Flörtüm var. İlgi çekim var. Hoşlanıyorum henüz demedi. Buluşmadan sonra bana izin verirsen seni öpmeyi çok istiyorum dişlerin dudakların çok güzel uzun uzun öperim dedi. Sizce hoşlanıyor mu amacı sadece o mu?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aranızda tam bişerler yokken bunları diyosa bence niyeti bozmuş
Flört ediyoruz. Peki hisleri var mı sadece yatmak mı
Yatmak istiyo
Kısa ve net
Peki hisleri hoşlantısı yok mu
36 yaşında bi adamın bu flörtöz olması mümkün değil
Nasıl anlamadım yani hoşlanmıyor mu yatıp bırakmak mı
Yatıp bırakır
Neden ki ortak arkadaşımız var evlenmek istiyor yaşı 36 benden iyisini mi bulacak neden bıraksın ki
Tamam o zaman siz öpüşün sonrasında soruyu güncelle bizde bakalım niyeti neymiş
Tamam 😃
Seninde öpmeye dünden niyetin var da içini rahatlatmak için soruyosun
Var tabii hem efendi hem yakışıklı hem çekim var belli yaştayız onla aile kırmak çok isterim canım çekiyor onu
Bişey olmaz en fazla biriyke yatmış olursun
Bende uzun uzun sevişmek istiyorum
Er Opus niye bize diyin benle opusmuceksin
Niyeti bozmuş bu
Flört ediyoruz. Peki hisleri var mı sadece yatmak mı
Tabii ki de yatmak
Hoşlantı hisleri yok mudur? Çok hoşuma gidiyorsun diyor?
Flört ettiği kişiyi çok hoşuma gidiyorsun şu an güzel buran güzel kelimeleri zaten standart boşuna gitmesinin seninle neden konuşsun ama buradan baktığımızda konuyu bir şekilde oraya çekmeye doğru götürüyor gibi duruyor tabii bütün konuşmalarınız ne ve nasıl aranızdaki mesafe nedir bilinmez sadece yatmak için de bu kadar uğraşmaz
Yanıtın için teşekkürler :) söyle. Aynı mahallede oturuyoruz, onun en yakın ark benim çocukluk arkadaşım. Yani amacı tadıma bakmak mı yoksa çok hoşuna gittim hepsi olsun sevgilim de olsun öpeyim de iyi giderse aile de kırayım mı?
Onun en yakın arkadaşı bay mı bayan mı ortak arkadaşınız yani? Çok hoşuna gittiğiniz için önce bir yatmak ister daha sonrasında ki evreyi siz ayarlarsınız hani ilişki nereye gitmesi gerektiğini buradaki tutum size bağlı o tarz konuşmaları ne sıklıkla yapıyor nasıl yapıyor nasıl başlatıyor bunlara sizin tepkiniz ne
Arkadaşı bay, bu tarz konuşmayı haftada 2-3 dk mesajlaşma içinde yapıyor. Geçen küstük ben de bitti sandım yolsa görüp kafamı çevirdim. Bana ağır bir mesaj yazmış çok kızmış hisleri olmasa kızmaz ve gider başka kızla yatar diye düşünüyorum. Bir erkek bir kızdan çok etkilenirse mi dişlerin dudakların çok güzel kızmazsam uzun uzun öperim der yoksa it pis adam mı?
Yani elde etmek için uğraştığı kesin ama bu elde ya da işte direk amacının evlilik olacağını sanmıyorum biraz bazı şeyleri yaşamak istiyor biraz rahatlık ya da rahat takılıp ondan sonra ileriye doğru bir adım atabilir tabii bu ileriye doğru adım kısmı yapacaklarınıza bağlı ama sürekli konuyu oraya getirmesi biraz abazalığı içeriyor. Hele bir de böyle uzun süreli bir ilişki yaşamadıysanız ya da yakın zamanda ilişkiden çıktıysanız bu da sizi çok etkililer bu etkilenmede onun işine yarar
Bana ben doydum senden başka şeyler istemem dedi
Doymuş bir erkeğin bunları dile getirmesi sence normal mi? Doymuş bir erkek bunlardan daha çok ruhsal şeylerle ilgilenir tamam biraz girer bu konulara da ama böyle liseli ergen gibi girmez sadece bu konuşma şekli sizi daha kolay ayartma çabası
Çok haklısınız…. Ben şunu da merak ediyorum acaba başkaları ile beraber oluyor mu? Doğal ihtiyaçlarını çok mu gideriyor hiç mi gideremiyoe?
İstiyorsanız mesaj atayım daha rahat daha detaylı konuşalım
Olur
Takip isteği gönderdim size geri dönerseniz mesaj atabilirim
Siz de takip edin ya da siz mesaj atın bana
Olmuyor göremiyorum sizi. İsteğinizi de
Buyurun gizlliği kaldırdım
eli nerede
Saçımda
33 yasinda misin
Evet :) o da 36…
Ilk opucuk mi hayatindaki
Yok 2. Olacak :) sence hoşlanıyor mu? İçi canı istiyor mu beni