Gece gece birbirimize girdik konuşmaya ihtiyacım var 😢?

Instada dolaşırken nişanlımın eski sevgilisinin ablasının ve eşinin her attığı resimleri beğendiğini gördüm. Takip de ediyor ablasının kocasını. Ama ablasını takip etmiyor. 2 gün önceye kadar ablasının eşinin bütün resimlerini beğenmiş içinde eski sevgilisinin ablasının da olduğu. Sordum ablasının eşi benim arkadaşım oluyor dedi ben onlar var diye beğenmiyorum beni ilgilendirmez arkadaşım var diye beğendim deyince sinirlendim başımdan kaynar sular döküldü. Bağırdım çağırdım kapattım telefonu 2 saat ne aradım ne yazdım. Bir de ne göreyim o arkadaşı olan çocuk düğünde çekilen kısa bir video atmış videonun için de de nişanlımın eski sevgilisi var oynuyor böyle kına filan yakılıyor nişanlım o videoyu da beğenince gözüm döndü sinir krizi geçirdim resmen ağlamaktan. Nasıl içinde eski sevgilisinin olduğu videoyu beğenir üstelik ben hayatındayken. Sen bu kadar mı karaktersizsin dedim. Oda ben sürekli bana o kızı hatırlatmandan gündeme gelmesinden bıktım dedi uğraşamam böyle seninle sen yoluna ben yoluma deyip telefonu yüzüme kapattı 😢

Gece gece birbirimize girdik konuşmaya ihtiyacım var 😢?