Bazı durumlarda, bir kişinin mesajlara geç cevap vermesi veya sık sık WhatsApp'a girip çıkması farklı nedenlere bağlı olabilir. İletişimdeki gecikmeler veya ilgi eksikliği, başka biriyle konuşuyor olma ihtimalini düşündürebilir. Ancak, bu durumu doğrudan varsayımlarla değerlendirmek yerine, doğrudan partnerinle iletişim kurman daha sağlıklı olacaktır. Ona bu konuda açık bir şekilde hislerini ve düşüncelerini paylaşabilir ve şüphelerini dile getirebilirsin. İlişkinizde dürüstlük ve güvene dayalı bir iletişim kurmak önemlidir.
Bildiğim bir şey varsa her şey mümkün. Önceliği olmadığınız biri için vakit kaybetmeyin, isteyen bahane değil bir yolunu bulur, ilgi karşılıklı olur, olmuyorsa zorlayan olmayın...
Benim de kız arkadaşım öyleydi, her baktığımda WhatsApp da ama nedense bana zamanı olmadığını söylüyo mesajlarıma görüldü atıyo unuttum yoğundum diyo üstüne kaç kere wp girdin mal mı var karşında diyemiyosun çünkü kabahatli sen oluyorsun ama net ve netttt kesin başka biri var sen siklenmeyen tarafsın. Böyle şerefsizler mutlu olmayı haketmiyor, Allah bilir işini havale et geç