Ayrıldıktan sonra ne kadar sürede duygusal anlamda kendini toparlayabilir ve yeni bir ilişkiye yelken açabilirsin?

Ayrıldıktan sonra ne kadar sürede duygusal anlamda kendini toparlayabilir ve yeni bir ilişkiye yelken açabilirsin?
Bu soruyu az önce cevapladım sanki ben aaa tamam tamam neyse..🎈bı ayrılsam öyle toparlancam yeniden gibi doğacağımda işte. elini verdiğin zaman kolunu kurtaramıyor bazen insan sevmediğim biriyse. zerre umursamaz seviyorsam derin derin ağlarım..
Ayrılık sürecinin uzaması, ayrılığı kolay atlatmanı sağlayacaktır..
🙄🙄🙄 anladım galiba😂👍ama galiba
Anladığın doğrudur.. 💃
Bir yıl süre veririm kısa sürede toplarım ama hemen sevgili yapmam
Bir yıl çokta kısa bir süre sayılmaz..
Benim için ideal hislerim tam bitmiş oluyor yeni kişiyede haksızlık olmaz
Her insanda sabit bir süre değilse söylemlerine katılıyorum..
Bu ilişkinin zamanına, türüne, ayrılma şekline göre değişir.😀
Yapay zekaya yorum yazdırmışlar.. 😂
Yani bu değişiyor duruma göre ne diim.. 🙄 Gülşen demiş diyeceğini onu diyem bari..
Her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarıma, Benden selam söyleyin bütün aşklarıma.. 😀
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim.. 🎈
Benim hiç sevgilim olmadı ama olsaydı bile zaten sevgi bitmiştir ki ayrılmışızdır bu durumda gereksiz yere kendime acı çektirmem ayni silerdim direk iletişim kurmam bu şekilde de zaman içinde unuturdum zaten.
Aklın yolu bir..
Cevap
9Cevap
Uzun bir ilişkiyse toparlanmak zaman alır kısa vadede hemen toparlanırım, yeterki kafamda kalbimde bitirmem yeterli...
İnsan duygularının esiri olmamalı, bu güzel bir şey..
Kesinlikle sonra kendilerini vazgeçilmez biri sanıveriyorlar...
Kaldı ki öyle bir dünya yok..
Ayrıldıysak zaten bitmiştir bir tarafta bir şeyler🤔 Zorla güzellik olmaz, o an silerim herşeyini🤔 Maksi bir iki saat düşünür kendime gelirim. Sevdim sevmedim, ayrıldıysak umurumda olmaz daha
Bu kadar keskin olabilmek zor, başarabiliyorsan güzel..
Ayrılmışız kesin olan o🤔 O zaman ayrıl barış ergen ilişkisi gibi laçkaya döner. Teşekkür ederim 🙏
Kadın haklı..🎈
bende acılma surecıde ayrılma surecıde cok sıkıntılı ve uzun oluyor o yuzdendır hayatıma zorlanarak ve cok eleyerek bırını alısım... en son sevgılımden ayrıldıgımda yas ve depresyonum 1.5 yıl sürdü
enayilik ama benimki arkadaşlar siz beni örnek almayın
Enayilik olarak değerlendirmemek lazım, her insanın yapısı ve yaklaşımı farklıdır..
Psikolojinize bağlı bir durum gidipte o kişiyi hayatınızın merkezine koyup, unutmamaya ısrar ederse çok fazla süre alır ama geçmiş geçmişte kalmıştır anlayışıyla hareket ediyorsa en az 5 aya unutur
Kişiden kişiye değişiklik gösterse de 5 ay uzun bir süreç..
Ayrılık noktasına gelen bir ilişkiden sonra toparlanmam uzun sürmez. İcimde zaten çoktaaaan bitmiştir
Mantıklı bir yaklaşım..
Kişiye verdiğim değere göre değişir ama çok sürmez yine de... Çünkü kimse benden değerli değil😉
Sağlıklı bir düşünce..
Kendimi 7 ayda zor toplamıştım gidişini kabullenniştim. 7 ay sonra ben tam unutmuşken tekrardan yazdı
Uzun bir toparlanma süreci geçirmişsiniz..
Bilmiyorum... Dün ayrıldım... Dünden beri kötü değilim ama iyi de değilim... Her gün konsuuyoduk bu biraz boşluk bıraktı bende.
Zamanla bu durum sizin için sıradanlaşacaktır..
Kim daha çok seviyosa bağlıysa sevgisine kadar zor toparlıyor bu 5 günde sürer 5 ayda 5 yılda sürer
5 yıl biraz abartı gelmiş olsa da haklısınız..
Bir hafta rahat geçiyor ondan sonra 1-2 ay gerekiyor
1 ya da 2 ay ideal bir süre..
Duygu yoğunluğuna bağlı aylarda olur bikaç hafta da ama ben ayrılmışsam kafamda zaten bitmiştir o zmn kısa
Isim gücüm yok bunu mu hesaplicam bide 🤦♀️
Bilmem, var mı?
Var, tabi ki
Ertesi gün bir şey olmamış gibi yoluma bakarım
Hemen toplayamam..
Bir süre acısını yaşamak sonrasında devam etmek gerek..
toparlayamıyorum
Sonsuza dek sürmez, elbet toparlarsınız..
Hemen ertesi gün 🤣
Fazla hızlı olmadı mı? 😂
Geç bile 🤣🤣
1 yılı geçiyor maalesef ama bu gel gitler olmasa keşke
Hatırlamak bile istemem
Uzun sure
15 dakika falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?