Böyle ciddi ve güçlü olan, baskın karakterli ama toksik olmayan ve en önemlisi de bilgisayar oyunu oynamayan bir adam nasıl bulurum ya? Şu sıralar kaç tane adamla tanıştıysam bilgisayar oyun bağımlısı. Hayır, benim oyunlarla problemim yok ama bilgisayar oyunu oynayan erkeklere sadece en iyi arkadaş, kafa dengi dost gözüyle bakıyorum. Sevgili olarak ağırbaşlı, ciddi, olgun, zerre çocuksu olmayan bir adam arıyorum. Nasıl bulurum?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben varım ama sana varmam.
Mazosiştmisin nesin baskın erkek yerine ölçülü davranan deseydin bari.
Sonra sabah programlarına çıkarsınız kocamdan dayak yedim diye.
Höt söt etmeyle insan olunmaz, insanda kazanılmaz.
Baskın ama toksik olmayan dedim :) Yani bana hayatı zehir eden katil tiplemeli birisi değil, ayrıca ben de baskın karakterde bir kadınım
Baskın, basanındır. Kim kimi basarsa mı oynayalım yani 😂
Bence iki taraftan biri uyumlu olmalı yoksa çatışma kaçınılmaz son🤷🏻♂️
Yani evet sevgilim baskın olmalı ama benden daha baskın da olsun istemem :D Ama yine de baskın, ağırbaşlı bir adam olsun. Sürekli oyun oynayan, bana nadiren mesaj atan, hayatını sanal dünyaya kaptırmış, sürekli anime izleyen birisi olsun istemem. Böyle çok fazla erkek arkadaşım oldu ve hepsinin de kız arkadaşları bu durumdan şikayetçi :D sanırım ben evrimsel psikolojiyle hareket ediyorum, baskın olan adamın daha iyi ev geçindirebileceğini, sanal dünyada yaşayan adamınsa hiçbir şey başaramayacağı önyargısına giriyor da olabilirim
Ev geçindirmek bu ülkede oyun oynamayla alakalı bir durum degilki kuzu.
her şey ateş pahası, herşeyden bir kendine bir devlete bir bankalara aldığın bir yerde yaşıyorsun.
Bu ülkede ev geçindirmek mesele haline geldi artık. Iki kişi çalışmazsa evde en az geçinmek mümkün değil.
Dediğinde şu kısma katılırım.
Sanal dünyada yaşayan insan, gerçek hayatta zorluk çeker orasına çok katılıyorum.
Ama ev geçindirmek konusunda eskisi gibi baba çalışsın.
Kadın ev işlerine baksın mantığı maalesef geçerliliğini yitirdi.
Çocuk desen getireceğim ortamı bilse bana küfür eder.
Bende herşeyi beraber yapabileceğim birini istiyorum misal.
Temizlik vs de beraber yeme içme gezmede beraber.
Kısaca ben adil şekilde eşitlik içinde bir yuva isterim.
Tabi olmayacağını bildiğim için artık kafadan sildik orası ayrı.😂
Sadece bilgisayar oyunu oynama konusunda uyuyorum. KSKFKSDJ
Ahshwhzjsjzjsjs
En son abaküsteki boncukları sağa sola vurmuştum parmakla oyun diye. Benden olur mu?
Ya :D :)
Valla. böyle hani tik vururdum geri ne kadar sekecek diye bakardım
Ama neden çocukluğunu yaşamadın ki, o da çok önemli :) Çocuklar yetişkin gibi davranmamalı bence, özgürce oyun oynayıp eğlenmeliler :)
O dediğimden yaşamadığımı çıkarmamalısın ama ki
Yaşadıysan çok sevindim :) Herkes çocukluğunu yaşasın, çocukluk dönemi her yaşta iz bırakıyor, insan 80 yaşına da gelse küçüklüğünü düşünüp üzülebiliyor
Sana katılıyorum. Ve hani sosyoloji ve psikoloji sürekli telkin eder ya çocuklarınıza veya cocuklara belli çocukluk yaşlarında iyi davranın sözlü fiziki siddet uygulamayın. O çok önemli. Babamın bana bazı söylemleri dün gibi aklımda ve bana o zamanki onsoylemleri bugün ona benden yana donmeye başladı. Yani ne ekersenn onu biçersin hesabı. Çocukluk yetişmesi ve zamanındaki anne baba ortam yaklaşımı çok ama çok önemli. Ben o yüzden cocuklara asla somurtmam bile. Çokta sevdiğim söylenemez ama bilemiyorum
Ben de çocuklara asla somurtmam ya da onların gururunu kıracak en ufak şey söylemem. Çünkü biz yetişkinler için normal olan, hiç alınmadığımız şeyler çocuklarda çok derin yaralar bırakabiliyorlar. Bir çocuğun çizdiği resme, "Bu ne be? Rezil çizmişsin." denildiğinde o çocuğun tüm resim çizme arzusu kaybolabiliyor, ya da bir çocuğa sen aptalsın demek, sen hiçbir şey başaramazsın demek o çocukta travma yaratabiliyor. Biz yetişkinler için bu sözler çok normal, hiç alınmayız ama çocuklar için ağır etkileri olur. Ya da bir çocuğa çirkin demek, o çocuğun bedeniyle barışık olmadan, kendisini yargılarcasına yetişmesi demek. Oysaki bana birisi aptalsın, kötü resim çiziyorsun, çirkinsin dese güler geçerim, hiç umurumda olmaz. Ama bu bazı insanların anlayamadığı bir şey. Her halttan travma çıkarıyorsunuz diyorlar oysaki en küçük hakaret, bir çocukta çok ağır yaralar bırakabiliyor. Umarım yaraların iyileşir, geçmiş senin için bir yük olmaktan çıkar :)
Bunun sebebi ne sence neden çocuklara etki eder
Daha çok hani
Bilgisayar oyunu oynayan adamlar eğleniyor. Neden eğlenmelerini istemiyorsun?
Bilgisayar oyunu, müzik, film gibi şeyler pek ilgi alanım değil 👍 yaşın büyük olsaydı yürürdüm sana ama yaş küçük maalesef
Tam aradığın gibi biriyim ama niyetim başka benim ona göre
Yok.
Tamamdır 👍🏻
Aman dikkatli ol. Güçlü ve baskın karakterli gözüküp tam bir toksik olan, her şeye karışan erkeklere dikkat et
Kafam agirdir bi 10 kilosu var
Şakamatik :d
Soyledıgın butun vasıflar bende mevcuttur
Niye arıyosun? Bulunca ne yapacaksın?
Bulursun kütüphanelerde falan gez
Esra erola çık derdini anlat. Ne deyim.
Nereden bulacağını öğrenirsen bana da söyle
Nasip kısmet bu işler
Ben öyle biriyim kimse beni bulmuyor
Yaşın kaç ben olabilirim
İşte geldim burdayım oyunla hiç aram yok
Tanışmak isterim