Aşk İlişkileri Hangi hata senin için kesinlikle affedilmez? enesdogu38 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor bence aldatmak asla affedilmez Güncellemeler+1 yıl güncel Hangi hata senin için kesinlikle affedilmez? Cevapla Aldatma Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Aldatılmak 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Asla veya kesinlikle diyerek buyum konuşmayı sevmem. Ama yalan ve aldatılmayı affetmiyorum 1 2 Yorumla enesdogu38 +1 yıl iğrenç bir şey sonuçta Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Öyle Yorumla
Zeh34 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Yalan söylemek sanırım 1 1 Yorumla enesdogu38 +1 yıl daha çok güven sarsılır Yorumla
Eylülyilmazz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Bana degersizmisim gibi hissettirmesi 1 0 Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı. Aldatmak, ihanet etmek, yalan. 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aman hiçbir hata yaw çok da fifi 1 0 Yorumla
Offlineeee Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Aldatmak ve yalan söylemek 1 1 Yorumla enesdogu38 +1 yıl aynen öyle iğrenç bir şey Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İhanet 1 1 Yorumla enesdogu38 +1 yıl iğrenç bir şey sonuç ta Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. yalan 1 0 Yorumla
Okerasude Takip Et Bilge Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Aldatma 1 0 Yorumla
jupiterdekiguluncani Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. İhanetin her türlüsü 1 0 Yorumla
adeen0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Küfür 1 1 Yorumla enesdogu38 +1 yıl aldatmak kadar kötü değil bence Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Aldatma 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aldatılmak
Asla veya kesinlikle diyerek buyum konuşmayı sevmem. Ama yalan ve aldatılmayı affetmiyorum
iğrenç bir şey sonuçta
Öyle
Yalan söylemek sanırım
daha çok güven sarsılır
Bana degersizmisim gibi hissettirmesi
Aldatmak, ihanet etmek, yalan.
Aman hiçbir hata yaw çok da fifi
Aldatmak ve yalan söylemek
aynen öyle iğrenç bir şey
İhanet
iğrenç bir şey sonuç ta
Aldatmak