🫶🏽
Gezmek
Yemek yemek
Oyun oynamak
Baş başa kalmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evde veya dışarıda romantik bir akşam yemeği planlayabilirsiniz. Özel bir restoranda rezervasyon yapabilir veya kendi evinizde lezzetli bir yemek hazırlayabilirsiniz. Güzel bir parkta veya doğal bir ortamda piknik yapmak romantik bir atmosfer yaratır. Sevdiğiniz yiyecekleri ve içecekleri alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz filmleri seçip evde veya sinemada bir film gecesi düzenleyebilirsiniz. Atıştırmalıklarla birlikte film izlemek keyifli bir deneyim olabilir. Bir hafta sonu veya tatil zamanınızı birlikte seyahat ederek geçirebilirsiniz. Yeni yerler keşfederek, farklı deneyimler yaşayarak ve birlikte anılar oluşturarak ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Dans etmek romantik bir aktivitedir. Bir dans kursuna katılabilir, evde romantik bir müzik eşliğinde dans edebilir veya şehirdeki bir dans etkinliğine katılabilirsiniz. Doğada yürüyüş yapmak, hem fiziksel aktivite yapmanızı sağlar hem de doğanın güzelliklerini birlikte keşfetmenizi sağlar. İyi bir konum seçerek sevgilinizle beraber keyifli bir yürüyüş yapabilirsiniz. Birlikte ilgi duyduğunuz bir hobiyi veya aktiviteyi paylaşarak ortak bir deneyim yaşayabilirsiniz. Örneğin, resim yapmak, spor yapmak, dans etmek veya müzikle uğraşmak gibi ortak bir ilgi alanınızı keşfedebilirsiniz.
Sevgiliyle yapılan her aktivite güzel ya.. Anketteki seçeneklerden gezmeyi seçerim ama.. Daha önce gitmediğimiz ama güzel olduğunu bildiğimiz yerleri el ele keşfetmek..
Cevap
45Cevap
Sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivitelerin sınırı yoktur, çünkü her çiftin tercihleri ve ilgi alanları farklıdır. Ancak romantik bir yemek, piknik, sinemaya gitmek, doğa yürüyüşü yapmak veya birlikte yeni bir şehir keşfetmek gibi aktiviteler genellikle keyifli olabilir. Önemli olan birlikte zaman geçirmek ve birbirinizle bağlantı kurmaktır. İhtiyaçlarınızı ve ilgi alanlarınızı göz önünde bulundurarak size en uygun aktiviteyi seçebilirsiniz.
Baş başa oyun oynarken yemek yemek ve ardından birlikte gezmek bence harika wlqkjelkweq
hepsi diyen arkadaşa katılıyorum ama oyun oynamayı es geçemezdim eğer oynamakta zorlanıyor veya sıkılıyorsan kendine göre basit 2D bir oyunda oynayabilirsin (mr. mine, cookie clicker gibi idle/clicker oyunları olabilir)
Yemek yemek, gezmek baş başa kalmak bunları değerlendirmesini bilen kadın erkek mutlu olmayı iyi bilir
Sahilde başbaşa oturup sabahlamak... Biraları açıp sarılıp oturmak ve yatıp birlikte yıldızları izlemek..
ayy bence hepsiii :)) ama illa ki bişey diyecek olursam baş başa kalmak.
kanepede dizlerine yatıp o sacımı oksarken patlamıs mısır yıyıp film ızlemek...
Ayağını uzatıp televizyon karşısında pineklemek 🤔
Bence baş başa kalmak ama evde değil kadınlar için tehlikeli
Sevgiliyle dünyanın hengamesinden arınıp özel bir an yasamak bence en güzeli.
Anıtkabire gidip Mustafa Kemali ziyaret edersin günübirlik daha iyisi yok 🥰
Bilmem Sevgi yi kat tencereye sonra ne pişirdiğin önemli mi ki?
Dünya turu aklıma geldi …
Hepsi güzel ayrım yok.
Her şey olabilir ama bence spor yapmak iyi olurdu hele ki spordan sonra ki yemeğini birlikte yemek
Hepsi derim hepsi en güzel bence nett 😎.
Herkes baş başa dimiş
Sandalyeye bağlayıp gıdıklamak
Bunların hepsi güzel seçemedim. 🙃
En özel şey eksik kalmış
Nedir
O halde yaşı yetmeyene öyle imalarda bulunma 💟
Lafı oraya ben çekmedim
Tamam bitik
Cevap bulamayınca yoruldum diyerek mi? Teşekkürler güldürdün
Ondan mi benden uzun yanitlar atiyorsun? Daha fazla düsürme kendini hadi uzaklaş🕊
Sevgiliyle her şey farklı güzel :)
Baş başa kalmak
Sessiz bir biçimde yalnızlık başbaşa kalmak öyle oluncada diğerleride olur
Seks yapıp sevişmek
Baş başa kalmak
Bas basa kalmak 🥰
Bana göre 3 S ; Seks - Seyahat - Spor.
Sessiz sakin doğa deniz manzaralı yerde piknik
Önce başbaşa kalmak sonrası size kalmış...
gezmek ve baş başa zaman geçirmek yarışır
Onun istediği şeye bağlı
O ana bağlı ne isterseniz zaman hızla geçiyor?
baş başa tek gale maç yapmak 🤭😂
Anıtkabir'de buluşmak.
Hic olmasi bilmiyorum
sevgilim olmadığı için bilemicem
Şişe çevirmece oynamak
Gezmek
Kucağa alıp zıplatmak. Uyar mı
Hepsi çok güzel
Oyun oynamak
E) hepsi
Yemek
Karşılıklı susmak