı yok. Eşim olduğunda görmene izin veririm diyeceksin kabul ederse eder etmezse yoluna devam eder.
110 Yorumla
+1 yılkesinlikle atma kesinlikle çok ciddiyim, benim eski bir sevgilim atıyodu ayrıldık ve şu an hakkında kapalı olmasına ragmen değişik şeyler düşünüyorum ve o zaman öyle birşey olabileceğini tahmin ettiğim için whatsapp konuşmalarımı mail adresime yedekledim duruyor resimler her an paylaşabilrim ^^
010 Yorumla- +1 yıl
Niye böyle bir adilik yapıyorsun ki? Kızın yaptığı çok yanlış bişey ama sen niye yanlış yapıyorsun?
- +1 yıl
bana neler yaptıgını biliyo musnuz siz? neler yaptırdıgını onun yüzünden harcadıgım onca şeyleri ahh ahh hiç biriniz aşk yaşamamışsınız belli gerçek aşk kalbinle beynini anyı anda yönetmektir hadi s. gidin siz
Soran+1 yılÇok yanlış yaptığın kıza üzüldüm şimdi
- +1 yıl
o kıza üzülecek biri varsa valla yine benimdir sen merak etme kendi işine bak sadece tavsiye verdik malıgın alemi yok beynini kullan biraz
Soran+1 yılTerbiyeni bozma düzgün konuş
- +1 yıl
bak canım işine bak bana terbiye öğreticek biri olsan buraya çıkıpta utanmadan sevgilime acık resim atayımmı diye sormazdın hadi 2le go go go :D bebe ya ^^
Soran+1 yılBen atıyımmı mı diye bişey yazmadım düzgün oku. İlişkiyi devam ettirmeli miyim diye sordum embesil
- +1 yıl
eskiden olsa şak diye oturturdum cevabıda artık akıllandım aptallarla ne yaparsan yap haksız sen çıkarsın oyüzden ugraşamıcam senle aptal seni hadi canım uzaaaa :D :D :D :D
Soran+1 yılYa sabır
+1 yılGünümüzde evlenecekler de böyle birbirleriyle konuşuyorlar ve tanışıyorlar bu haramdır. Günahtır. Aileler haberli olacaklar ve onların izniyle münasip bir evde buluşacaklar konuşacaklar. Ben de büyük konuşamıyorum, içersinde bulunduğumuz sistem maal esef böyle.
00 Yorumla
+1 yılBiriside demiyo kapanacak kadar dinine düşkünsen sevgili ne alaka?
102 Yorumla- +1 yıl
sözde kapalı ama içleri cayır cayır yanıyor
Kapalı bir kızla çıkmak zaten baştan saçma sapan bir şey, cinsel hayatı olmayan bir kızla ne yaşayabilir ki insan...
34 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma ama genel konuşmuyorum tabikide iyileri de var. Kıçını başını açan, seninle her zevki tadan bir kızdan gün gelince soğumicak misin? Herşeyden cinsellik değil şunu aklınıza sokun artık lütfen.
- +1 yıl
helal hüssoo
Merak etmiş seni kapalı halinle sevmiş art niyetli olsa kapalı halinle bakmaz gider bulur bir kaşar. sacma sapan yorumlar var burada çocuk masumca sormuş büyütme ama bunu kafana takacaksan niye biriyle çıkıyorsun?
10 YorumlaEne siz kapalıların bide böle derdi var dimi :) Kapanmak kafa kapatmak değil.. Zihniyetini temiz tutmak ve bedenıne yapışmayan, üsturuplu kıyafetler giymek demektir.. Çocuk senı merak edıyo ayrıl sen gitmez o ilişki :D
00 Yorumla
+1 yılKapalısın olduğuna göre zina yaptığının zaten bilincindesindir diye söylüyorum günah günahı doğurur hanımkız.
22 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım lakin yanlış bişey yapmadım şuana rahatım o yüzden
Cinsellik konusunda 727 cevap paylaştı. hakkaten adama yazik sac yerine ortu parcasini begenmek nasil biseydir acaba... :/ merak etmesi normal gec bile kalmis.
311 Yorumla- +1 yıl
Canım saç rengine bayıldım, bu tip arkadaşlarımız özgürlük bekçileridir ama sadece kendi görüşündeki insanlar için. Kapanmak bizim tercihimiz derler ama saç boyatmayı tercih olarak görmez laf ederler :) Bir kızıl olarak bende arkandayım :)
- +1 yıl
@buhranlıı ne demek bana ne? kiz gelip buraya soru sormus dusuncemi ogrenmek istemis bende soruya cevap veriyorum. o zaman buraya soru sormasin kardesim. Ben sana benim sacim nasil diye bir soru mu sordum da sen sazan baligi gibi muhalefet olucam diye benim sacimi kullaniyorsun? sende bir o kadar akilsizsin.. cahil gibi hemen konuyu degistir karsi tarafindaki ozelliklere saldir.
- +1 yıl
@buhranlıı son cumlemi oku. " merak etmesi normal " sende bir sorun var hakkaten. evet benim anlayamadigim ileride bunlar evlenirse hic seks yapmayacaklar mi? seks sirasinda da ortuyle mi yapacak? seviyorsa bir erkek, sevdigi kadinin her detayini bilmek ister yani bunu dini acidan soylemiyorum genel olarak durum budur. ancak bu kiz madem basi kapaliysa da o zaman sevgili olmucak, el el tutusmayacak dini acidan bakarsan bunlar olmamali. eee yani dinini ya tam yasa ya da yasama derim ben boylesine. bende ona karsi bir atipta bulundum " ortu parcasi " diye bilmem anltabildim mi... he ben marjinallik adi altinda sacimi boyatmadim. ben boyle kendimi mutlu hissettigim icin boyattim ikisi arasinda bir fark var da umarim anlayabilirsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen nasıl bir insansın ya? Kapalıyım diyorsun, tamam. Kapalı bir kızın nasıl sevgilisi olabilir? bir de utanmadan fotoğrafımı göndereyim mi diye soruyosun! Bence sen o başörtünü çıkar ve bir daha takma! Yeter İslam'ı kirlettiğin!
36 Yorumla- +1 yıl
Boş konusuyorsun tanmadgn bilmedgn biri hkkinda bukdar agir suclamalar yapmamalisin namaz kac rekat bilmezsin boyle sacma sacma konuspta ne diye boylesne agir seylerle suclarsin. Akil irade sahibi olsn bu kelimeleri kullanmazsin
- +1 yıl
öncelikle sen boyle agır konusursan o insanın dine yaklasacagı varsa da uzaklasır. ve zannımca Allah katında bu sevgilisine acık resim yollamasından daha buyuk gunahtır.
- +1 yıl
Hadiste müslüman kardeşinin ayıbını örten kişinin allah katında ayıbının örtüleceği müjdelenmiştir, kuldan gizlenirsin de Allah'tan gizlenemezsin.
Cevap sahibi+1 yılAllah'a şükür on birinci yaş günümden beri beş vakit namazımı kılıyorum. Nasıl kılınacağını biliyorum anlayacağın. Kapmalıyım da. Ben de seviyorum. Ben de evleneceğim. Ama flört ederek, üstüne üstlük açık fotoğrafımı göndererek değil! Ben abartmıyorum. Tesettürün amacı kadını helâli olmayan erkeklerin bakışlarından tacizlerinden korumakken kız çıkmış sevgilime (!) açık fotoğrafımı göndereyim mi diye soruyor! Buyursun göndersin!! Cahil olan benim ama o çok biliyor ya, göndersin! Söylediğim , e hatta söylemediğim her kelimeyi sonuna kadar hak ediyor!
Gurka giy (Afganistan gibi). Kara eldiven giy. Kapalısın madem buralarda işin ne. Eli eline değdi şimdi git boy abdesti al. Evden çıkma perdeleri kapat.
11 Yorumla
Soran+1 yılAbartma istersen
+1 yılBöyle saçmalık mı olur ya.. Bir aylık konuştuğun biri için saçlarını açma sakın. İsteyenlere açacaksan kapanmanın bir anlamı yok. Ancak senin helalin olduğu zaman görebilir. Çok fazla güvenme derim ben.
20 YorumlaCinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. amaaan çocuklar oyun oynuyor.. Biri kızın örtüsünü kaldırmaya çalışır, öteki söz sadece sürtüncez der... çok da farklı şeyler değil.. herkes bir şekilde din ve toplumun kurallarını karşı cinsle olan ilişkisinde aşmaya çalışıyor...
00 YorumlaSakın gönderme. Sen kapalısın o senin eşin değil açık halini bilmemeli. Bide önceden açık halini bilmiyo seni hiç öyle görmemiş merak ediyo şu an olduğun gibi görsün hep. bir daha öyle bişey isteme de. Doğrusu bu.
00 Yorumla
+1 yılHiiii kuz çok ayııııp o saçlar filan abuuuun ya çocuk bu saçları gördüğünde niyeti bozar da uykuda hamamcı olurda? Maazallah illallah hafazan allah süphanallah estaizubillah tövbe bismillah vs vs.
31 Yorumladevam falan etme kapalı birisi olarak böyle birşeyi normal karşılama. demekki o kapalı olmanın ne demek oldugunu bilen biri değil. bugün bunu isteyen yarın daha fazlasını ister
00 Yorumlabence gönderme.. bir kere vicdanen yalnış ve bu onu başka şeyler yapmayada teşfik edecektir.. olurda ayrılırsanız bide arkadan dışı kapalı içi başka birşey ya da sana yollu diye bile bilir..
00 Yorumla
+1 yılKac yasinda sevgilin.
sevgilinde yapmamalisin bnce. istemedigin birseyi yapmak zorunda degilsin. saygi duymali.04 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşında
- +1 yıl
Senin kararin bn olsaydim atmazdim. istedi diye yapmamalisin.
Soran+1 yılAtmicam zaten ama ısrar edip duruyor
- +1 yıl
Bn atmicam bu kadar nokta. yaz. anlamiyorsa acik yaz hmmn ayy falan deme ciddi dile getir. yemiyorsa baska kapiya
+1 yılsen kapalı bir kızsın günaha girersin yapma derim.
o zaman dışarıda da acık olman lazım arada dini herhangı bir nikah bıle yok.
ve bugun bunu isteyen yarın ne ister kim bilir...10 Yorumla
+1 yılTuhaf bir durum. Bir insan neden kapanır? Ona buna açık fotoğrafını gösterecekse o kapalılığın bir anlamı yoktur. O da bunu idrak etmesi lazım nikahlı eşin sanki.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle doğru ama ifade edemiyorum ona karşı kendimi
- +1 yıl
Anlamıyorsa yapacak bir şeyin yok...
+1 yılsenin acık halini merak etmiş demekki begenmese seni istemicek tavrını koymalısın 1 ayda olmaz ilerde olsa neyse
521 Yorumla- +1 yıl
Ilerde olsa ne yaa? istemeye hakki yok
- +1 yıl
@yarenbirsen sana bana göre istemeye hakkı yok onlara anlatamazsınki
- +1 yıl
Anlamasi lazim. Kiz hatayi basta yapmis zaten..
Dogrudur. herkes kendi dogrusuna gore yasiyor... genel dogrulari gorseler yaa. - +1 yıl
@yarenbirsen aşktan sevgiden gördükleri yok
- +1 yıl
Aska sevgiye bak abi ya. neyse
- +1 yıl
@yarenbirsen artık moda sevgilimsin acık resimlerini yolla yoksa giderim
kızda onu seviyorum ayrılmak istemiyorum gönderdim pişmanım - +1 yıl
En ufak biseyde gidiyosa affedersin ama defolsun gitsin. ALLAH seytana uydurmasin ya.
- +1 yıl
@yarenbirsen aynen öyle madem evlencekmiş sabretsin o zaman
- +1 yıl
Aynen dikkat edilmeliydi.
- +1 yıl
@yarenbirsen :))
- +1 yıl
Ne kadar anlayislisin hi. butun soruyla ilgimi senin yorumuna kustum resmen sagol :d
- +1 yıl
@yarenbirsen benmi? anlamadım :)
- +1 yıl
Evet soruyla ilgili sinirimi kustum resmen senin yorumuna. sagol anlayisin icin dedim.
- +1 yıl
@yarenbirsen anlayışlıyımdır ama burada alakası yok cunku sen haklısın ve duymak istediklerim bunlar aksini söyleseydin zaten tepkiyle karşılaşırdın :)
- +1 yıl
Bu konuyla ilgili aksini soylemem zaten olsun sagol yinedd
- +1 yıl
@yarenbirsen ne demek :))
- +1 yıl
Sana da tebessummler
- +1 yıl
@yarenbirsen :)))
- +1 yıl
Iyi aksamlar bu gulumseme mevzusu uzayacak
- +1 yıl
@yarenbirsen sanada yoksa soran gidin özelden konusun dicek :D
- +1 yıl
Aynen aynen.
- Cinsellik konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))))))))) al işte böyle mnyak oludugu için flört durumu engellenmiştir. napcanı biliyorsun. nişanlın bile göremez. nikah dediğin şey olmadan.
30 Yorumla
+1 yılHayır demelisin varsa sabrı beklesin kardeşim doğru olan bu sonra pişman olacak bir şey yapma da ilk önce resim ister sonra neler ister kim bilir bu ilk adım yani ona göre adımını at
20 Yorumla
+1 yılbencede kapanmanın sebebı ne onu bı dusun amacın haramdan uzak durmak degılmı şu an o erkek senın haram sevdan helal sevdan olunca gorebılır herşeyını ama ozamana kadar kesınlıkle tavız verme
10 Yorumla
+1 yılYa sacmalama normal bir insan böyle bisey ister mi?
Sacma biri yüzünden girdiğin günaha değmez umarım göndermemisindir..00 Yorumla
+1 yılSadece saçlarını görmek istemiş bence büyütülecek bir şey yok, önemli olan senin nasıl hissettiğin, kendini kötü hissedip vicdan azabı çekeceksen yapma. Senden önemli mi?
00 Yorumla
+1 yılilişkiyi sürdürmelisin bence, sonucta senin ileride eşin olacak bir insan saçlarının açık halini merak edebilir ama 1 ay çok erken bir vakit biraz sabırsızmış erkek arkadaşın.
00 YorumlaYok bu tavrı takınman normal.. :) çocuk şeyi kalktıysa normal düşünemiyodur, aslında kızmaman lazım. Erkeklik hormonu devreye girince akıl devre dışı kalıyor bizde.
00 YorumlaBence normal ama bu senin yargına kalmış tamamı ile.. Sen açık resim yolladığında kendini nasıl hissedeceksin? Kendi içinde bunun cevabını vermelisin? Art niyet arama derim.
10 Yorumla
+1 yılBugün fotoğrafın için ısrar eden yarın elini tutmak dudağından öpmek isticek sen en iyisi onu bırak yoluna bak canım ;)
00 YorumlaGerçekten dinin bunu istediği için kapanıyorsan atma tabi ki, bugün bunu isteyen yarın başka bir şey ister. Açık halini görecek de ne olacak yani
00 Yorumlabence çok beklemiş ben sanaldan tanıdıgım biri ile samimi olsam 1 hafta olmadan resim isterim yani ne olmuş ki resmini attın diye o* olmuyosun sonuçta, böyle düşünen kızlarla mümkün mertebe muhattap olmuyorum :D
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılsesli güldüm ya bende açık deyince ne anladım meğer saçıymış ya la :D:D:D:D:D
12 Yorumla- +1 yıl
İçin fesat :)
- +1 yıl
evet bilader haklısın ama bu nedir yahu :) neyse yorumsuz:)
- Cinsellik konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılBence Uslubundan Taviz Verme arkadaşım. Seni Seven o Halinle Seviyorsa Saçının bir önemi olmamalı Zaten Seni severken kapalı halinle sevmedimi
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılYa sunlari okuyunca diyorum ne kadar cahil bir nesli yetisiyor aciyorum halinize sen fotonu cek gonder burada sormana ne hacet hey yarabbim!
11 Yorumla- +1 yıl
Az aklinizi basiniza toplayin kapalisin senden bunu istemesi normal mj hic?
Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne gereği var? O seni kafali halinle sevmedI mi.. Kocan değil ki yaninda açasin.
10 Yorumla
+1 yılgünah haram napıyosun sen ya gösterme sakın ha. Adam tahrik olur bişey olur sakın ha sakın gönderme çok kötü pis haram hemde
35 Yorumla- +1 yıl
Katılıyoruuum +1!
- +1 yıl
profil resmindeki kedinin saçları çok uzunmuş çok güzelmiş çok tahrik oldum şu an içim şehvetle doldu onu kestir bence papatya sonra koy o kediyi oraya :)
- +1 yıl
çok günah ya cık cık cık
- +1 yıl
Yanlışlıkla eksi verdim kusura bakma :)
- +1 yıl
no sıkıntı. yalnız sacından tahrık oluyorum ama yazma gunah olur gugılhanımcım. mazallah ablamızın erkek arkadaşıda olabılır. çok kötü
- Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu gayet doğal bir şey. Başlıktan çıplak resim istedi zannetmiştim. Ama başı açık resim bence yollanabilir.
00 Yorumla Boşuna mı kapanır insan. Herkese saçını göstereceksen neden kapandın? Üstelik daha 1 ay. Kesinlikle atma öyle bir fotograf o kadar basit değil nu işler. !
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin, durumun göz önünde bunu bile bile istiyorsa sıkıntı.. Ya sen gereğinden fazla yakınlık gösterriyorsun ya da arkadaşın kendini rahat hissediyor
10 YorumlaDevam edip etmemen konusunda bir şey söyleyemem. Ama kapanma sebebini ve kapalı ile açık olman arasındaki farkın ne olduğunu sevgilin bilmiyorsa bence ona anlat.
00 YorumlaHelalin değil gönderme bugün onu ister yarin başka birşey akilli ol yenik düşme sevgine kullanilma
10 Yorumla
+1 yılAdam alacağı karpuzu tatmak istemiş. Sonradan kabak falan çıkar diye :D
30 Yorumla
+1 yılsaclarini nikahli kocana gösterirsin
sevgiline degil.12 Yorumla- +1 yıl
canim soruyu sen sordun bende cevap verdim. Ben kapali degilim ben kapali olsam bende saclarimi sadece nikahli kocama gösteririm. Ama sen madem tesettürlu olmaya karar vermissin o zaman ona göre yasamalisin. Kusura bakma ama bu dedigin cok sacma suan.
+1 yılKesinlikle kabul etmemelisin. Bugün acik fotoğraf isteyenin yarin ne isteyeceği hic belli olmaz. Tavrini şimdiden koy ki ileride o yüzü bulamasin.
00 YorumlaBılmıyorum sen ne dusunuyosun ama sadece saçlarının açık halını merak etmıs yanı sana acık seçik fotograflarınıda gonder dememıskı.
10 Yorumla- Devamını Gör (158)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat