Bana 3 günlüğüne geleceğim demişti ama izni 1 hafta verilmiş ve 2 güne indirdi sınavımda kötü geçti herşeyin üzerine pahalı Ben günü birlik geleceğim dedi ben parasını ödemesine yardımcı olurum bile dedim. Kalmamak için mi yapıyor sizce? Kafam zaten yks den çıktığımdan beri allak bullak oldu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Planlar bir anda değişiyorsa farklı acil bir durumda ortada yoksa daha farklı gelişmeler söz konusu olabilir
Acil bir durum yok sadece maddi
Ne oldu birdenbire aranıza gurur mu girdi
Sınava giriyordum zaten kötü geçti oda 100 bin borc yapmış bende banane banamı yaptın ya da sordun geleceksin dedim para dedi vereyim günübirlik gidicem nedir diye tabi tatlı dille söyledim onu ama kabul etmedi. Ayrılmak için yavaştan yolu yaptığını düşündürüyor bana suanda
Olabilir 150 borcum var hayatımda ciddi birisi olacak beni davet edicek bunu bahane edip mi gitmeyeceğim tuhaf olurdu
Gelicek hatta 1.5 ay önce planları yapmıstık sonra yok iznim az verildi 2 gün olsun sonra yok borcum var bilmem ne fiyatlar pahalı diyip günü birlik dönücem diyince su enerjide iyice bir kötü oldum. Haksızmıyım sizce?
En azından 2. Gün akşamı dönse zaten uzak bulusma imkanımız ileride kısıtlı olabilir. Ne olacağını kestiremiyorum içim çok huzursuz
Tabiki haklısın yani planlar yapılmış o kadar üstüne sen sınavını kötü geçirmişsin üstüne böyle bir plan olacak diye kurmuşsun uğraşmışsın enerjin motivasyonun direncin bile düşmüştür normal olarak
Kesinlikle. Annem bile acıdı motive veriyor. Kendime zarar verme eşiğindeyken sınavımı bile ilk çıktığımda sormadı gelen giden vuruyor zaten. Sanırım beni sevmiyor
Zarar verme eşiği mi ! Onu bi geç bi kendine gel silkelen gözünü seveyim. Yani bu planı ben geçmişte mumlarla görsel şölenle süsleyerek yapmıştım uzatmak için uğraşmıştım askerden dönüş izniydi
Bütün hayatımı sınava bağlamıstım eğitim hayatım bitti 4 senedir mezuna kalıyordum 2 yıllığa bağlamıstım kendimi Şu an asırı umutsuzum ama annem 2 yıllık ablalıkdaa gelse yaz dedi bilmiyorum babam üniversite o kadar kötü bölümede göndermez bende okunurmu diye düşünüyorum değermi bilmiyorum
Kafan çok karışık hayatın kafanda karışıklıkla geçiyor son zamanlarda ve sen ufak bi sürelik mutluluk planlarıyla kendini bi nebze de olsa iyi hissetmek istemişsin ama oda böyle olmuş garip üzücü..
Sınavda 50 60 net yapan kız hiçbir şey yapamadan en çok heyecandan sonra sınav zorluğu stresi beni mafvetti herşeyimi her yerde unuttum neredeyse sınavımda iptal oluyordu suyu bile görevlide param yokken aldım anlayısla karsıladı ama dilenci gibi hissettirdi. Babam da bağırdı çağırdı aceleye getirdi mafvoldu dün günüm bu derece kötüydüm bunu bana dün söylemesi.. Ağlayacağım zaten ama ağlayamıyorum Şu an duygusuzum. Zaten annem herşeyin farkında o yüzden boş ver dünyanın sonu değil dedi
Evet böyle oldu.. Nefret ediyorum bu hayattan
Bu insanlar bana sırayla geliyor sanki
şu an seninle konuşmak isterdim
Art niyetim yok yanlış anlama yaşadığın duruma gerçekten üzüldüm
Saat 10 da bir sınav daha var onu atlatayım sonra bir hava almaya çıkıcağım akşam müsait olurmusun?
Doğru bi sınav daha var olurum
sserhatakarsu ınstagram adresim yazabilirsin ama bi gerçekten nefes al sınava öyle gir
Ben tyt cidim bunu ailemin zoruyla giriyorum ama işte nasılsa önemli değilsede bilgin alt yapın var diyorlar 🤷♀️🤦♀️
Olur. Tesekkür ederim
Alt yapın varsa yinede gir tabiki umarım iyi sonuçlar alırsın ikisinden de
Yani doğal olarak senin yanında geçirmesi lazım, sebebi nedir günü birlik gelmesinin?
Önce bana iznim az dedi 1.5 aydır bekliyorduk neyse 2 gün gel yanıma tamam dedim ben yks ye giriyordum kötü geçti sınavım hemde asırı kötü oda moral vereceğine çok pahalı fiyatlar dedi olabilir hep mi buluşuyoruz sanki bari geldin gece kal dedim para eksikse tamamlayayım dedim kabul etmedi ama pahalı dedi enerjim zaten düşüktü iyice düştü ama bayram yani normal olarak fiyatların böyle olacağını tahmin etmesi lazımdı
Arifede gelecekti ne bekliyorduki bana sanki ayrılık için zemini hazırlaması gereken bahane gibi geldi
Ne zamandan beri birliktesiniz?
1.5 ay ve o günden beridir plan yapıyorduk. İlk bulusma da o kadar uzakken günü birlik dönecekmiş
1.5 ay az bir süre o yüzden senin maddi anlamda desteğini kabul etmeyebilir diğer yandan 1.5 ayda da o kadar plana bu kadar hazırlıksız olması.. Bilemedim. Bana biraz palavra gibi geldi.
Banada öyle geliyor zaten arifeye kendini ayarladı 1 günde 1.000 tl onu çok etkilemez oturup mekanda 5 bin koyan birisi bu adam bugün lız arkadası için bunu yapıyorsa yani yüzüne de vuramadım ama az çok rahmin edebiliyorum Herşeyi
Bunu tam olarak bilemeyiz o kişiye sormalısın
Soramıyorum Şu an ortalık gergin zaten
Anladım o zaman bırak günü birlik gelsin gitsin