Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlari alayim
Eski sevgilim terketti beni arkadas kalalım demisti yok demistim kac senedir benimle ugarsyor bu adam niye böyle yapiyir ne istyor benden onunla arkadas kalmiyarak iymi yaptim sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
o zaman sizde onu terk edin uğraşma
Hahhh ben nasıl terkedyim
O uğraşmıyor sen izin veriyorsun ilişki bittiyse herkes kendi yoluna gidecektir.
Ben niye veriyormusum
Neden uğraşıyor diyorsun adam seni arıyosa ya da mesaj atıyorsa cevap vermezsin konu kapanır gider sen ona cevap verdikçe o yüz buluyor sınır koymalısın sınır
Yahu mesaj atmıyor bizim orada calisyor tmmi orada beni sinirlendirck şeyler yapiyir
Yapabilir sen sınır koyarsan tepki vermelisin sinirli sinirli gözlerine bakmalısın çok üstüne gelirse bağırmalısın böyle tepki ve sınır koyduğun sürece bir daha sana yaklaşamaz.
Onu yapamam milletin içinde nasıl bagiryim
Yapmazsan böyle oyuncak olursun elinde bir kere bağırsan tepki göstersen bir daha sana yaklaşamaz
Bir kere bağırdım ama bir kere sadece
On kere ugarstisyasa ben bir kere bagitdim ama yine devam ediyor çözüm deyil
Tam ve net bir şekilde bağırmamışsındır ortalığı ayağa kaldırman lazım gerçekçi ve net bir şekilde öyle bir bağırmalısın ki aslan kükremesi gibi olmalıdır bir daha yanına gelemez yanına
Sende rezillik olayim
Ne rezil olması herkes sana saygı duyacak böyle bağırmazsan o sana saygı duymayacak tepene çıkıp dans edecek
Ya millete bilmek adam bana taciz etti daldi
Yapamaz kadın bağırdığında erkek altına sıçar
Yok be ne bagircm
Bağırmazsan böyle oyuncak olmaya devam edersin.
He oyunack
Gam gam style yapıyor adam senin kafanın üzerinde sen hayla onu yapmam bunu yapmam diye mırın kırın et o zaman ağlamayacaksın herkes kendine yakışanı yaşar.
Fazla naz aşık usandırır
Kim asik
Terketti yazmışsınız bırakmış sonunda 😊
İlk terketti ama simdi ugrasiyir
Bekarken benimde vardı böyle saplantılı. Evlendim kurtuldum 😅
Hahhah
Simdi ondan sebep evlenemem
Yok yav onun için evlenmedim ben kuafördeyken düğünüme gelip beni kaçırmaya gelmiş çok sonradan evlendim şok olmuştum. Bazıları takıntılı maalesef 🤣🤣🤣
Çok sonradan öğrendim 😅
Kacirmakmi hahh ciddenmi buda kaçırır ilk esini kacirmis hata
Demekki bir yerden sonra bitiyor size olan duygularıda biter saplantılı belliki
Yok karisi birakmis bunj bu deyil bu çok seviyormuş onu
Peşini bıraktığına göre bir yerde bitmiş. Sevgi değilde alışkanlıkları bırakmak zor bilemiyorum sonuçta sizin hayatınız, herkes hayatında kimin olmasını istiyorsa o olur zorlamamak lazım.
Kiz bırakınca buda mecbur daha peşinden kosmamais kiz istemiyir sonucta koşa ne olcak
Sizde bırakmışsınız ama arkanızdan koşuyor 😅 demekki her köşeden engellenmesi gerekli
Ben deyil o beni birakti
Tamam eski eşide onu bıraktı aynı şey.
Ha o sizi bıraktı pardon
Barışmak istiyor o zaman
Oyle barisilmazki ama arasin ozur dilesin
İletişim kurmayı beceremiyordur bilmiyorum
Ozelden yazabilirmoyim
Takip qttim