AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
üniversiteye gidince gözûn açılır diye , kapaklamaya çalışıyo seni
Aranıyordur bence , ya ilişkisinden memnun değil ya da libidosu çok yüksek
Ya şimdi sevgilisi yok ya da aranıyor bence
Bilmiyorum aklim ermedi, boş ver artik o çocugu , etrafta bir suru kisi var
boş ver pisman olacağını sanmam
Kimi sevdigini bilmem ama seni sevmedigi kesin
Başka sebeplerden diyebilir, cinsel çekim gibi
Ceren işsizin tekiyim ve yorumları baştan sona okudum, yalandan kim ölmüş özledim dedi diye seni değil senin gösterdiğin ilgiyi özlemiştir. Ve ara sıra gelip sana âçık kapı bırakıyor olabilir, yani benim düşüncem bu
Erkekler , ellerinde cok secenek oldugu zaman havalanirlar, ellerinde kimse kalmayinca da tuh ben bunu niye engelledim derler
Sevgilin ne okudu? Soruna cevap verirsem gözün açılır üniversitede diye. Kuzenimde çok güzeldi adam üni 2 de hem n evlenmek istedi alırlar diye :D
Elektrik elektronik mühendisi
okumuş etmi ş zeki adam 21 yaşında 14 yaşında ki kıza mı bakacak? Benim de erkek arkadaşlarımın hepsi mühendislik okuyor yaşlarımız yakın asla o yaşta ki kızla sevgili olmazlar takılmak için bile çok garip geldi anca cahil birisi yapar o hareketi
Israr etmesi güven vermedi bana ve üniversitede evli olmanı önermem
Tavsiye etmem evlilik ama neden israr esiyo bilmem
adam bir an önce seks yapmak istiyor acelesi bu
Hayır sakın öyle bişey yapma yaşın çok küşük pişman olursun boşanırsan kimse iyi bakmaz evlenmek istemezler
Niye boşanayım aşık olduğum adamdan? Ama mevzu o değil ben üniversitede dışlanırım diye korkuyorum?
Niye boşanayım derken? Hayat bu ne olacağı belli olmaz ayrıca aşk dediğin Max 2 yıl sürer büyük konuşma.
Hmm. Baya erken olur senin için bence en azından 20 ol derim
Nedenini bilemem ama nedeni ne olursa olsun sakın ama sakın 18 yaşında evlenmemelisin.
dinen ne kadar erken evlenirsen o kadar iyi
İlişkiniz sağlıklı bir ilişki değil, sen 14 iken o 21... Bu yaş farkı 20li yaşlardan sonra olsaydı problem olmayabilirdi. sevgilin, üniversiteye gidersen seni kaybedeceğini düşünüyor olabilir ya da 4 sene daha bekleme fikri onun için hoş değildir
Ya da gözü açılır evde oturmaz diye korkuyor da olabilir tabi bu kızı okutmaz bu çocukmuş kız daha midem bulandı
Wow 14 yaşında sevgili olup sonsuza kadar beraber olmak büyük aşk olur. Madalya 🥇
ama istemisin böyle büyük bir aşk tek kişi….
Seni dışlamazlar üniversitede evli olanlarda var nişanlı olanlarda var bu sana kalmış ama bence üniyi bitirdikten sonra evlen
Yaş farkı sorun olmuyor dimi, benim kız arkadaşımda 18 yasında bende 26 yasındayım sorun olabileceğini düşünüyor
Alakasi yok askin yasi olmaz
Kardeşimle daha az yaş farkım var sizden ayrıca popon tekmeyi yemekten korkuyo bence üniversiteye gittiğinde
Evliyken neden dışlanasın ne alaka sen bu beyinle okuma bacim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 benim evli bir sürü arkadaşım vardı nişanlı olan da
Sen 14 yaşındayken 21 yaşında biriyle olman hiçte sağlıklı değil şimdi 18 yine gençsin evlilik ileride çok pişman olursun hayal alemindesin çünkü yaş ilerledikçe insan anlıyor bazı şeyleri şu an bunu farkinda değilsin bence hata yapma
İnsanlar niye dışlasın öyle biri varsa mümkünse arkadaş olmasın seninle. Ama daha 18 erken. Darlayan insanlara ayar oluyorum.
Artı olarak yaş farkı çok fazla. 14 yaşında bi erkeğe yazılmak saçma geliyor bana pedofililiğe girebilir.
Dışlama felan olmaz evli nişanlı insanlar var unide bir tek okurken çocuk yapmak sıkıntı olur onun haricinde evlenin hayırlısı olsun
Şartları karşılıyor, kendine bakan sağlıklı, işi olan, kötü alışkanlıkları olmayan, efendi düzgün biriyse evlen
Üniversitede gözün açılır yenisini bulursun diye korkuyordur. Benim oda arkadaşım aynen böyle yapmıştı.🙄
Ahaha 18 yaşında kimseyle tanışmayan kız istiyor hemen kendisi 25 , bulmuş
Nasıl yani tanışmayan derken
Afedersin ama yeni 18 olmuş hayatla tanışmamış. Gözünü açmamış denir ya ondan
Yapma.. okulunu yap sonra evlen pisman olursun
Niye acelesi var bukadar bilmiyorum ama senin gelecegin daha önemli.. sonra evlenince gercekten okuya bilecekmisin oda var..
Yaş olarak etik kurallara uymayan birinin "seni okuturum" sözüne inanma. Ki bu erkekler arasında yayılmış bir yalandır, elde edene okuturum diyorlar, şimdilik kaybetmemek için de okuma diyemiyorlar
Sakın öyle bir şey yapma hayatının en önemli kararlarından biri senin okuman daha önemli ayaklarının yere basması daha önemli bekleyen seven yine bekler bu kadar net
4 yildir berabersiniz? 14 yaşındayken o 21 yaşındamıydı :SDfd
Evet ne var
ne mi var? :D
Sevgilim sübyancı olmuş geçmiş olsun
ikinizde haketmissiniz sen gidip koskoca adamı o da gelip bebeyi bulursa böyle olur
yani yaşı senden büyük bu bir sorun değil ama muhtemelen toplum baskısı falan vardır evlenmesi konusunda bunu bi sor bence ya da ailesi yaşının geldiğini ve evlenmesi gerektiğini söylüyordur
Kızım bence yapma acele etmesi 4 yıla göre normal ama üniversitede evli olmayı istememen çok normal bence kalbinden geçeni yap bırak seni düşünüyorsa biraz daha bekler daha 18 sin sen
Bi benim cevremdeki erkekler evlenmek istemiyor herhalde
Yanlış yerlerdesin o zaman
Ben istiyorum ama sadık birini bi bulamadım bence biz bi tanisalim belki bu soru vesile olmuş olur
Knk bu kızlar bi değişik bunlarda bi erkek arkadaşım olsun istiyorlar mesaj atınca sen bana niye mesaj sen kimsin ayaklarına yatıyolar
Ben sevmek sevilmek istiyorum mutlu etmek mutlu olmak güvenmek mutlu huzurlu bir yuva yolunda ilerlemek istiyorum ama bulamıyorum ve bu kişi ile tanışmak istiyorum
Knk olmayınca olmuyo be inşallah dilediğin gibi olur
Bakalım daha yorumuma bişey yazmadi bi saattir inşallah bana dönüş yapar yazar tanışırız diye dualar ediyorum bakalım inşallah güzel bir cevap verir
Yaz özelden dicem de gizli üye
Umutla ondan gelecek bi bildirimi bekliyorum çok heyecanlıyım
Fazla heyecan yapma knk gerek yok
Artık sevmek sevilmek istiyorum yoruldum yanlizliktan
siz kizlarda yasitiniz erkekle tansiin kendinden kac yas buyuk alip sonra neden evlenip dusunuyor dmee ozmn yeter
Hadi yaş farkını es geçiyorum ama bu kadar ısrar bunaltıcı. Ben evlilik baskısı yüzünden sevgilimi terketmistim
Ne bu erken evlenme ya? 28 ine kadar hayatına bak sonra çok sıkılırsın akrabların gezicek sen evde oturacaksın offff
İçindeyken o 20 14 yaşında nasıl sevgili oldun çok hayret ettim sen 14 yaşındayken o 21 yaşındaymış ufak hatta civcivler yesin
Anormal olan olan şey senin henüz çocukken sevgili olmaya başlamanız.
Sevgilin 21 yaşındayken sen 14 yaşında oluyorsun bi tık korkunç geldi
Niye dışlanasınki seviyorsanız evlenin hatta daha güzel
Helal ol diye
14 yaşında ciddi bir ilişkiye mi başladınız ben mi yanlış okuyorum
evlenmekten vazgeç , hatta ayrılmanı tavsiye ederim yaşına göre birini bul.
Yani ilk tanıştığınızda sen 14 o 21 yaşındaydı öyle mi?
😂😂😂 şaka gibi 4mkkkk öğğğkkk
Aynen vallahi normal değil
çünkü kendisi evlenme yaşında. aranızdaki yaş farkı fazla bence aşka kapılıp gitme derim.
Kesinlikle öyle
çok üzülüyorum kız kardeşlerimi fanusa koymaya çalışanları görünce. kızlarım okumalı , dünyayı gezmeli. yeterince olgunlaşınca da eğer biri ile hayatını birleştirmek isterlerse birleştirmeliler.
Bide yeni yeni fark ettim bu kız 14 yaşında 21 yaşında biriyle sevgili olmuş 😔 cidden ne bu yaaa 😩🤦♀️
ayy cidden mi bu erkek pedofili değildir umarım
Adam evlilik müesesini karşılayabilecek yeterli zenginliği varmış. Bence kaçırma
Milleteki Hayata bak 26 yaşımdayım Daha bi flörtümüz olmadı
Evlenme. üniversitede başkasıyla tanışırsın diyedir
21 yasinda 14 yaşındaki çocukla sevgili olması etik değil
Erken evlenen adam 2-3 cocuk koyar kucagina , sonra maymun gozunu acti misali aldatir durur
Gençken evlenmek daha güzel bence de evlenin😊
İnsanlar seni evli olduğun için dışlasın ki?
Tadına bir an önce bakabilmek için 😋
Evlisin diye kim niye dışlasın ne saçma bi düşünce
Bebeğim sakın yapma böyle bir şey 🥺 git üniversitene seni seviyorsa zaten bekler.
Helali harama çevirmemek için.
Adam dayanamıyordur kızım anla biraz sende
Sanırım yoklukta kalmiisss😂😂
Iiiiy p3do 14 yasinda. Yasi gecmis ondan
14 yaşındayken mi sevgili oldunuz
seni başkasına kaptırmak istemiyor
çok azmıştır 😊hiç şansın yok 😃
21 ve 14 mu korkunc bir yas farki :/
Aranızda cinsellik varmıydı
Cinsellik yaşamak içindir
si*kmek için açık ve net