10 ay önce sevgilimle şiddetli kavga ettik sevgilim ara verelim dedi 10 ay oldu hâlâ yazmıyor. 10 ay süren ara mı olur? 😥😥
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Bu tamamen sizin ve sevgilinizin ilişkinize verdiği öneme ve isteğinize bağlı bir durum. Aradan geçen 10 ay içerisinde ne kadar iletişim kurmaya çalıştınız veya sevgilinizle tekrar bir araya gelmek istediğinizi belirttiniz mi bilmiyorum. Ancak eğer sevgilinizle yeniden bir şans vermek istiyorsanız, onunla iletişim kurmaya çalışabilir ve hislerinizi açıkça dile getirebilirsiniz. Başka bir taraftan, sevgiliniz de size ulaşabilir ve ilişkinize devam etmek isteyip istemediğinizi öğrenebilir. Ancak, karşılıklı isteklerin olmaması durumunda tek taraflı bir ilişki sürdürmek sağlıklı olmayabilir.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seni gerçekten çok seviyorsa kavga ederken çok kırılmış olabilir, ve ara istemesi normal toparlanmanız için, sen üzülme istihare namazını kıl ( iki rekat namaz kıl, namaz bitikten sonra istihare duasını oku, eğer hakkında hayırlı bir eş adayı ise bir şekilde yolunuz birleşir, ama yolunuz birleşmezse demek ki hakkında hayırlı bir eş adayı değil ), sonra iki ay daha bekle tam bir sene olsun sonra istersen ona yaz kararını sor.
03 Yorumla
+1 yılAşkım siz ayrılmışsınız ve o senin sevgilin değil artık cidden sevgilin olsa seni çok sevse gelirdi 10 ay ara olmaz o bahaneye girmiş yani bana göre ve sevgilime göre ara vermek ayrılmak demek ara verelim ayrılalımın kibarı gibi o yüzden biz manitle ara verelim dediğimizde ayrılıyoruz bi kaç saat sonra konuşup çözüyoruz sorunu maksat sinirimiz geçsin valla 10 ayda başka manita bile yapar insan baya fazla zaman çünkü
09 Yorumla- +1 yıl
Eskisini unutamamış seni de yara bandı niyetine kullanmış muhtemelen sonra unutamadığı eskisi geri dönünce seni silmiş diğer kız için böyle erkeklrri nerden buluyonuz aq
- +1 yıl
Bence diğer kızla ayrılcak gibi olduysa dursun diye kaldırmış olabilir ya da kızla araları iyi bilr olsa bazen insan eskilerini merak ediyor ama bence dönerse tersle yazma ztn senleyken başkasına gitmiş birinden hayır gelmez bacım söyliyim
- +1 yıl
Kıyamam ya çok kötü olmuş uzak mesafeydi sanırım ben o yüzden uzak mesafe ilişkikerinin dürüstlüğüne inanmıyorum asla
- +1 yıl
Yani muhtemelen unutamadığı kız onla aynı şehirdeyse belki görülüyolardı senleyken de aldatmış da olabilir kısaca
+1 yılAra diye bir şey yoktur arkadaşım. Erkekler için ara denilen şey ; sen beni zaten seviyorsun bundan eminim ama senden sıkıldım aklımı kurcalayan birisi ya da birileri var onları da tanımak , görüşmek , konuşmak ve gözlemlemek istiyorum. Sen bana engelsin bir kenarda bekler misin? Gibi bir tabir 🤪
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
73Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. 10 ay çok uzun bir süre ne sevgi ne saygı kalır
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl3 gün konuşmayınca ayrıldık sanan ben💃
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır biter zaten o ilişki
00 Yorumla Sevgili olunca ara vermek nedir? Ya tamamen biter ya da devam eder bunu söyleyen birisi aldatmaya gider kesin
40 Yorumla
+1 yıl10 ay ara verilmez, verildiyse o ilişki çoktan bitmiştir demek
02 Yorumla- +1 yıl
Kesin bir bilgim yok ama tahmin ediyorum sevgilisiyle olan ilişkisinde yeterli sevgiyi göremediği için sanırım. Böyle bir şey varsa o erkeğin kendi içsel meselesidir. İçsel olarak belirli olgunluğa erişmiş bir insan hiçbir şeyden şikayetçi olup yakınmaz. Varsa sorun kendi içinde çözer ve daima her şeye rağmen müteşekkir eder
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ara verelim cümlesi bile sevdiğinden uzaklaşma anlamına gelir. O ilişki benim için bitmiştir. Seven sevdiğinin yanında olmak ister. Ara verelim demek, ben bir çıkıp dolanayım, senden daha iyisini bulamazsam boş kalmayayım demektir.
18 YorumlaAra verelim ilişkinin bitiş fermanıdır. Türkçesi ben bi gezeyim geleyim ona buna iş atayım aklıma gelirsen sana gelirim😂
39 Yorumla
Soran+1 yılPeki exten next olur mu? Şimdi yazarsa falan barışırsak ilişki nasıl olur
Soran+1 yılAnladım sağ ol
+1 yılÇok uzun bir süre ayrılmışsınız ilişkide ara vermek olmaz bu demek oluyor ki sen cepte kal daha iyisini bulamazsam yine sana dönerim sen artık önüne bak bence
22 Yorumla- +1 yıl
@Ceren087 demekki eskisini unutamamış seninle öylesine vakit geçirmiş üzgünüm acı ama gerçek
+1 yıl
Okumayı, bilimi, orta sınıfı cazip kılmayıp
Taban sınıfta toplumu cahiliye devrine götürürsen ülke çölleşir, geriler, zayıflar.
Herkes değil ama geneli kazanmalı tabii.
Ve herkes üniversite okumamalı, en büyük sorunumuzdan biri de bu00 Yorumla
+1 yılBir gün geri gelecek.. senden af dileyecek! sanma arkadaş.. Yırt ay gitsin resmini , anma artık ismini! .. yanma arkadaş.. O yalan sözlerine o masum gözlerine!.. kanma arkadaş..
00 YorumlaOhaaa o başkalarıyla olmuştur bile güvenme hiç. Daha da yazmaya niyeti yoktur. Kiyamam 10 ay geçti hala onu mu bekliyorsun. başkalarıyla takilmadiysa neyim.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yavrucum beklemem hata. İlişkide ara verme olmaz ara verme: dur ben bir gideyim bir bakınayım bulamazsam birini dönerim demek. Dönen kabul edilir mi?
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye ara verildiğinde taraflar birbirinden zaten soğumuştur tahammül sınırı aşılmıştır yani ara verelim demeden önce her şey çoktan bitmiştir
04 Yorumla- +1 yıl
Kısaca yalama olmuş belliki artık bir kişide kalamıyor
- +1 yıl
Tanımadığım için buna cevap veremem
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkide verilen aralar 15 yıl kadar sürebilir. 15 yıl boyunca geri dönmez ise beklemeyi kesebilirsin
01 Yorumla
+1 yıl10 ay nedir yahu aşırı uzun neredeyse bir yıl olacak. Ben bu ara verelim olayını anlamıyorum bir şey varsa vardır yoksa yoktur ara verelim ne demek?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başkasını bulamadıysa sana döner, tabi sende kabul edersen ayrı bir olay. Bu tür şeylerde güven önemli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılAra vermek ilişki bitsin demektir benim için öyle saçmalık olmaz ya ilişkiyi bitirirsin ya da adam gibi devam ettirirsin
00 Yorumla
+1 yılHayır sonra bı yabancıyla konuşuyomuşsun gibi oluyo araya soğukluk giriyo
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yılKanka geçmiş olsun da evlenmiş olmasın o git bı bak bence
03 Yorumla
Soran+1 yılYok evlenmedi stalklıyorum
- +1 yıl
O karı kız peşindedir ayıptır sorması niye ara verdiniz
Soran+1 yılKavga ettik güç ego savaşı vs
İlişkiye niye ara verilir anlamış değilim. Hep saçma bulmuşumdur. Ders mi olm bu ara veriyon?
00 Yorumla
+1 yılahh bebeğimmm unut gitsin yazmak istese ilk ay yazardı..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki de o ne öyle o 10 ay da neler neler olur peki bir kişi onu nasıl kabul eder
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılSana kötü bir haberim var.
Siz ayrılmışsınız ve senin bundan haberin yok , üzgünüm 😔00 Yorumla
+1 yılO ilişki bitmiş bile yahu ne arası.
00 Yorumla
+1 yılHayır maalesef ayrılmıs senden bunu kabullen ve onune bak bence
00 YorumlaGeçmiş olsun :) sen halla bekliyomusun yazicam diye eyer başkası olmasaydı 10 g7n sonra yazardı
00 YorumlaAşko sen hangi evrende yaşıyosun kız başından atmak için öyle demiş 🤦🏼♀️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 10 ay ara mı olur ablam bitmiş bu ilişki bırak gitsin
00 Yorumla
+1 yıl10 ay baya baya uzun bir süre
hadi 1 bilemedin 2 ay olur da00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBitmiş bir ilişki olabilir.
Kesinlikle tekrar başlamam.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz sezon finali yapmışsınız kanka gerçi o da bu kadar sürmüyor ve senin hala ezik gibi beklemene kaççç puan başkası var dönmüyor işte daha nasıl sorguluyorsun
00 Yorumla
+1 yılbir bak herife ölmüştür belki.. oğlum 10 aydır aramayan sormayan bırdaha ararmı
00 Yorumla
+1 yılAra vermek başkasına fırsat mermek demektir...
00 Yorumla
+1 yıl10 ay çok fazla ister istemez ilişki bitmiştir
00 Yorumla
+1 yılŞey
Artık ayrıldığınızı anlaman için bişey yapmasına gerek yok sanki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılEvli birinin 10 ayda çocuğu doğar 😂😂bu ne saçmalık
10 Yorumla Hayatım siz ayrılmışsınız senin haberin yok. Üzgünüm.
10 YorumlaBir ilişkiye ara verilmesi ayrılığın ilk aşaması demektir bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Yok kız takılıyor bence o başkasıyla. Üzgünüm. Aradığını bulamazsa döner.
00 Yorumla
+1 yılİlişkiye ara verilir mi deden dah doğru olurdu
02 Yorumla- +1 yıl
@Zynpmrt ya 😂😂😂😂 servisteyim paldır küldür yazdım çıktım 😂😂😂
+1 yılOoo çoktan başka manita yapmıştır sen bekle hâlâ :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. O ney öyle başka takıma kiralık verilmiş futbolcu gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl10 ay boyunca kim bilir neler yapmıştır o seni unutmuştur çoktan seven haftasında geri döner zaten 10 ay ne ayol
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor mu yani
Cevap sahibi+1 yılSeni unutalı aylar olmuş kızım önüne bak unutmaya calis sende
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 ay sa geçmiş olsun bitmiş o ilişki şu an kesin başka limanlardadir sen kıyıda duruyorsun eğer onlarla hevesini aldığında sana geri döncek
00 Yorumla
+1 yılBirbirini seven bir insan en fazla 1 gün ara verir. Hatta bence verilmemesi gerekir. Küsmek olabilir. Ama ara vermek başka bir olay. Seviyorsan küsersin ara vermezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşkım üzücü ama ayrılmışsınız kabullen ya da mesaj at sor tamamen emin olmak istiyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAra verelim mi? Hah ne saçma bişey boş ver onu sen ara verme diye bişey yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılVerilmez 1 gün bile seven 1 gün bile ayri kalmaz saf olmayin
00 Yorumla
+1 yılyani muhtemelen troll ama ara diye bi şey olmaz olsa da çok büyük bi olay yaşadıysanız kafa dinleyip karar vermek icin verilir 10 ay ne
00 YorumlaBence arayı çok uzatmamak lazım araya soğukluk girer
04 Yorumla
Soran+1 yıl10 ay uzun mu hala yazmıyor
Soran+1 yılBarışılırsa nasıl bir ilişki olur peki
+1 yılBana kalırsa ara vermek Max 1 hafta sürmeli fazlası normal değil
00 Yorumla
+1 yılBu gidelim başkalarının tadına bakalım demek
00 YorumlaAşkım bitmiş sizin ilişki o yeni limanlara yelken açmıştır dmxlsmcpndc
00 YorumlaO iliski coktan bitmis seni yedekte tutuyor diye yorumladim
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ama bu uzun süre ve gözden uzak olunca gönülden de uzak olunur
00 YorumlaBitmiş o bitmiş. 10 ay hiç mi merak etmez sevse
00 Yorumla
+1 yılO kadar zaman sonra bence daha geri dönüşü olmaz.
00 YorumlaO kadar ara verilmez. Sevgilin açık kapı bırakmış kendince
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılO ara vermek olmaz ayrılıp tekrar barışmak olur😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBarışmadık ama
- +1 yıl
O zaman ayrılık olur o
+1 yılVerip devam edip evlenen var
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek daha çok severse evlilik olur
- Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz