Erkek kıskanırsa kesinlikle belli eder, belli etmezse o işte bir gariplik vardır derle? Seven kıskanır ama o beni neden kıskanmad?

Benden hoşlanıyor biliyorum, aynı iş ortamındayız bugün ben poğaça yapıp götürdüm kendisiyle aynı pozisyonda çalışan bir diğer işci bana mesaj attı teşekkür etti cok beğendiğini söyledi. Sonra yürürken karşılaştık kendisiyle bana keki sen mi yaptın cok güzel olmuş dedi hatta baya beğenmiş gibiydi sonra başka bir işci onu tuttu bende devam yürüdüm sonra ordan geçti ve o an onu yanıma cağırdım ona o diğer arkadaşın yazdığı mesajı okutum dedim bak o arkadaş bile bana yazdı bak ne kadar iyi birisi dedim oda beni sen onunla bir mi tutuyorsun dedi dedim yok falan sonra ama gerçekten iyi cocuk iyi olmazsa yanımda dolandırmam dedi bende evet gerçekten iyi birisi dedim sonra hadi hadi içinde kalmasın bende sana yazayım dedi bende yok artık geçti dedim oda geçti dimi dedi evet dedim güldü yürüdü arkasından şaka yaptım dedim sokra oda biliyorum dedi bende belki yanlış anlarsın dedim gülümsedi gitti. şimdi bu adam benden hoşlansa böyle davranmazdıki hiç kıskanmadı gayet normal tepki verdi anlamıyorum ozaman benden hoşlanmıyormu hoşlanmaktan vaz mı geçti? Birde ardından akşama doğru kabı almaya gittim aldıktan sonra baktımki yıkanmış ve anladımki o yıkamış. Ama onu göremedim tabi ama onun yıkadığını anladım

Erkek kıskanırsa kesinlikle belli eder, belli etmezse o işte bir gariplik vardır derle? Seven kıskanır ama o beni neden kıskanmad?