Bana yardım edin lütfen. Bu insandan nasıl kurtulurum?

Evliyim. Esjmin beni aldattigindsn suphelendim, ben de biriyle konusmaya başlamıştım bana polis ozel harekat oldugunj soyledi. Etkilendik birbirimizden. Bana poponu at dedi istemedm israr etti sussun diye tayt varken cektim attm, buluşalım dedi tamam dedm ama iliskiye girelim dedi hayir dedim o zaman kamerada karsimda soyun dedi olmaz dedm birini sec dedi ben de kamera karsisinda soyunmayi tercih ettm sutyen kulot vardi ama taytimi tam cikarmadm ss almis allah n cezasi smdi cumartesi gunu hava yagisli gok gurultulu gosteriyo ve sinava gidicem o gun, bana illa iliskiye gircez diyo buluscaz diyo hava musait degil dedim cumsrtesi benle yatmazsan esine ss leri atarim her seyi anlatirim diyo. Iki ucu boklu degnek, tamam benim yaptigim da karaktersizlik, kabul ediyorum, bosluktan etkilendim. Ona yoneldim. Nasil kurtulurum. Nolur yardm edin
Güncellemeler
+1 yıl
Simdi de bende hic bi foton yok ben sana ders vermeye calistim bi dha boyle. seyler yapma tamam mi filan diyo nasil inancam ben sana dedim. Sikayet etmemden korkmus olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Onun goruntusunun oldugu bir ffotosunu attim. inansin diye, cok korktu, yan cizdi, tamam dedi uzak durcam nolur sikayet etme demeye basladi, kurtuldum sanirim 😁
Bana yardım edin lütfen. Bu insandan nasıl kurtulurum?