Kimseyi tek kalemde silmez insan. Ödünler verir, çok şeyi alttan alır. Herkes bir çırpıda oldu sanır ama gözden çıkarmamak için büyük çaba verilir..

Kimseyi tek kalemde silmez insan. Ödünler verir, çok şeyi alttan alır. Herkes bir çırpıda oldu sanır ama gözden çıkarmamak için büyük çaba verilir..

Seviyorsam sevgilim olan kişiyi kolay silemem. Sildiğim de oldu ilk hatasında ama onlara âşık değildim.
Arkadaşımda ne kadar zamandır arkadaşlık yaptığımla ilgili bir şey. Uzun süreli tanıdığım ve şu ana kadar hatasını görmediğim biriyse kolay kolay silmem. Onlar da beni silmez. Ha silerse de silerim, peşinden koşmam. Ki mesela öyle bir arkadaşım vardı. Geçen yıl formasyon alırken üç kız takıldık. Aynı sınıfta derse girdik ve aynı sınıfta staj yaptık. Bir tanesi benim bir sözüme alınganlık etti. Oysaki kötülüğüne demedim. O öyle tek sözümle üstelik iyiliğini düşündüğüm için söylediğim halde silecekse ben de tutamam. Kendi bilir. Allah yolunu açık etsin. Tek diyeceğim bu.
Ailemse zaten silmem. Çocuk Esirgeme Kurumunda büyümüş bir arkadaşın dediği gibi "En kötü aile bile ailedir."
Beynimin komutası tamamen benim elimde , yani iradem güçlü ve istediklerim konusunda kararlı bir yapıya sahibim. Bana zarar veren ya da beni üzen birini sevsem de çok kolay silebiliyorum çünkü kimse benden daha önemli değil benim için
Benim için birini silmek kolay ama zor da olabilir karşımda ki kişinin kim olduğuna ayda benim için ne anlam ifade ettiğine göre değişir aynı zamanda bana karşı ne hata yaptığına göre de değişir. aldatmışsa çok büyük kötülük yaptıysa veya yalan söylediyse affetmezdim hiç bir şekilde. ama küçük hataları affederim ya da çok değer verdiğim birisi ise görmezden gelebilirim.
Teşekkür ederim 🍂😊
Rica ederim Barış 🍂🙂
Hayatında o kadar insan gelip geçiyor ki zamanında çok samimiyken şuanda arayıp konuşmadığın, gülüp eğlenip beraber düşüp yatarken şuanda ne yaptığını bile bilmediğin o yüzden insan silmekte bir mahsur göremiyorum zamanla herkes hayatımızdan çıkacak
Cevap
18Cevap
Eğer benim için önemsiz biriyse tek kalemde ama hatası Büyük olmasina rağmen bende değerli biriyse dilim silse bile yüreğim kolay kolay silmez kabullenemez...
Çoğu zaman tek kalemde silerim.. İçimde bir şeyleri biriktirme ve ödün verme huyum yoktur.. Eğer bir kere çizgimi esnetirsem bunu sürekli bekler ve buna tahammül edemem..
Evet canımı sıkmış ise çok kolay silerim.
bir kırılma anım oluyor..
belki biriktiğinden belki söylediklerimin artık kar etmediğimi anladığımda
sonra bir anda silip atıyorum..
Kolay kolay birini silmem hatrı 1 se 10 dur silmemek için çabalarım yani ama ailem saydığım birine onu yaparsa yedi cihan gelse durduramaz silerim canını da yakarım
Bu benim hem en sevdiğim hem de hiç sevmediğim yanım...
Isterse 10 yıllık hukukumuz olsun, birini kırıcı bir hareket davranış şaka vs artık her neyse tek kalemde siler ve dönüp bakmam...
Karşımdaki kişi şok olur kalır, bu kadar kolay mı ya diye..
Evet canım kolay !
O raddeye geldikten sonra bunu elimde olmadan yapabiliyorum..
Çöl büyük çaba verdim kendimden geçtim sırf onun için sevgim için... Kim için bunu yapıyorsan en kolay en önce seni gözden çıkarıyor tecrübe ile sabit maalesef :(
Beni gözden çıkarıni hiç düşünmeden silerim
silmek öyle kolay değildir
ama bazen karşı taraf öyle bir şey yapar ki bir çırpıda silersin
çünkü bazı hatalar affedilmez ve ikinci bir şans verilmez
Evet özellikle de içinde pek emek ve karşılık bulunmayan bir durum bağ ise çok kolay siler atarım hayatımdan
Tümüyle katiliyorum yazdıklarınıza.
Hayır, emek vermişsem o insana hiç kolay değildir benim için.
Kolaydır, kimseye gereğinden fazla değer vermemeye çalışıyorum çünkü arada bir bağ olursa silmem o kadar zor olur.
Ciddi bişeyse evet tek kalemde silebilirim.. fevri bir amıma gelirse silmesem de sildim sanar ve o zannetmeyi düzeltmem
Silmek kolay değildir kaç kere kalemini kırmışımdır haberi olmaz son anda silerim o sanır ki tek hatam da sildi... hayır işte öyle değil
Beni yok sayanı ve bu hal üzere devam edeni bir çırpıda silerim
Ben kimseyi silmem bu hayatta, silmek isteyenleri ise tutamam.
Genelde benim yaptığım olay değil karşı taraftan bunu görünce bizde riayet ediyoruz..
Kimseyi kolay silmem fakat beni sevmeyi ben hiç sevmem.
Sevmeyeni* siyecektim.
Dün gece kafam da bitirdim. Madem beni bilip tanımıyormuş gibi yapıyor güle güle.
Evet çok kolay. Yaptığı şey affedilmeyecek bişeyse biter hemen
silmemde soğurum. birinden bir yanlış gördüğümde soğuyorum direk.
Eğer o kişinin hayatımda özel bir yeri varsa hayır tabiki her ne yaparsada silemem ben onu
Başkasına duyduğum saygıyı ve verdiğim değeri ilk kendime veririm. Başkasına da hakkettiğini veririm. Başkası uğruna kendimi hiç üzmem mesela 😊 Doğru yola yanlış insanla çıkılmaz. Yanlış insanları alttan almak en büyük yanlış olur
Tek kalemde silenler var elbet 😂 terazi burcuysanız tek kalemde silebilir arkasına bile bakmaz.
Yarin kiza reddedilisimin 2 ayi olacak halada aklimda bugun beni engelledi.😮
Öncelerde çok zordu ama bir kişiyi hayatımdan çıkardıktan sonra tahammülüm yok kimseye üzüyor mu hadi ordan çekiyorum.
Evet eğer o aşamaya gelmişsem tabiki kolaydır
Oohooo yanlışı yaparken tereddüt etmeyen için çok da düşünmemek gerekir. Yol veeeeeeeer
Sevmiyorsam bir duygu beslemiyorsam dakikalarimi bile almaz
Belki de burcumdan yalanın yakalarsam en sevdiyim bile olsa silerim
Bir damarım var oraya basana kadar kimseyi silmem ama o damarıma basıldı mı siler geçerim
Affediciyim ama her hata kabul edilemez, silerim.
hayatımdan çıkarmak kolay akıldan çıkması zor
Çok büyük hata yanlış yaparsa silerim
İnsan silmek kolay değil bana göre.
Delete tuşuna basmak kadar kolay
Çok seviyorsam silemem
hayır benim için birini silmek kolay değil.
Çok kolay insanları siler ve unuturum
tamamen havama göre değişkenlik gösterir
Zor ama bazen girmek gerekir
Evet kindar biriyim kin tuttuysam bitmiştir
Zor olsa da silerim ki.
Olaya ve bendeki önemine göre değişir
kolaydır sile sile kimse kalmadı
Çok kolay. Yanlışını göreyim anında silerim.
evet ama kişisine göre değişir
Cokk
Biraz geç siliyorum.
Çok kolay
Vallahi çok kolay hic umrumda olmaz kimse.
Kolay.
Evet kolay
Yaptığı şeye bağlı
O kişiye bağlı
Kesinlikle kolay
Çok kolay
Kolaydır
Kolay bence
Biraz zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?