Instada dolaşırken nişanlımın eski sevgilisinin ablasının ve eşinin her attığı resimleri beğendiğini gördüm. Takip de ediyor ablasının kocasını. Ama ablasını takip etmiyor. 2 gün önceye kadar ablasının eşinin bütün resimlerini beğenmiş içinde eski sevgilisinin ablasının da olduğu. Sordum ablasının eşi benim arkadaşım oluyor dedi ben onlar var diye beğenmiyorum beni ilgilendirmez arkadaşım var diye beğendim deyince sinirlendim başımdan kaynar sular döküldü. Bağırdım çağırdım kapattım telefonu 2 saat ne aradım ne yazdım. Bir de ne göreyim o arkadaşı olan çocuk düğünde çekilen kısa bir video atmış videonun için de de nişanlımın eski sevgilisi var oynuyor böyle kına filan yakılıyor nişanlım o videoyu da beğenince gözüm döndü sinir krizi geçirdim resmen ağlamaktan. Nasıl içinde eski sevgilisinin olduğu videoyu beğenir üstelik ben hayatındayken. Sen bu kadar mı karaktersizsin dedim. Oda ben sürekli bana o kızı hatırlatmandan gündeme gelmesinden bıktım dedi uğraşamam böyle seninle sen yoluna ben yoluma deyip telefonu yüzüme kapattı 😢
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aldatacak olan hertürlü aldatır, yalnış insan olduğunu düşünüyorsan hayatından çıkar gitsin zaten güvenmiyorsan niye biriktesin?
Biz sevgili dönemindeyken beni bırakıp o kıza gitmişti sonra o kız onu şutladı bana döndü nişanlandık ciddi yola adım attık kızın şu an sevgilisi var benimkinin aklı onda gibi baksanıza hala kızın ablasının eşinin resimlerini beğenebiliyor eşi düğünden bir video atmış içinde o kızın da olduğu onu gidip nasıl beğenir hayatında ben varken üstelik sorunca ben o var diye beğenmedim arkadaşım var diye beğendim dedi çocuk yok karşısında güvenimi kazanmak yerine neler yapıyor 1 kere sarstı güvenimi tekrar inanmak güvenmek istedim ona ben
Baştan faul zaten kızım? Ayrıl gitsin daha fazla kendini yormanın anlamı yok
Ayrıldık zaten hala karşımda laf sahibi olabiliyor bir kere inandırmaya bile çalışmadı beni habire bağırdı sen kafayı yemişsin kurup duruyorsun vs diyor
Hayatım başta seni bırakıp eski sevgilisine gitmesiyle rengini belli etmiş zaten ondan sana hayır gelmez. Yerinde olsam tekrar hayatıma almam, boşa zaman kaybının hiç gereği yok
Sakin ol, haklısın. Farkındasın. Bırak, baksın yoluna. Erkenden farketmiş oldun böyle bir insan olduğunu
Çok gücüme gitti onlar için ilişkini bitirmeye kalbimi kırmayı göze aldı. Çocuk arkadaşım oluyor aşkım ama rahatız olduysan takipten çıkıp beğeni geri alayım demesini beklerken neler dedi bana 😢 beni kaybetmeyi göze aldı çok ağlıyorum
Yaa ağlama🥺 Karaktersiz ya
İçinde o kızın olduğu videoyu nasıl beğenir ama 😢 hayatında ben varken üstelik Nasıl bir gevşeklik bu üstelik beni inandırmaya bile çalışmadı sanki ben onu çok sıkıyorum da çok üstüne gidiyorum gibi bir tavır sergiledi
orada mısınız
Olacağı buydu. Sevgililerinize bir nefes aldırın artık. Bu ne kapris böyle.
o kadar zor bi durum ve o kadar haklısın ki
tam bi karakter yoksunu
Ben haksızım onun gözünde. 😢ne anlıyor ne hak veriyor ben mi çok sıkıyorum o mu çok rahat anlamıyorum onlar için nasıl kalbimi kırar ilişkisini bitirmeyi göze alır üstelik sırf bunlardan rahatsız olduğumu söyledim diye 😢 çok gücüme gitti
ben de bu duruma benzer yasadım asagıda yazdıgın cumle vardı hani takipten cıkarırım sen uzulme gibisinden bi mesaj beklerken o da bitirmeyi secmisti senle mi ugrasıcam demisti sebebi cepte gormesi diye düşünüyorum veya bahanedir
Gerek kalmadı zaten wp den engelledim kavgadan sonra ararsa da açmam beni annem bir daha doğurmayacak ben bu dünyaya bir daha gelemem alemin yav**ğı beni üzemez ne yaparsa yapsın aileme de söylerim nişanı attım diye olur biter
orada mısınız
sonuc noldu naptın
Gece konuştuk en son daha doğrusu kavga etmiştik sabah oldu. Uyanmış az önce aktif olduğunu gördüm ne yazdı ne de aradı beni bende yazıp aramadım. Kendini açıklama gereği bile beni inandırma gereği bile duymuyor.
takipten cikarma olayından bisey dedi mi begenmeyi geri cekse bari en azından
insanın gururuna dokunuyo bu
Ne takipten çıktı ne beğeniyi geri çekti. Şu kadar anlasa beni şu kadar hak verse zaten biraz da olsa empati yapar ne hissettiğimi anlar kendi başına gelse ne yapacağını düşünerekten hak verir. Beğeniyi geri çekmeyi takibi bırakmayı geçtim daha benimle bile iletişime geçmedi. İnsanın aklına her şey geliyor canım bana yapmamasının sebebi acaba onunla mı konuşuyor diye düşündürtüyor bana. Üstelik o kızın sevgilisi var bunu bilmesine rağmen beğeniyor videoyu. Kızın herhangi bir iletişime geçme derdi yok onunla sanki benimki yapıyor o videoyu beğenmesi bile aklının onda olduğunu göstermiyor mu? Konuşacak dertleşecek kimsem yok buraya yazmayı az da olsa birileriyle konuşursam açılırım iyi gelir diyerekten yazdım senden başka ilgilenen merak eden yok soran yok çok teşekkür ederim 🌸😘 gece engellemiştim onu bütün gece ağlamaktan bir saniye uyumadım sabah engeli kaldırdım belki yazar gönlümü alır telafi eder diye yapmadı 😔
senş cok iyi anlıyorum ben de bunları yasadım zamanıbda bi sözümle takibi cıkarıp dedigimi yapan insan simdi instagram hesabını bile vermiyodu artık. zamanla cok degisiyolar. ben de her gun her gece aglıyorum ozluyorum ama o adım atmayınca daha fazla kendimi kucuk dusuremem yapıcak bisey yok diyorum :( peki sen istesen bulusabilir misin belki bi anda karsısına cıksan yuz yuze gelsen olmaz mı
Aramızda 2 saat yol var zaten adım atmayı düşünmüyorum dün o söyledikleri hala kulağımda yankılanıyor senin bu çocukça davranışlarından bıktım sürekli eskiyi geçmişi açıyorsun kafanda kuruyorsun senin kafanda ben hala onu seviyorum onun peşinde koşuyorum sen kafayı sıyırmışsın hadi yoluna kızım dedi bu sinirle dediğini biliyorum ama dediğim gibi gururuma çok dokundu. Güvenim gitti artık yok gelse düzelsek bile eskisi gibi mi olcak benim içime o şüpheyi soktu gözümle gördüm ablasının eşiyle fotoğraflarını beğendiğini eski sevgilisinin olduğu videoyu beğendiğini 😢
o yaptıgından sonra istemsizce bi soğuma olur hadi kendini affettirmek icin cabalasa bi zaman sonra yumusarsın o caba yok iste acaba baskası mıvar dedirtiyo bu da burcu ne peki
O akrep ben terazi. Ben aramız bozulmasın kavga etmeyelim diye hareketlerime davranışlarıma bile dikkat ediyorum o kafasına göre davranıyor demek ki kız bi ışık yaksa gidecek hala peşinde dolandığına göre. Ona geçmişini hatırlatmak asla istemiyorum canım ama baksana nasıl söylemiyim bunları 😢
akrep zor bi karakter gerçekten. seni cepte gördüğü icin boyle yapiyo olmalı cunku kaybetme korkusu yok biz davranıslarımıza dikkat ediyoruz aramız bozulmasın diye. orta yolu buluyoruz hep ama karsı taraf kafasına estigi gibi davraniyo belki nisanlandıktan sonra degismistir hic bilmiyorum. eski sevgilisinde de aklı hala olabilir ne niyetle begendi bilmiyorum
Videoda arkadaşım var diye beğendim her şeye bi anlam yükleme dedi dün. Çünkü nişanlımın arkadaşı eski sevgilisinin ablasıyla evlendi. Çocuk benim arkadaşım çıkartamam zaten bunu diyebiliyorsan hadi yoluna kızım dedi 😢
belki arkadasını begenmistir gercekten de belki tatli dille soyleseydin belki yola gelirdi bilmiyorum cok uzucu bir durum insanın deger gormemesi kestirip kolayca atması her seyi
Düzgün yoldan söylesem de değişen bir şey olmazdı. Çünkü ben o kızın ablasının olduğu fotoğrafı nasıl beğenirsin dedikten biz kavga ettikten 1 saat sonra eski sevgilisinin videosunu beğendi damarıma basar gibi inada bindirir gibi.
yok artık derdi ne bunun insan sevdiginin uzulmesine kıyamaz ki inadına boyle yapması cok acı ne diyim ki
Instagram da sürekli çevrim içi bak. Telefonu elinde ne yazıyor ne arıyor bu kadarı da çok ağır ama bana. Sanki bütün bunlara ben sebep olmuşum gibi davranış sergiliyor 😢😔
Hala aktif bakıyorum yarım saattir çok kırıldım çok ağladım çok üzüldüm çok gücüme gitti sanki boğazımda bir yumru var gitmiyor ordan 😢
bakmaman daha dogru olur ya boyleler iste henuz cok taze bu kadar canının yanmasi normal
Ararsa ya da yazarsa ne yapıcam onu da bilmiyorum konuşunca düzelmeyecek belki gönlümü Alıcak aşkım kelebeğim bebeğim vs. Önümüzdeki günlerde yine böyle bir durumla karşılaşacağım belki kim bilir güvenim gitti en dibinden sarstı yok yani sıfır.
gonul alıyorsa yine iyi kestirip atmıycaksa sans verirsin
Özür dileme asla yapmaz kusura bakma asla demez arar normal hiçbir şey olmamış gibi Napion ne ediyon der devam eder o konuyu bile açmaz ben açarsam uzatma der diyeceği her şeyi ezbere biliyorum
cok sıkıntılı boyle yapması suclu oldugunda bile ozur dilemiyosa gonul almaya calısmıyosa
Hiç görmedim canım bir yerde zıtlaştık diyelim orta yolu bulmak için tartışmamız gerekiyor tamam uzatma yeter bıktım çocuk çocuk davranışlarından her şeyi sorgulamadan deyip duruyor bir şeyi onarmaya mücadele etmeye gönlü yok tahammülü yok bana bile katlanmayacak artık gözünde değerim yok ki geceden beri yazmadan aramadan durabiliyor 😢
oyle zaten yasanmıslıklara acımıyo kimse
Hayırdır inşallah kiminle
Bu akşam kaos var sanırım
Ağla 😂