Benim için 🤑💰🤑💰🤑 dinar önemli tabi 😂😂
katar Kuveyt ya da Dubai de iyi bir işinin olması patron ya da müdür de olur 💵💴💶💳🤑😻
ada ülkelerini çok seviyorum ve sıcak yerler benim memlekete de yakın tamamen duygusal yani 😻🤑
Benim için 🤑💰🤑💰🤑 dinar önemli tabi 😂😂
katar Kuveyt ya da Dubai de iyi bir işinin olması patron ya da müdür de olur 💵💴💶💳🤑😻
ada ülkelerini çok seviyorum ve sıcak yerler benim memlekete de yakın tamamen duygusal yani 😻🤑
Benim için karakteri olması lazım. yani kafa dengi olmalı eğlenceli komik olmalı ve beni gerçekten ben olduğum için sevmeli başka bir şey için sevmemeli. ama bu zamanda gerçekten karakteri seven bulmak zor
Cevap
8Cevap
Türkiyede oturup beklersen Kuveyt Dinarı gelmez ama. Sen oraları gezip gelmelisin. Kadına nasıl değer veriyorlar görünce anlarsın hayatını yaşayamadıktan sonra milyonların neye yaradığını..
Hataylıyım zaten..
Hatay Türkiyeye bağlı değil mi? Ben Kuveyte gidip gez demiştim..
Arap ülkelerine çok yakın İstanbul’dan daha yakın
Hatta benim tanıdığım iş arkadaşlarımdan her 5 kişiden 3 ya da 4 ünün ya gitmişliği var ya da amcaları vs gitmiş hep
Tamam işte gidip evlenenilirsin. Türkiyede öyle paralar yok.
Para
Bırahh yaAa zengin kadın seni ne yapsın
İyisin ama hakkınmış pardon 😂😂🙈
İyisin hacı 😻😻
Zengin olsam alırdım seni bak 😻😘😘
Djjff 😂beni al
ahlak sadakat vatan bayrak ezan hassasiyeti
Onlar sonra
önce ne
🤑🤑🤑💚
Ben yeşili çok severim 🥰💚
sadece paramı iyi beceremessede sorun olmazmı
Kapitalizm hacı napalım 😏
diyelimki 50 tane evi var 100 arabası var 100 bin elbise ayakkabı ic camasırı ws aldı bankada dünyalar kadar paran var dünyanın en iyi yemeklerini önüne serdi ne kadar yiyebilirsin kac evde oturabılır kac elbiseyi ömrün bitmeden giyebilirsin kac arabaya binebilirsin
Üfff amaaan
yani senin bu seylerinin hepsi bos anlatmak istedigim 1 araban 1 evin olsun düzenlı bi gelırın olsun güzel bi esin güzel cocukların olsun huzurlu hayatın olsun yeter bence diyenlerdenim
Var en azından 😏
cok sükür araba ev düzenli bi gelır olmuycak bisey degil ilk allah iman ve saglık versin güzel ahlak ve sadakat aranızdakı samimyet ve saygı bitmesin yeter
Onlar zaten olmalı
bu dedıklerım varsa dıgerlerı olmasın
Kafa dengi olması önemli.
Şükür demeyi bilmesi sağlık olsun demeyi bilmeli
İstanbul olmaz mi sdf
Cüzdanı dolu olmalı
Uçabilsin yeter
Götü güzel olsun
zeki biri olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?