Sadece bana özel olsun istediğim birini hiç bulamadım.
Herkes herkesin olmuşken ben onun olmak istediğim kişiyi arıyorum.
Burdan değil, genel olarak temiz insan kalmamış.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece bana özel olsun istediğim birini hiç bulamadım.
Herkes herkesin olmuşken ben onun olmak istediğim kişiyi arıyorum.
Burdan değil, genel olarak temiz insan kalmamış.
Bulamazsın, öyle biri yok. Sen de öyle biri değilsin. Çünkü insan bir hayvandır. Hayvan olan her canlıdan her şey beklenir. Ne kendine, ne de başkasına güven. İnsan hayatta kalma mücadelesinde her zaman çıkarlarını düşünür. Kimi çok düşünür, kimi olabildiğince az. İyi bir insan diye bir şey yoktur. En az kötü diye bir insan vardır.
İşte ben hiçbir zaman kendimi düşünmedim biliyor musun, ondan dolayı da hep kaybetmeye mahkûm kaldım.
Herkes temiz de 3. dünya savaşında olduğumuzu bilmeyenler çok sıkı yarışıyor
Sosyal medya kişilikleri iyi olma önde olma herkesin yaptığını yapmak gibi canım yarışların içinde kayboluyorlar ömür kısa insan neyle yarıştığını bilse onu bitişe pistten değil ormanlık temiz bir patikadan götürürdü. Öyle bir insanı bulmak için hiç müsait bi dünyada değiliz ama inanmak herşeyin sahibine şükretmek gibidir gerisi ALLAH Kerim
Aynı kriterleri bende istediğim için hayatım boyunca kastım hep kendimi, istediğime layık olabilmek için. Allah büyük elbet bir yerlerden çıkar karşıma öyle ya da böyle. Ben inanıyorum o bulacak beni. Denk geleceğiz illaki.
Bi dön aynada kendine bak hele bi 😂😂😂 biraz ağırdan alsan iyi olur , kendini baya kaptırmışsın abazaların sana güzelsin demesine veya abazaların yoğun ilgisine
İyi misin
Hiç kimseye foto atmadım, sence onların ilgisi için mi yazdım bu soruyu abaza istesem çok zaten benim amacım düzgün biri anlıyor musun
33 yaşına gelmissin hala abazalik yapıyorsun ilk sen aynaya bşk, ben kendimden haberdarım kendini bilmezler baksın.
Cevap
36Cevap
Merhaba,
Ben vardım kaptılar! 😅
Her yerde olabilir hiçbir yerde de olmayabilir. Yer mekan ve zaman bahanedir. Önemli olan kişilerdir...
Gönlünce olsun...
Ek olarak durup dururken olmaz armut piş ağzıma düş yok. Kader kulun çabasına bağlıdır gayrete aşıktır..
Haklısın knks
Sky walkeri etkiletler misin
@Sky_Walker
Hocam simdi sanki integral sorup tureve goz kirpsam, sak diye yanit mi vereceksin? Yok ozel yok bu yok… Seni ozel kilan nedir?
Veririm matematiğim iyidir jdkdkdod
Beni özel kilani kişi kendisi keşfedip bulmalı, yoksa ne özelliği kalıyor.
star wars filminde yoda vardı hiç kimseye benzemeyen olur mu?
Dmdkdjdk olur
kambur bir yabancı bul hem duruşu hem konuşması farklı
Kediye neler yapan insana neler yapmaz yazık dkd
napmışık
Burdan değilk canımm çevrene bak iş okul ortak arkadaşların çevresi vs
Bacakların ve özellikler ayaklarına bayıldım :)
@IgotWhatUneed teşekkürler
Yurtdışına çık anca öyle bulursun aradığını. Şöyle uzak doğu ülkeleri olabilir mesela.
5 vakit namaz kılan cuma namazını kaçırmamaya çalışan sigara, kötü alışkanlığı olmayan gece dışarı çıkmayam biriyim güvenilir dürüst hayatı yaşamaya çalışan biriyim
O senın kendı ıcınde sakldır, bulamassın beklmedıgın anda cıkar karsına
Daha çok karpuz arıyor gibisin ama hayırlısı hakkında 😁
Herkes onu arıyor da herkeste de o yok işte. 😃
herkesin göz zevki, ona hitap eden insan farklı, bende istiyorumda artık herkes standaet gib geliyo
Güzel Bi soru. Aşık olmayı biraz detaylı anlatmışsın. Temiz kimse kalmamış da artık herkesin diline pelesenk olmuş :D hakkında hayırlısı.
Bana farklı derler. Genelde konularım ve olay bağlamalarım farklıdır. Yaşıtlarından çıkmaz bunlar.
Yaşıt olması da sorun değil.
Bulursun da onu kabul etmezsin insan aradığını bulunca kıymet bilmez
Temiz insanı ne yapacaksın, bir s. refsiz bul aşık ol ve evlen her kadın gibi.
Bulursun ben sohbeti öyle olan birisini bulmuştum tesadüf eseri çıkıyor
Kalan temiz insanlarda seni bulmuyordur kesin demi
Arasam bulurum
Ben denk düşsün istiyorum
Bulursan bana da haber verir misin
Gy mısın
Sen şu snapi salsan bulursun nddkjd
Kanka ben de temiz kız bulamıyorum saldım o yüzden sen de sal bence
Kız çok
He çok birisine güvendim kalbimi verdim bin parçaya böldü
Niye ki burdan mi buldun
Maalesef
Adına üzüldüm
Üzülme sal aklık bende hayatının merkezine her zaman kendini koyman gerekiyor yoksa hayatın merkezi kayıp gidiyor
Sohbet ettim ama ilişki yaşayacak kadar birini hiç sevmedim
Ben çok sadık biriyim hemen olmaz benim
Kimle sohbet ettimse ertesi gün konuşmayı kestim hep
Sarmiyor kimse
Farklı bi hissiyat yok sıradan biri gibi geliyorlar
Özel olan biri arıyorum yok ama
Bilmem bence herkes özeldir ama özel kişiye ulaşmak için biraz zaman geçmesi gerekiyor diye düşünüyorum
Ghghgh
Hakkını kullanmissin sen
Nasıl yani
Dedin ya birini hayatımın merkezi yapmıştım diye ona diyorum
Aynen çok özel ağzıma tükürdü 😂😂
Hayırlısı olsun, üzücü.
Zaten hayırlısı diye diye bu hale geldim hayrlısı olmasın bu saatten sonra mümkünse
Ağzını hari aç, yanlış kişiyi bulup seçen sensin
Kusura bakma da hak etmişsin
Ben bulup seçmedim o beni bulup seçi hem ne alaka hak etmişsin nerden biliyorsun hak ettiğimi
Temizden kastın nedir söyler misin
Mağarada bulabilirsin
Burada olmayacağı kesin
Buralarda vardr
Ehhh bee kuzum imkansızı istiyorsun
Yanlış zaman yanlış kişi...
Onlar sosyal medyada değil reelde yaşıyorlar
Sanal ya da reel farkı yok. Reelde de sanal fake çok!
Ne alaka şimdi
Ne alaka yer mekan ve zaman bahanedir önemli olan kişilerdir..
Neden sosyal medya da değil diyorsun 😅
Sky Walker kardeşim ile aranız düzeldi mi 😅
Benim ki genellemeydi, herkes için geçerli değildir elbette. Aramız bozuk değil ki. Benim açımdan bakıldığında öyle en azından.
Benimki de genelleme tabi ki herkes herkes değildir herkes herkese benzese de sen sensin bende ben. Hımm konuştuk az çok morali bozuktu kaçak dövüşmemek lazım gizli saklı 😅
Biraz adım atmak lazım yani hep buradan hep buradan da olmaz ki benimki de buradan ama wpden instadan tgden her yerden görüşüyorum. Sizin şehirden de geçmiştim yanına giderken 😅
Morali bozuk olmasın, ben bozuk olmasın diye çabaladım ama ne yapabilirim başka bilmiyorum onun için. O adımlar ileriye dönük olan bir şey de atılmaz mı? Şu an için ileriye dönük bir şey yok. Olmaz da.
EyvAllah da resmini göstermiyormuşsun 😅telefon ile konuşmak yok 😅
Atılabilir tabi ki he diyince olmaz da çok da alttan almamak lazım diye düşünüyorum
Biz tanışalı ne kadar oldu ki? Çok az bir süre oldu. Üstelik buradan tanıştık, hemen nasıl güvenebilirdim? Ayrıca bu durumdan herkese bahsediyor heralde ben de onu anlamış oldum, güzel oldu.
Ben onun abisiyim. Dün de sana yazmıştım. Başka hesap ile bilir-misin di Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Yıllardan beri beraberiz çok sevdiğim kardeşimdir ki anlatma huyu yoktur dün anlatmamişti bugün ben ısrar ettim
Ayrıca biz de kız arkadaşım ile buradan tanıştık yakında evleniyoruz inşaAllah...
Sana anlattı mı bilmiyorum
Anladım, bahsetmişti hatırlıyorum. Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.
EyvAllah, amin inşaAllah hayırlı geceler dilerim 🫡
İyi geceler
Sosyal ortamlarda denk gelir, aranarak bulunmaz.
benden bahsediyor
Jddijddodkdo öyledir
Bilmiyorum
tamam tamam geldim burdayımm
:)) ne isin var burada?
Uzaydan
Hayal dunyasindan
Bulursun
Ben olabilirim
Bulursun
yasin kac ona gore
Burdan biriyle konuşmam ztn dkssk evet desen hemen hazırdım ya :))
u lost 😉
Sen temiz misin
Hatalarım var ama bu hatalarım bir erkek ile değil.
Kimse hatasız değil
Öyle tabi
Masum da değil
Masum mu?
Ondan kastın ne?
Neyse
Knk birini bilmeden yorum yapma olur mu ben nerde çok iyiyim bilmem ne bilmem ne dedim, doğru kişiyi bulmak için yazdığım bi soru fazla acın var galiba
Ne saçmalıyorsun
Tamam tamam geldim
Benim işte
Ben temizim reis ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?