Az önce bi evden gelin çıkıyordu. Kadının biri de “evlenin evlenin, evlenin de görün neler oluyor” dedi 😀
sizce evlenmek delilik mi?

Az önce bi evden gelin çıkıyordu. Kadının biri de “evlenin evlenin, evlenin de görün neler oluyor” dedi 😀
sizce evlenmek delilik mi?

Hayır değil bu ülkede zaten ilk bulduğu kişiyle evlendikleri için ya da tanımadan aşık olmadan evlendikleri için ilişkilerde romantiklik ya da sevgi olmuyor yani yanlış kişiyle evlendikleri için tek yaptıkları eve gelip gitmek olduğu için de böyle diyorlar. evlilik doğru kişi ile yapılırsa dünyanın en güzel duygusudur tabi ki de.
Ya saçmalamış ya da fesap bir insanmış o bahsettiğin kadın. Evlilik güzeldir tabiki sıkıntıları var aşırı kıskanç bir eş ile evlenmek hatadır kadın/erkek fark etmez iki taraf için de sıkıntılı. Bir bi özel alanınıza saygı göstersiğiniz zaman hiç bir sorun olmaz. Özel alandan kastım herkes kafasına göre takılsın değil yanlış anlaşılma olmasın
Cevap
12Cevap
En uç seviye delilik bence. Çok sevdiğim bir psikologdan duymuştum; “insan hayatında iki büyük önemli tercih yapar; birisi meslek seçimi, ikincisi evlilik”
Delilik hem de ne büyük delilik.
Öyle tabi yaşamış ki biliyor kadın tamam her evlenen mutsuz olmuyor ama o eskidendi artık kimse kimseye tahammül edemiyor sorumluluk kaldıramıyor
Yanlış kişiyle olursa delilik , doğru kişiyi bulmak lazım. Kafa yapısı sana uymayanla evlenirsen o evlilik zindan olur
Evlenmek ne biliyor musun ; kaynanaya görümceye eltiye damada ve yine kaynanaya geline eltiye baş belası olmak.
Evlendiğin kişiye göre değişken bir durum, genelleme yapmak yanlış olur
☺️🙏🙏
Yok bence bir alakası delilikle. Ama delirmiş insanlar evlenmemeli bir ehliyet olmalı 🤔
Dengine gelir, seni seveni sevdiğini anlayanini dinleyenini bulduktan sonra evlilik mükemmel bir şey
şu zamanda her yönüyle deli saçmalığı. Zerre mantığı yok
Evet delilik ama seve seve katlanabileceğiniz cinsten 😀
Doğru iki insanla olunca akıllılık.
Aşk insanıyım ama bağımsızlığa ve yalnızlığa düşkün olduğum için bana göre değil
Sana şunu söyleyeyim evlilik iyi yapılabilirse çok güzel bir şey ama kötü yapılırsa bir o kadar kötü bir şey Hele bu zamanda çok iyi Düşünmek gerekir evlilik kararı almak için
Delilik değil lüks işi. Evlilik de lüks oldu arkadaş
Delilikse bir kere bunu tatmak istiyorum 😂
Deliliğin dik alası bence
Gelin hangi semtten çıkıyordu
Ruh eşini bulduysaaan mükemmel bir şey
Hayır ama bu devirde düğün yapmak evet
Zirzir delilik😂
Parasi olanlar icin evlilik
Doğru kişiyle değilse evet.
En iysi kendimle evlenim sanırım çift yaratıldığım kız ölmüş herhalde jkkcxvj
@LeeCooper2002 doğru karar sjdfs
İnsan bi dur belki bulursun der kız itiraz et bişey de ljdzjçnxdh