Son yirmi gün bir aydır fbudy gibi olduğumuz biri var üstelik evliliği sorunlu olan evli biriydi bu. Ve kendisi benim her anlamda ilkim bunu da biliyor, daha tam da bir şey de yaşamadık ama yaşayacaktık.
Daha bir hafta önce yanındayken ondan bir şey rica etmiştim kart borcumu ödememişim 3 ay ve yasal süreç başlayacak bir an önce ödeme yapmam gerekiyordu toplam borç 37 bin onu ödeyip nakit avans açılsın istemiştim o da minimumu ödeyelim bana sen sonra işe girince ödersin falan dedi özetle. Ve geçen hafta ayrıldım yanından bugün yazdım görüldü bile yapmadı. Anlamadım yani üstelik tekrar buluşmayı sabırsızlıkla bekleyeceğim cumartesi arayacağım seni falan diyordu bugün cuma
Daha bir hafta önce yanındayken ondan bir şey rica etmiştim kart borcumu ödememişim 3 ay ve yasal süreç başlayacak bir an önce ödeme yapmam gerekiyordu toplam borç 37 bin onu ödeyip nakit avans açılsın istemiştim o da minimumu ödeyelim bana sen sonra işe girince ödersin falan dedi özetle. Ve geçen hafta ayrıldım yanından bugün yazdım görüldü bile yapmadı. Anlamadım yani üstelik tekrar buluşmayı sabırsızlıkla bekleyeceğim cumartesi arayacağım seni falan diyordu bugün cuma
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen bana gel borcunu hallederiz ama yeter ki k. a. h. p. e olma
#Mirliva
nekadar asgarıyesi bn yardımcımolım ondan sana asla fayda olmaz
Şimdi instadan yazdım whatsapptan yazdım dönecek misiniz diye. Whatsapptan yazmış haftabaşı bakalım diye. Ve ilk mesajlarım mavi tik olmamış sanırım bu karısının yanında
Hayır yok. Her neyse siz olaya yorum yapar mısınız
demekkı parayı sevıo
Şimdi instadan yazdım whatsapptan yazdım dönecek misiniz diye. Whatsapptan yazmış haftabaşı bakalım diye. Ve ilk mesajlarım mavi tik olmamış sanırım bu karısının yanında
olabılır ama bakire bı kız ıcın deger karta takla attırma
Siz İzmir’de misiniz dedim buluştuğumuz yer yani bak mavi tik oldu cevap vermedi? Dünkü mesajım mavi tik olmamış silmiş çünkü sanırım. Evinde mi bu? Niye hayır diye cevap vermiyor öyleyse
bılemedım fızık nasıl snn pekı
Beğeniyordu onda sıkıntı yok fizik ne alaka bu konuyla ayrıca ya
kendisi cumartesi gelicem arayacağım sabırsızlıkla bekleyeceğim diyordu zaten ama bugün cumartesi? Dün de mesajlarıma dönmemişti işte hatta açmadan silmiş sanırım
o kadar paraya degermı dıye dusunmustur belkı
Kusura bakmasın o zaman 40 yaş üstü paralı kadınlarla olacak. O 35 yaşında evli ben 27 yaşında hayatına daha kimseyi almamış biriyim
onuda ıstemez erkek ama evlı erkegı de her kadın ıstemez
Eee yani olaya yorumunuz ne sizin? İzmir’de misiniz mesajıma görüldü yapmış? Eğer değilse niye hayır demiyor? Ben izmirdeyim karısı İstanbul’da. İstanbuldaysa hayır diyip geçebilir
musaıt degıl bence ya da parayı vermek ıstemıo
Karısının yanında muhtemelen ama niye cevap vermiyor o saçma karısı telefonun başında mı dikilecek
37 bin borc diyosun ama yani
15 ödeyecekti minimumunu, kendisi söyledi. 37yi direk ödeyip nakit avans çekip geri vermek için demiştim kart nakit avansa açılacak diye
Yediremedi kendine demek ki ezik olmamak icin ödeyelim dedi ama parasi yoktu bilemiyoruz
Hahahhaja saçmalama istersen 15 bini mi olmayacak altında range roverla geziyor
Tanımadığım icin ihtimal olarak yazdimm
Önyargılı davranma bakalim çıkar kokusu
Bana normal gelmedi çünkü dün attığım mesajı muhtemelen açmadan silmiş mavi tik olmadı onlar, herhalde bildirimden okumuştur. Niye siler ki karısının yanında desek karısı telefonun başına mı dikilecek o da saçma anlık cevap verip silebilirsin
*silebilirdi
O an ki durumu en iyi kendisinden öğrenebilirsin daha dönüş yapmadi mi
Hayır, İzmir’de misiniz dedim İzmir bizim buluştuğumuz yer, cevap vermedi. Yani zaten sizli bizli konuşuyorum anlaşılmasın diye
Konustugu kişi bayan olunca sizli konusuyor olman cok önemli değil yakalandı ise de elbet olumlu olumsuz dönüş yapacaktır ilk fırsatta
Ama instaya girip girip çıkıyor. Hikayelerimi de geç görüyor
Normal hikayelere bakarken seninkine de bakıyordur o cok problem olmaz ama yazacak konusacak durumda olmayabilir
Hayır normalde hikayelerimi görür nu defa çok geç görüyor, çevrimiçi oluyor ama bakmıyor
Zor ve karışık bir durum anladığım kadarıyla en iyisi kendisi ile bir şekilde iletişim kurup kendinden detayları öğrenmelisin
Evet para
Yoo ben senin karakterini biliyorum vs demişti öyle düşünmemişti. Ayrıca 15 binin nesi avcılık aw. Altında range rowerı var. Valla garip mi ayrıca , Allah aşkına Escrtların geceliği 100 dolar onlarla bile bedava takılamaz. Ha ben para için mi onunlayım hayır tabiki ama ben hem daha önce hiçbir erkekle bir şey yaşamamış bir kızım hem de o evli. Değerim bu mu yani? Çok mu gelecek 15 bin. Zengin ayrıca
Birlikte oldunmu peki
Giriş çıkış harici her şeyi yaptık
Onuda yapacakmiydin
Ne dm si aw sie. Evet yapacaktık kendisi cumartesi gelicem arayacağım diyordu zaten ama bugün cumartesi? Dün mesajlarıma dönmedi açmadı bile
Eskortluk yapsan bi haftada o parayı çıkarırsın
Ben de onu diyorum işte. Yani bu adam böyle bit b*k yiyor parasız mı yapmayı düşünüyor bunu. Hangi Kadın gider Allah aşkına böyle bit duruma. Hoş brn para da istemedim gerçekten para için onunla değildim benim derdim kartın yasal sürece geçecek olması. Madem hiçbir desteği faydası olmayacak o zaman kendisine 40 yaş üstü zengin bit fbudy bulacak haksız mıyım?
Aynen sen hi haftada çıkarırsın ya
Ya bi sie aw ben ne diyorum bu ne diyor malll