esım cok yakısıklı cevremdekı en arkdsm bıle telfnmdan esımın nuamrasını alıp esınden gızlı konusalım demıs napabılırım ben cok kıskanyrm esımın kendıne guvenı tam sımarık cok moralım bozuk ya herkesten herseyden kıskanıyrm :(
Cevabın nedir?
+1 yılben hep derim arkadaş. yakışıklı adamın derdii bitmmeezz. en iyisi orta karar birini almak :)
canım ksıkançlığından sıyrıl biraz, adam sana güven vermiyorsa direkt yüzüne söyle. kendini yemeye gerek yok. adam seninle evlenmiş seni seçmiş biraz da buı yönden bak. iki yüzlü şerefsiz arkadaşlarına da açık yollu uyarılarda bulun yapacak bir şey yok. başa gelen çekilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKim o kızlar sen bana bildir. Ben onları önce öldürür sonra döverim gözlerini kasıkla cıkarırım en son gelinlik giydirip çalılıklara atarım o kadar :D
72 Yorumla
Soran+1 yılsupersın :)
- +1 yıl
Tesekkürler canısı :D
Ama her zaman beklerim bir alo demn yeter ;)
vay * yakışıklı olsak bir dert olmasak bir dert bu nasıl iştir be evlenmeden önce hepniz bred pit gibi erkek ararsınız kocası yakışıklı olanda böyle der önce siz kadınlar ne istediginize ne aradıgınıza karar verin ondan sonra karşımıza çıkın kadınların istekleri kriterleri nekadar saçma sapan siz kendinizin farkınamısınız? sürekli saçmalıyorsunuz.
00 Yorumla
Erkek yakışıklı olur suç,
Tipsiz olur suç,
Delikanlı olur suç,
Şerefsiz olur suç,
Çok sever suç,
Hiç sevmez suç,
Romantik olur suç,
Hergün hakaret eder suç..
Yok baba anladım ki evlenme benim işim değil. Ne kadar iyi olmaya çalışırsam çalışayım bu kızlar bir kulp bulur yine bana.123 Yorumla- +1 yıl
Adamsin kanqs sonuna kadar senleyim
- +1 yıl
Dostum kariyi az dovecen fazla degil ama ayari kacirmiycan az dov bak bakiyim buraya gelip boyle basliklar acabiliyomu sonucda adamin karisinin arkadaslari bu kadin kiskanc bence biraz hersiye ureme organindan anliyo adamda ne yapsin karisiinin arkadasi biraz sicakkanli olmustur muhtemelen bu disi kancikda sinir olmus iste
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
52Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. aldatilirsan güzel kadinlar tarfinda aldatilirsin kocan yakiskliysa
keske cirkin bir erkge asik olsaydin evlen seydin bukeste esgortla aldatacakti cirkinlerde parayla
gerci bazi yakiskli erkeklerde beceremez esgortla olur
yani kadinla kontagi bilmiyorsa korkma nasil biri civikmi kadinlara karsi lak lak cimi05 Yorumla
Soran+1 yılbayan kuaforu esım ama cokta muhattap olmuyr sımdı kuaforlugu bıraktu zaten benım yuzumden :) ama cıvık bırı degıl
Soran+1 yılbılmıyrm gecen senı hıc aldatmadım dıye kuarana el basttı ama benı bunaltyrsun vala ınadına aldatrm dıyr
Soran+1 yılaynen dogru dıyorsunn bıde ben yenı anne oldum cok duygusalım ondanda oluyr galıba
+1 yılbunu ogrenmenin bir yolu var, gider alirsin uc bes kurusa bir sim kart hazir kart iste neyse takarsin telefonuna test edersin merhaba sizi surada gordum vesaire diye 1 kez test et ve sonra aldigin cevap tan sonra bir daha aklina getirmezsin boyle sey kendin yasarsin gorursun
01 YorumlaBirşey gormedıkten sonra aşk mesk cınsel konusmalar duymadıktan sonra aldatmak sayılmaz.. ama gercekten gızlı konusalım dedıyse bence yüzyüze konuşun tartsmadan ve boylece ıcınırahatlamıs olur.. soylemdm deyıp yalan atıyorda guvenmıyrsan ozaman caktrmadan vıdeo ya da ses kaydı alırsın ve yuzune gosteırrsın oda sana acıklama yapar gerısı kalanda sen bılırsın ;)
00 Yorumla
+1 yılTakma.. elbet oyle kaşar arkadaslarin cikcak ama eşin seni seviyorsa seni begeniyorsa sende simar ve kendine güven. Ayrıca kendini şanslı hissetmelisin çünkü o seni seçmiş diger kızları degil. Bunu dert haline getirme bence. Gurur duymalisin
41 Yorumla
+1 yılBöyle devam edersen adamın aldatıcağı yoksada aldatır, kendinden uzaklaştırırsın. Az kendine güven, kendini onun karşısında ezik hissetme. Seni beğenmiş ki zamanında seninle evlenmiş. Diğer kadınlarda olmayıp sende olan bişey var demek ki.
05 Yorumla
Soran+1 yılaynen dıyor zaten bunaltyrsn aldatmadım ama aldatrm dıye esıme guvenıyrm ama kadınlara guvenmyrm esımın benı cok sevdıgını bılıyrm otururken tv ızlerken konusurken bıle sen ne tatlısın deyıp cok sevdıgını soyluyr ıns kadınlar aklını celmez
Soran+1 yılotururken konusurken derken ben konusurken lafımı kesıp bana cok tatlısın dıyor
- +1 yıl
Emin ol hiç bir kadın bir erkeğin aklını çelemez kadın erkeğini bunaltmadığı sürece
Soran+1 yılins ya dedıgın gıbı olur
- +1 yıl
İçini ferah tut, kendine güven bu düşünceleri aklından çıkar. Sana zarar.
Al iste ben bosuna demiyorum cirkin olsun sadece benim olsun baskalari bakmasin diye valla ben senin yerinde olsam o kizi parcalardim sen bir tepki vermedin mi? Sen ne dusunuyosn bu konuda @yancys
116 Yorumla
Soran+1 yılgıttım kocasına soyledım bosanma asamsındalar yanına bırakırmıyım ben daha once uyarmıstım zaten
Soran+1 yılsiz sevgılımısnz :)
Soran+1 yılne bılım oyle geldı :)
- +1 yıl
Tencere yuvarlanmis dbi tutmus bu ikili boyle konu sahibi ;)
- +1 yıl
Zorlar bana ozel kız ;)
- +1 yıl
Ustundekini soruyrsan mavi olani far avonun şu an hatrlamiyrmnsabh bulur yazarim sana :)
Gönlün rahat olsun yakışıklı olsada farketmez gönlü sendeyse yanlış birşey yapmaz ama gider senden başka bir kadınla konuşursa açık ve net yasakla. Yakaladımmıda koy postayı o zaman kendine gelir veyahut sen hakkettiğin birini bulmuş olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılooo bı aldatsın kolaysa dakkasında bosarım hıc kaldıramam oyle seyı ıkısınıde vururum vala
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Takma, alan almış sonuçta. Sen almışın, diğerleri bir alt yiyemez. Evlendiğine göre seninle seni çok seviyor, sevmeyen bir erkek evlenmez. Seni sevdiği için de başka kadınlara bakmaz. Rahat ol. ;)
10 Yorumlaarkadaşın böyle yapmışsa sana düşer git o arkadaşın gözünü burnunu morat gel sonra senin gibi köpekler arkadaşım olmaz de eşin numarasını almışsa sen de onun yüzüne tükür böyle köpeğe böyle tükürük olur ancak kardeşim
20 Yorumlaönemli olan görüntü değil.. sen istersen dünyanın en çirkin kadını ol eşini bağlamak senin elinde. ama bu şekilde kıskançlık krizlerine girersen onu dışarı itersin.
11 Yorumla- +1 yıl
var ya ilk defa kalbimi okuyan biri çıktı şu ks'de aferin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlımla bunu karşılıklı olarak yaşıyoruz artık ne o ne ben tekliflere aldırmıyoruz ve direk muhattabı kesiyoruz.. kıskanmak çözüm değil kaostur bence siz de bir çözüm üretin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizde aşırı kıskançlığın yanında özgüven eksikliği de var. Sizin olanın gerçekten senin gibi düşünmesi ve başkalarına pas vermemesi için partnerinize öyle bir mesaj vermelisiniz ki evet başka birileri ile ilgilenmeyi bırakın aklından bile geçirmemesi gerekiyor. Bunun için kendinize çekin düzenin yanında kıskandığınızı belli etmemek fazla oranda tabii ki.
00 Yorumlaiyide bırazda suç sende arkadasını falan fazla konusturmasana konusturucaksan da bunları yapmayan kişilerle konustur o zaman bılmıyorum nasıl arkadas o bastan çıkarmaya çalışıyor sanki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. önemli olan eşin.. aldatmaya meyilliyse ve yüz veriyorsa kıskan ama umrunda deilse hiçbirine bakmıosa hiç takma yakışıklı kocan olduğu için mutlu ol :)
00 Yorumlaaşırı kıskançlık tedavi gerektirir ama kıskanmak sevmektir. sen her konuda görevini tam yapıyorsan eşini kendine bağlayabilmişsen bece çok sıkma eşini.
00 Yorumla
+1 yılya kocana güveniyorsan pek sorun yok. Veya sesini çıkar al karşına konuş eğer böyle böyle şeyler olursa senin taaaaaa saydırabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok öyle bir model sallama bence kadınlar dirayetli dediğini erkekler yapar inanırım kadınlar şeytan kocandan hoşlansalar senin yanında kocan yokmuş gibi davranır denk getirince siiik siiik beni diye bağıra bağıra sevişir bende evliyim karımın bir arkadasıma kaydım itiraf ediyorum cevap istemiyorum günah benim s. k benim
00 Yorumla
+1 yıloha sen bunu biliyosun ve buraya yazarak vakit kaybediyosun git direk dal arkadaşına ya da adres ver birlikte dalalım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılya arkdsımı daha once uyrmstım bunu ogrenıncede kocasına soyledım bosanma asamasdlr
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynı benim karım... O çıldırıyor ben de mutlu oluyorum.. Ama korkma hiç aldatmaz o seni.. Bilakis kontur Çek , o sana desin vay beeee , Hanım'a bak...
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen ben kıskandıkca hosuna gıdıyr gıcık :)
ne güzel işte :) o kadar kadının hasta oldugu erkeği sen beceriyosun ne mutlu sana. sen bu olayları gece eşinle fantazi ye cevir sonra bu kıskanclıkdan kurtulur ve daha eglenceli bir seks hayatınız olur.
00 YorumlaBenim esimde yakışıklı çok dikkat cekiyo ama hata sende sen ona boyle davrandikca iyice havaya girer kimseyi takma yannda tek sen varmissin gibi davran herşeyden uzaklaştırma aşırı kıskanma gerek yok şimdi boş hava çekmeye :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı. sehirlerde güzeldir ama altından kanalizyasyon geciyor
60 Yorumla
+1 yılKac kurtar kendini bundan
Olacaklardan korkuyorum
Aklıma kotu kotu seyler geliyr
Bak seni sonkez uyarıyorum ;) !02 Yorumla
Soran+1 yılhahahaa guzeldı :)
- +1 yıl
Bncede ;)
+1 yılÇokmu yakışıklı? ya da sana mı öyle geliyor karga'ya yavrusu Şahin gibidir derler ya? Seninki de bu durum olmasın...
16 Yorumla
Soran+1 yılhayır herkes oyle dıyor ben arkadsıma anlatmıstım durumu oda dedı kargaya yavrusu sahın gorunur dıye sonra tesadufen gordu laan bu cok yakısıklı dedı sonra sakasında olsa her konusmada esımden bahsedıyor
- +1 yıl
Hayrını gör bacım ama dikkatli ol o arkadaşlarından biri başına çorap örmesin? sonuçta evli adam nekadar yakışıklı olursa olsun evli dir bunu bilmesi ve ona göre daranması lazım arkadaşlarının...
Soran+1 yılbıde kuzenın karısı var normalde kapalı kadın pardesu fılan gıyıyor esım
le oraya gıdınce kadın dar esofman ıcı gozuken tsortler gıyıyor ama akraba oldugu ıcın bıse dıyemıyrm- +1 yıl
Okadarini bilemem artık ne diyeyim bukadar kolaymı bu işler her yakışıklı veya her güzel olana hemen ağızının suyunu akıtması gerek mi insanın ben bunu anlamadım ne dünya be arkadaş...
Soran+1 yılaynen vala ben bekardan de sımdıde bı erkekle konusurken gozunun ıcıne bıle bakamam nasıl bu kadar basıt oluyorlar anlamıyrm
- +1 yıl
Ne desek boş ya Allah yuvana huzur ve mutluluk versin. Ve kendini bilmez kadın ve erkeklerinde şerrindenden korusun...
+1 yılarkadaşlarını değiştir onlar ne biçim arkadaşlar öyle, hayatından çıkar onları
10 YorumlaKizlarda ne guzel akil vermis boşa omur gecmez ay adam yakisikli suc mu oldu ayrıca adam seninn daha napsin istersen odaya kilitle :)))
00 Yorumlakendine güvenin yok mu senin kadın :D neticete sen almışsın :P
00 YorumlaYa Kirpi Bile Yavrusunu Pamuğum Diye Sever Sen Gelmissin Burada " Kocam Cok Yakisikli Ne Yapiyim" cidden mallığın daniskası sanada yazik aslinda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosuna dememisler kendinden cirkin bir insani alican diye :)) bakilan sen olcaktnki begenilen sen olucaktnki bak o zamanda kocan nasl deliye dönüyor :))
00 Yorumlakıskanırım seni ben kıskanırım kendimden bu nasıl aşk allahım olecegim derdinden:)) kıskanmak guzel. şey ama dikkat et yinede
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen o sarkı tam benlık bazen gercekten cocugumdan bıle kıskanıyrm delımıyım acaba ben :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim erkek arkadaşımda aşırı yakışıklı. üstüne instagramda 100 bin küsür takipçisi fotoğraf başına ortalama 40 bin küsür like'i var. ben deliriyor muyum? evet hemde çok ama ne yapıyorum aşkıma güveniyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama onunki gerçek kanka meriç izgi kadar
+1 yılBu aşırı kıskançlıkla harbiden bıktırtacan onu... Seni sevmişse isterse adrianaa lima çıksın karşısına
00 Yorumla
+1 yılbu kadar yakışıklı bir adamla birlikteysen sonuçlarına da katlanacaksın güzelim. :D
10 YorumlaSen eşini kaybetmeyeceksin baskalari ona boyle davrabdikca dost dediklerin o varken yaninda seni Kucuk düşürmeye calistikca o hep senin yaninda olacak
00 Yorumladediğin gibiyse kocan çok ceviz kırmıştır tatlım :(
02 Yorumla
Soran+1 yılbekarken yemedıgı halt kalmamıs zatenb ondan korkuyrm yıne yapar dıye
Demekki kocanın diğer özelliklerini kıskanmıyorsun yakışıklılık geçer sen huyuna bak. kocanda iffetini koruyorsa sıkıntı etme yoksa mutsuz olursun.
00 Yorumla
+1 yılher zaman derım fazla yahşi ya da yakısıklı almayın dıye
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen valla :)
- +1 yıl
hem tipsizler daha seksı olur
Soran+1 yılkatılmıyrm :)
Bred Pitt mi neymiş mübarek herkes cilve yapıyor :D
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine guveniyosan sorun yok bence adam napsin yakisiklilik suçmu benm karıda aynisini diyo hep kafasinimi kessin adam
02 Yorumla
Soran+1 yılguvenyrm aslında ama bazende hıc guvenmıyrm :)
Cevap sahibi+1 yılBoşver :D yaparsa kendine
+1 yılOyle arkadasin ben elini ayagini baglar soyundurur vucuduna jilet atarim yemin ediyorum yaparim yapmisligimda var yani
10 Yorumla
+1 yılsomut bir delil olmadan güvenini kaybetme.
takıntı psikoljik kafayı yeme olayıdır. yapma00 YorumlaBu psikolojide devam ederseniz eşinizi kaybedersiniz
00 Yorumlaşımarıklık yapıyorsa söyle bundan rahatsız olduğunu bacım al karşına sakin sakin otur konuş
00 YorumlaEşinin yüzüne boydan boya atacağın bir falçata problemini çözer diye düşünüyorum. :))
00 YorumlaAdam senin tapusu sende zaten dusunme boyle seyleri moralini bozma ^^
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçmiş olsun senden daha güzelini bulursa kıçına tekmeyi basar
07 Yorumla
Soran+1 yılbende aynını soyledım senden guzelını bulamamkı dedı
Cevap sahibi+1 yılgözü dışarlardaysa bilemem artık iyi kontrol et ayırma yanından
Cevap sahibi+1 yılo değilde neden yakışıklı birini tercih ettin ki en başta sen hatalısın
Soran+1 yılsen olsan guzel dururken cırkınlemı evlenırsın bıde once cok esmerdı cok zayıftı evlılık yaradı galıba kıllo aldı beyazladı daha cekıcı oldu
Cevap sahibi+1 yılçok güzelse tercih etmem yani kıskanırım senin gibi içimi yer durur anlatabildim mi
Soran+1 yılne bılım boyle olcagını bılımedım
Cevap sahibi+1 yıleşine güveniyormusun öyleyse sorun olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim ulan o arkadasin. Yol onu yol. O benimdir o benim obenimdir ancak de ona. Ama once yol.
00 YorumlaAhahhaa eve kapa adamı çıkmasın dışarıya
01 Yorumla
Soran+1 yılvala onuda yaptım ısten cıkmıstı hıc dısarya gondermedım :)
Çevreni değiştir , ne biçim insanlar onlar öyle.
13 Yorumla
Soran+1 yılya degıstrdım her tanıstıgım aynını yapıyor nıyetlerı oyle olmasa bıle ılla dıle getrıylar sınır oluyrm
Soran+1 yılaynen vala canım
Şimdi anladıniz mi tipin mutlu edemeyecegini
10 Yorumla
+1 yılKocanın façasını boz başkası bakmasın :))
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım mesala :)
- +1 yıl
Yüzüne çizik at :d
Yapacak birşey yok o adam gitti gider
04 Yorumla
Soran+1 yılsevıyor ama
- +1 yıl
Yani her erkek aldatir oylemi?
+1 yılgercekten igrenc bir durum :(
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. yüzüne kezzap dök kocanın
10 YorumlaBoşa gitsin hayat mi geçer böyle :D
07 Yorumla
Soran+1 yılciiden hayat boyle gecmez pıskolojımı bozuyorlar :)
Soran+1 yılvermıyor ben ıkı ay once dogum yaptım on kılo aldım hamılelıkte ve cok takıyrm kıloyu arkadasıma aksam caya gıttık bı vıdeo ızlıyrdk orda kılolu bı cocuk vardı arkdsm aynı sana benzıyor dedı guldu ben bozuldum esımde arkdsma aynı sana benzıyor sen kendını ne sanıyrsun acaba ddedı ıste esımde sorun yok ama en yakındakı arkdsm bıle benı esımın yanında kucuk dusurmye calısıyr normalde oyle degıl esım yokken cok ıyı dost oluyr esımı gorunce degısıyrlar
Soran+1 yılhıc bı elbısem gelmıyr dıyet yapamyrm emzrdgm ıcın bunalımdayım yanı anlıcan :)
- +1 yıl
Ne güzel anne olmuşsun. Allah analı babalı büyütsun. O kilolar verilir arkadaşlarimdan biliyorum sen tırnak bakımını yap saçın yapılı olsun hafif güzel makyajlar yap. Zaten eşinde vermiyor yüz. kiskanip dursunlar :) her zaman dik dur o bir güldüyse sen on gül geç bak nasıl Çatlıyor.
Soran+1 yıltsk ederım ya vala cok ıyı geldı senle konusmak gercekten sagol allah razı olsun canım :)
+1 yılBence asıl sorun senin ruh sağlığında.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEve arkadaş gelmez...
10 Yorumla
+1 yılKonuyla alakası yok ama burcu ne
02 Yorumla
Soran+1 yıloglak
- +1 yıl
Koclar yakisikli karizmstik olurlar diye biliyorum
+1 yılUmursama ve sende erkeklerin dikkatini çek
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten bende cok ılgı cekenbırıyım esımde karsılıklı aynıo seyı yasıyrz cok guzelım demıyrm ama cok ılgı cekıyrm seyatn tuyu var sankı esım benım kadar takıntılı degıl ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan sonra çirkin koca arıcam :D
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamın asırı yakısıklı olması benı rahatsız edıyor arkadaslarım bıle esımle konurken bı cılvelı cılvelı konusuyr :(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler