Aşk İlişkileri Ne yapıyorsunuz? Mesai bitsin de gidelim diye bekleyenler var mı? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Siz neler yapıyorsunuz? Gezmek dolaşmak istiyorum bitsin de gidelim artık 🥲🥲 Ne yapıyorsunuz? Mesai bitsin de gidelim diye bekleyenler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hastayım bütün kemiklerim ağrıyor onun dışında iyi gibiyim dinlenmek istiyorum😔🐸 1 2 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Teşekkürler🤎 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Kolay gelsin şarkı dinliyorum 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Teşekkürler
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl gezdim bugün 😌 ayrıca az önce Bursada sel vardı resmen 😂 1 7 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Valla ıslandım baya merakettimmişte +1 yıl logarlar patladı ortalık dereye döndü sen diyorsun valla ıslandım 😂 sen sele kapılmadığına şükret Şeftaliturşusu2 +1 yıl Yüzerek geldim eve merakettimmişte +1 yıl demek o yüzen sendin 🥺 Şeftaliturşusu2 +1 yıl Tabi farelerle kapıştık yüzme yarışması merakettimmişte +1 yıl hiç fare görmedim şehir içinde 😂😂😂 Şeftaliturşusu2 +1 yıl Jerrye yedirdim hepsini rahat ol
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Cumartesi Pazar tatil 😎 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hastayım bütün kemiklerim ağrıyor onun dışında iyi gibiyim dinlenmek istiyorum😔🐸
Geçmiş olsun
Teşekkürler🤎
Kolay gelsin şarkı dinliyorum
Teşekkürler
gezdim bugün 😌 ayrıca az önce Bursada sel vardı resmen 😂
Valla ıslandım baya
logarlar patladı ortalık dereye döndü sen diyorsun valla ıslandım 😂 sen sele kapılmadığına şükret
Yüzerek geldim eve
demek o yüzen sendin 🥺
Tabi farelerle kapıştık yüzme yarışması
hiç fare görmedim şehir içinde 😂😂😂
Jerrye yedirdim hepsini rahat ol
Fildir fildir geziyom
Cumartesi Pazar tatil 😎
Şantiyedeyim