Memleketten çocuğun biri sosyal medyadan bana istek gonderdi. Kabul etmedim. Aradan 1 veya 2 sene geçti çocuğun ailesi görücülüge aradılar. Muhtemelen çocuğun istek attığından haberleri yok. Tanimadigi birine istek gönderen birisi hiç güvenilir gelmedi bana. Bu yuzden reddettim. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Katılıyorum numaranı isteyen ve istek atana atmam ve vermem
Çok şükür beni anlayan biri çıktı. Bugün beni ekleyen yarın başka kızları da ekler
Tanımadığın birisine tanışmak için istek atılabilir, Allah aşkına şu yobaz kafadan kurtulun. İsteğin kabul etmeden reddedebilirsin engelleyebilirsin, ama sorgulaman çok saçma. Tanımadığın birine neden merhaba dersin, tanışmak için yav neden olacak.
Tanismak istiyordu madem ilk ailesine deseydi?
Ya hangi devirdesin, oldu olacak akşam yemeğinde baba beni everin desin. Adam kendisi önce tanışacak tanıyacak bakacak bundan olur mu beyni var mı, olursa gidip anne babasına, bi kız var konuştum görüştüm istemeye bekliyorlar, diyecek. Tanımadan ana babaya isteyelim denmez. Tanışmak için ana babasının bilmesine ne gerek var ya sizin kendi kafanız yok mu. Oturup konuşun olmazsa olmaz zaten. Neyle besleniyorsunuz anlamadım mi
Ki
Biz farkli sehirlerdeyiz. Sakin bana onun yaptığını savunma. Bir insan tanimadigi birine istek atamaz
Bunun sana yakın uzak olmasıyla bi ilgisi yok. Sen şunu anla bi.
Her insan
tanımadığı bir kişiye
tanışmak maksadıyla
İstek
Ata
Bilir
.
Atamaz. Aileler tanışıyor. İlk ailesine beni falanca ile tanıştırın deseydi o zaman olabilirdi. Ama benim sevdiğim biri vardı. Bunu bilip bilmeden istek gonderemez
Sosyal medya tanıdığın insanlarla iletişim kurmak için vardir
Sana bir şey deyim mi, senin o çocuğa yüz vermemen çocuğa iyilik olmuş 😅 aynen devam et
Bu sitedekilerin kafasini anlamiyorum ya. Bugün beni ekleyen yarın başkasını eklemeye devam eder. Ne olacak ki? Bu sitedekilere göre boynuzlamak normal tabi. Kimin eli kimin cebinde belli değil
Sana anlattığım konumun, bu söylediğin şeyle alakası yok. Konuyu sen ahlak mevzusuna getirip beni ahlaksızlıkla yaftalamaya kalkma. Sen bu kafayla inşallah hiç bir erkeğin başını yakmazsın. zaten sen kapa hesabını bence durma buralarda. 👍🏽
Bana sosyal medyadan tanimadigin birine istek atmak saçma geliyor. Bu benim düşüncem. Tabi size göre böyle şeyler normal. Neyse tamam ben geri kafalı olayım sen modern ol. İleride evlendigin kız tanimadigi erkekleri eklerse ağlamak yok ama :)
Arkadaşım sende beyin yok emin oldum. evleneceği kişiye tanışmak için istek atmakla, evlendikten sonra ona buna istek atmak aynı şey değil. Sen bu ikisi arasındaki farkıda anlamazsın şimdi.
Hayır anladim. Diyorum ki böyle bir alışkanlığı olan birisi evlenince de değişmez. Can çıkar huy çikmaz
Tamam senin kriterlerinde sosyal medyadan tanımadıklarınla tekipleşilmesini istemiyorsun. O çocuk sana seni izlemek için istek attığı üzerine sen konuşuyorsun bende tanışmak için istek attığını düşünerek savundum, işin aslını o çocuk bilir niyeti neydiyse günahı boynuna. Tanışmak için attıysa bence doğaldır atabilir sorgulaman yanlış, zevkine attıysa evlendikten sonrada başkalarını gizleden takip eder evet doğrudur.
Tanışmak için atması da yanlış bana göre. Çünkü o çocukla aynı köylüyüz. İlk ailesine deseydi ben falanca kızla tanışmak istiyorum diye. Biz aynı köylü olmasak tek tanışma şekli o olsa hadi olabilir. Ama bizim ailelerimiz tanışıyor
Haklısın
Aynı köylü olmasak ilk sosyal medyadan eklemesi normal derdim. Ama eskilerden beri tanışıyoruz.