Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Korkma polis ise şikayet ederim seni de şantaj yapmakla ilgili anasını ağlatırlar var mı öyle sende de var madem bu kadar ısrar etti sende alakanı kesseydin peki devam edip gitsen bu defa da video kaydını alsa o zaman daha beter olacak bi riski göze almak zorundasın ama bu risk kendini ona teslim etmen anlamına gelmesin sakın gitme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılE arkadaş ne yardım edelim sana ha sen evlisin ve aldatıldın şüphesi yani emin değilsin ve bu tip duruma girdin pekala o halde yapacak tek şey git onunla birlikte ol yaka numarasını öğren sonra git amirine durumu izah et eminimi amiri ona bir şekilde yaptırım uygulayacaktır eminim. Baktı olmadı mı al bütün riskleri eline kendisine de ki ya telefonunu o fotoğrafları sileceğim ya da savcılığa gideceğim of ya of yahuı ben neden siz kadınları anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok fazla hata yapmışsın, eşinde aldatıyor seni. İlişkiye girmediğine göre göndersin sende polise şikayet edersin. Gönderemez her istediğini sana yaptırdığı için böyle tehdit ediyor. her dediğini yapmışsın,
Gerçekten birebir tanımıyorsan ilişkiye girme ya da görüşme, eşine göndersin gönderemez zaten kolay değil kendisi deşifre olur.
Boyun eğme.04 Yorumla
Soran+1 yılBi daha bana ulasmadi. Konusmuyoruz artık
Cevap sahibi+1 yılDemekki sadece senden faydalanmak için yaptı, sende neden herşeyi yaptınki.
Soran+1 yılInandim :(
Cevap sahibi+1 yılBir yönden hak veriyorum, benimde olmuştu böyle, * devam ediyor. Her dediğimi yapmıştı.
+1 yılSen bayağı bayağı kaşınmışsın ya hayır ne beklıyor dun? Duygusal bır ılıskımı?
Delikanlı, duygu yuklu, adam gibi seven erkek evli birine yavşar mı?
Neden bunu hesap edemiyorsunuz.. Şimdi ayıkla pirincin tasını..
Senin gibisine yardım etmem kusura bakma10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirak ne boslugu, esin var evlisin burdaki bosluk nedir, bosluk dedigin zaten anlik bir sey bu bildigin hint dizisi gibi uzamis gitmis bi oyle bi boyle sunu yapalim bunu yapalim su gun bulusalim iliskiye girelim siz plan kurgu yapmissiniz sonra buna bosluktan etkilendim mi diyorsun.. Kocan aldatmis mi bari seni.
00 Yorumla
+1 yılDoğru değil biliyorum ama çok evli sevgilim oldu. ilk ilişkiye girdiğim kadın da evliydi ama bir tanesine böyle karaktersizlik etmedim. hatta o yazmadan yazmazdım kocası görür zorda kalır diye. adam güvenini kazanıp neler yapıyor. sen bana bi mesaj at onun kilidi bende tamamen bi uzaklaştırayım ben onu en iyi ben bilirim onun dilinden
07 Yorumla
Soran+1 yılBi dha bana ulasmadi.
Soran+1 yılDaha cok beklersin.
Soran+1 yılNiye yahu niye
Soran+1 yılE ulastim ama sen donmuyosu simdi de
+1 yılBüyük geçmiş olsun benzer hatalara düşmemeye gayret edin kendiniz yaptınız Allah yardımcınız olsun ne diyebilirim evlenince tüm karşı cins ölmüş sayılarak yaşanmalı
02 Yorumla- +1 yıl
Ama sen yinede şikayet et bence öyle pislikler hakediyor benim gözümde çıra gibi yansın
Soran+1 yılGuncellemeleri okuyun
Sakın ilişkiye falan girme seni açık şekilde kullanacak keşke hiç yazmasaydın ama sakın onu dinleme. Kayıtları falan gösterdi mi sana
114 Yorumla
Soran+1 yılKaydi gostermedi ama camasirli fotom varmis onu atti bana, esime atmakla tehdit ediho
Soran+1 yılBen tahmin ederek aoyunurken yuzumu gostermeden soyundum ben olup olmadigim belli degil belki baskasi demi
- +1 yıl
Kimlik bilgilerini alın sana başka tütlü güvenemem diyerekten bilgileri aldıktan sonra eğer öyle bir şey yspacak olursan seni şikayet ederim şantajdan tacizden hertürlü tskarım sana de ve bi daha da hiç bi karşı cinsle samimi olmayın evli olduğunuzu unutmayın
- +1 yıl
Hertürlü şikayet edebilirsin planını niyetini belli etmeden bilgilerini ve kanıtlarını topla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
İnternette silinmez her şey ortaya çıkarılır onun anasını bile öptürebilirsin bunu unutma hakediyor nede olsa
- +1 yıl
Gözünüz aydın umarım haramlardan uzak durursunuz
Soran+1 yılBu olay agzimi cok guzel yakti acikcasi. Daha da yapmam allahin izniyle. Guncellemeyi okuyun
Soran+1 yılTmmm
senin gibisi neden beni bulmuyorki. bende seni görmkek ve senle kamerada karşılıklı bişeyler yapmak isterdim
020 Yorumla
Soran+1 yılO kisiyle b koptuk tam koptuk
Soran+1 yılNe bileyim ben. Yok daha da yok
Soran+1 yılSen her yerden yazarak benim canimi sıkıyorsun yazmciam sana.
Soran+1 yılCevap yazdim ama sen yazmadin.
Soran+1 yılNey?
Soran+1 yılDerdimi anlata anlata bıktım çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılsende tamam olur gönder ben boşanmayı göze aldım ama daha sonrasında savcılığa yapacağım şikayetle sende mesleğindne olacaksın diye tehtid et tehtide tehdid reste rest ulan :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun böyle olacağını tahmini etmedim mi sende her şeyi göze alır seni savcılığa veririm de şantaj yaz
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptim zaten, cok korktu, geri cekildi, yalvardi filan, kurtuldm 😁
- +1 yıl
Çok dikkat edin ben eşime bile resim atmam
Soran+1 yılGuvenmistim ya. Gercekten kimseye guven olmuyomus
- +1 yıl
Hayat çok acımasız
+1 yılEşine durumu anlatsan mı acaba diye düşünüyorum ama ne bileyim abla senin yaptığın büyük karaktersizlik
10 YorumlaMal mısın, kendisi madem polis görüntümü yayarsan seni şikayet ederim meslek hayatın biter de
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle yptm hmn geri cekildi
Tehditle elde etmek suç. bunun tecavüzden farkı yok. Rest çekmezsen asla kurtulamazsın.
016 Yorumla
Soran+1 yılBenim spyunurken ss almis ama yuzumu gostermemisgim delil sayilir mi aldattigima dair? Hadi onu gec, sikayet etsem esim duymadan harbi kurulur muyum
Soran+1 yılYa bu tehdidi yaptigimda da esime foto atarsa, esim telefonunun kilidini degismis giremiyorum yoksa engellerim tum hesaplardan
Soran+1 yılDedim, simdi de ben sana ders vermeye calistim bi daha boyle. seyler yapma tamam mi diyo, seni yarin sikayet ediyim mi dedm edebilirsin diyo
Soran+1 yılEvet kivirdi. Sikayet etme nolur elim ayagim titriyo dedi. Sen bize dokunma esimle benle iletisime girme ben de sikayet etmem dedim. Ciddi oldugumu anlayinca hemen durdu. Oh bee
Soran+1 yılEvet. Size de KS alemine de cok tesekkurler yoksa nolurdu Allah bilir. Bana ben İstanbul'da degilim suriyede gorevdeyim dedi bide. Bulusmaya filan da gelmicektm dedi tabii. Off. Kurtuldum
Soran+1 yılBakicam caresine, bi muddet silmicam delilleri. Fotosunda yaka nymarasi da var
Gizli Üye(36-45)+1 yılsikayetci olurum dersin madem o polis onun yaptigi daha beter suc isinden olur canım. tam yap korkmuyorum de. polis degildir ama oyleysede kendi hayatida b. k olur
024 Yorumla
Soran+1 yılUniformaliyken goruntulu konusmustuk foto anlik atmisti uniformali ss almistim ise yarar mi
Cevap sahibi+1 yılal sakla. telini biliyor musun? telefon hattiyla konus intwrnetten degil. sonrasinda.. kayitlara girsiginde dersin seni savcilaga sikayetw gidiyorum diye
Soran+1 yılVermedim telimj. Instadan konusuyoruz. Su anda da sesli konusuyoruz yani o hat ta bekliyo ben oglumu salliyorum kapattirmiyo
Cevap sahibi+1 yılesin nerde.. basina mi musallat oldu bu
Soran+1 yılEsime anlatif miyim anlatamam direkt bosar nasil bunu yaparsin diye
Soran+1 yılEvet musallat oldu vuruldum sana diyo asigim diyo bakislari fena
Cevap sahibi+1 yılderdi seni s. kmek baska bisey degil.. santaj yaparak yataga atma derdinde. nwese yasiyon kucuk bir yer mi yakin mi sana o nerde biliyor musun
Soran+1 yılBayrampasadayim diyo ne kdr dogru allah bilir
Cevap sahibi+1 yılsakin ol. sesli konusmak yerine yazis.. isteklerini yazarak al. kaydet. sonrasinda bende ss almistim seni dersin zaten sibersuclar herseyi buluyor. sikayetci olacak olursan hayati kayar. goze alamaz. swnden bu kadar etkilwnecek ne var gitsin baskasina o evli miy mis?
Soran+1 yılDegil, 24 yasindayim diyo pöh üm diyo,
Cevap sahibi+1 yılben bisey yapcagini sanmiyorum. sen korkup gitme
Soran+1 yılTmmm
Soran+1 yılSikayet edicem sana guvenmiyorum dedi yan cizdi ben sana ders vermeye calistim bilmem ne dedi bissuru sey dedi sikayet etme elim ayagim titriyo dedi ona onun fotosunu attm anlik atmisti da, kurtuldum sanirim :):):)
Cevap sahibi+1 yılsevindim😉
Cevap sahibi+1 yılkonusmak ister misin?
Soran+1 yılNiye?
Cevap sahibi+1 yılsesini merak ettim
Soran+1 yılSesimi duyan etkileniyor benim agzim guzel yandi saol almayayim
Cevap sahibi+1 yılbenimkini duyanda asik oluyor. etkilenme degilde merak meselesi
Cevap sahibi+1 yıl5 dakkika konusalim fake hsaptan sonra engelle. baska bir amac yok. kirma iste
Soran+1 yılYahu bi git simdi sovecekler bana orspu diye.
Cevap sahibi+1 yılyahu kim sovsun mesajdanbyazar misin. israr etmekten de hoslanmiyorum ama merak ettim seni lutfen 5 dakika ayirir misin. burdan yazismayalim mesaj at bana
Cevap sahibi+1 yılsonrada bu yorumu kaldir
Soran+1 yılGizlen
+1 yılBir şey yapamaz. Hapis su, meslekten de men edilir. Engelle geç.
03 Yorumla- +1 yıl
Tamam şimdi de bana atsfafjahf
Soran+1 yılNasil?
- +1 yıl
Resim video ben de bakim. Benim suçum ne ben tehditte etmem uslu çocuğum 😂😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaviz tavizi doğuruyor. Onun istek ve tehditlerine karşı çıkacaksın ve gidip savcılığa vereceksin. Korkmayacaksiniz. Namussuzlar kadar cesur olacaksınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılpolisse ben çözerim sorununu ama detaylar lazım bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla bişey yapamaz ki polismiş güya ifşadan dolayı savcılığa veririm seni özel hayatın gizliliğini ihlalden meslekten atılırsın, uğraşırım seninle diyin bak bakalım ne oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bari kurtulmuşsun bir daha kalkışma böyle şeylere
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılPolise sikayet et eşin duymadan halledersin çok ağır cezası var kadin polis talep et santajdan ve tehditten yargilanir birdaha kimseye yapamaz
013 Yorumla
Soran+1 yılAma benim yaptigim da suçmuş dogru soyluyo aldattim
Soran+1 yılGitsem halledebilir miyim ki, santaj yapiyosun diyorum yoo diyi
- +1 yıl
Neresi sucmus yok be seni kandırıyor simdi senle birlikte olacak yillarca tehdit edicek öylede düşün daha beteri de var seni arkadaşlarınada tehditle yaptıracak belki kötü yola sürecek sen kadın polis talep et bilgileri ver gerisine karisma yoksa hem senle yapar hem esine atar felan
- +1 yıl
Git kadinlar kadin halinden anlar ama korkarsan ve şantaja boyun eğersen cok cekersin
Soran+1 yılTamam cok saol hemen yarin karakola gidicem, onun polis armali fotosunun ss ini almistim gostersem ise yarar mi
- +1 yıl
Tüm konuşmaları nerden konustuysan hepsini göster profil linkini felan ver siber suçlar ilgilenir gerisiyle bunlar bu yollarla cok kadını kötü yola çekiyorlar ve buna boyun eğen kadınlar nerde bilseniz şok olursunuz saf olmayin haklarınizi bilin
Soran+1 yılGenelde sesli konustk su anda da instadan konusuyoruz kapattirtmiyo oglumu salliyorum bi yandan. Cok korkuyorum
- +1 yıl
Dedigimi yapin hem kocanizi nerden bulacak ki
- +1 yıl
Korkunun ecele faydasi yok siber suclara veriyorum de
Soran+1 yılSoyledim. Elim ayagim titriyo dedi sikayet etme tamam dedi sana ders vermeye calistm bindaha boyle seylere firisme yabanci erkeklerle knsma esini kendine baglamak istiyosan ona guzel sozler soyle ilgilen vs dedi tamam o bende ztn dedm sen bize bulasma ben de seni sikayet etmeyeyim dedm tamam dedi saat epey gec oldugundan hizlica kapattim telefonu.
- +1 yıl
Tamam siz yinede birakmayin asla tehdite şantaja boyun egmeyin böyle şeyler yapacaksanız gizli anonim şekilde yapin eşinizden mennun değilseniz ayrılın veya duzeltin hayat sizin hayatiniz
Soran+1 yılAnonimle basladi instagrama döndü guvenmistim ona ama gercekten hic kimseye guvenilmiyomus
- +1 yıl
Guven olmaz insanlar çıkarcidir anonim. kal guvenme
- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuş bence durumu.
Zaten taytın pek çıkmamış.00 Yorumla
+1 yılYüzünü göstermediysen nerden bilecek senin olduğunu. Ver mahkemeye şantaj yapıyor diye meslekten ihraç ederler
08 Yorumla
Soran+1 yılGece ben oyle onu tehdit edip konusunca, bize dokunma yoksa esime ulasmaya calisma yoksa seni sikayet ederim, fotoğrafının ss ini aldim giderim karakola diyince hemen geri vites yaptı. Korktun mu dedim guldum evet dedi elim ayagim titriyo dedi sikayet etme dedi bak bunu yaparsam meslek hayatin biter polislik filan kalmaz dedim biliyosun demi dedim evet dedi adam ol dedim bi daha böyle şeyler yapma dedim tamam dedi sesi korkmus gibiydi epey. Buna ragmen yine de sikayetci olmam gerekir mi?
Soran+1 yılBana cok saf oldugumu hemen inandigimi kandigimi soyledi kucukken de boyleymisim niye degisemiyorum ben ya
- +1 yıl
Şikayetçi ol gitsin. Yapmasaymış. Ne malum bir daha yapmayacağı? Ama şu da bar ilerde seni rahatsız eder mi
- +1 yıl
Kızım öyle şeyler yapıyorsan da gizli yap. Kimliği ele verme. Ben de arıyorum birini ama gizlilik önemli.
Soran+1 yılDogru soyluyosun. Yok daha yapmam Allahin izniyle. Isin kotu yani ergenken de ayni seyi yasadim ve bana şantaj yapan da pöh olmak istiyodu. He o bu kisi degil. O kisi 27 yasinda bu kisi 24. Ben ne cesit bir ahmağım anlam veremiyorum kendime ya.
- +1 yıl
Bi ara benim de başıma geldi ama insan istiyor. Farklı kişilerle deneyim istiyor. Anlık zevkler çok tercih ediliyor arık
Soran+1 yılmaalesef. Insan bi de guvenmek istiyo. Ama iste devir kotum
- +1 yıl
Evet güven önemli. Güven olduktan sonra her şey yaşanır
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden yaptın bacım böyle bir şey neden engellemedin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenzer durum yaşadım konuşabilirmiyiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni gafil avlamış vermekten başka şansın yok artık 2 kocalı hürmüz senii :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılŞüpheyle hareket edip bir işe girisiyorsun, elinde kanıt yok elindeki tek şey şüphe ve birileriyle olmadık şeyler paylaşıyorsun evliyken
Yargılamak bize düşmez yinede senin hayatın00 Yorumla
+1 yılMadem azdin bunu yapacak kadar reel görüştüğün biriyle yap tanımadığınla değil ayrıca foto da olsa bir şey yapamaz
00 Yorumla
+1 yılHiç korkma yürekli ol biraz. rahatsi, ederse bana bildir...
04 Yorumla
Soran+1 yılSikayet edicem dedm uc bcuk atti
- +1 yıl
Tebrik ederim seni gerçekten çok iyi yapmışsın...
Soran+1 yılBize dokunma esime bisey atma uzak dur bizden yoksa yarin hemen karakola sikayet etmeye giderim dedim hemen yan cizdi tamam ddi
- +1 yıl
Suppersin walla 😊😊🌹🌹
herseyı goze aldıgını soyle sıkayet edecegını belırt o meslegınden olur omur boyu o korksun sen deıl sonucta tehdıt var
00 Yorumla
+1 yılHallettim sen sonuna kadar. Hiç acimiyorum sana. Kadına şiddette hayır diyenlerdenim ama senin gibileri söz konusu olamaz. Senin gibiler asilsin
00 Yorumlaİnşallah hem seni ziker hem eşine söyler allahını seven amin desin
19 Yorumla- +1 yıl
Bence bunu eşiyle birlikte s1ker
- +1 yıl
annesinin ne günahı var
- +1 yıl
Rabbimi seviyorum ve amin diyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılsessizce hallet bende seni savciliga veririm dersin gerci gercek adini soyadini biliyor musun uydurmustur. goruntusunu aldiysan belki bulunur
08 Yorumla
Soran+1 yılGörüntüsü var bende, göstersem yeter mi
Cevap sahibi+1 yılnet mi yuzu? gercekten polis mi? gercektwn polissen kimligini goster de ya ogren bi sekilde ne bileyim kimsin de bilgi almaya calis. gercek kimligini bilmeden daha zor olur
Soran+1 yılKarakoldayken konusmustuk arkadan sesler geliyordu, uniformali fotosu var bende.
Cevap sahibi+1 yılnapiyo seksting mi yapiyor senle. sesini kayda al onu gaza getir. sesini verir rezil ederim dersin gerekirse
Soran+1 yılYok iste tehdit ediyor ama
Cevap sahibi+1 yılama o seni biliyor degilmi esine goruntu atarim dedigine gore. oyle birsey derse savciliga giderim yanacaksak sende yanarsin de acik acik bilsin bunu. polislik ten olursun deye.
Soran+1 yılGuncellemeyi okuyun :):)
Cevap sahibi+1 yıl😁😁😁😁 hadi gecmis olsun dikkatli ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kafayla Sen eninde sonunda bu yolun yolcusu olursun ali olmaz da bu sefer veli olur
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah koruya
Cevap sahibi+1 yılGidişat onu gösteriyor Şimdi olmasa bile 3-5 yıla kadar kucaktan kucağa gezmeye başlarsın
Cevap sahibi+1 yılKocanı aldatmak için bahane aramışsın Adam şantajcı çıkmasa efendice işi ilerletseydi seni çoktan yatağa atmıştı bile
He bilmiyorum Google dan buldum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen yine de şikayet et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Akilsiz basin derdini ayaklar cekermis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye erkklere yoneliyorsunuzki hemen. Kadın kadına her şey daha güvenli ve daha özel
01 Yorumla
+1 yılSavcılıkga gizli başvuru yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar canım ki :D
01 Yorumla- +1 yıl
salaqsın ki
Savcıliga şikayet et bakalım ne oluyor
09 Yorumla
Soran+1 yılYarin seni bi sikayet edeyim bak nolucak dedim nolur sikayet etme iste ben sana ders vermeye calistim filan demeye basladi elim ayagm titriyo gitme deme filan dedi bizden uzak durursan sikayet etmem dedm tamam dedi konusmayi kestk sonra
Soran+1 yılYine de sikayet edeyim mi yani
Soran+1 yılSen sikayet etmezsen ben de fotoyu esine gondermem dedi, ya ettigimdeno da ona atarsa?
Soran+1 yılIstemiyorum artik hic bi erkege guvenmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılYksye mi giriceksin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılŞikayetçi ol
10 Yorumla
+1 yılAllah akıl versin sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıldaha beter olun
00 Yorumla
+1 yılKorkma atamaz seni canım görmüş
00 YorumlaBence bişe yapamaz korkma
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Troll ya
00 YorumlaYapamaz bişey korkma
00 Yorumla
+1 yılŞikayet et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle olmuyor musunuz
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu farklılık isteği eşinin ilgisizliği seni er geç başkasının kucağına atacak
Soran+1 yılUcundan döndüm
Cevap sahibi+1 yılAslında blofe blöf yapsa donemezdin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatak konusunda nasıl sana
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhukuki açıdan destek verebilirim. ben konuyu şimdi okudum sanırım normalde kapalısın zaten ev hanımısın
Cevap sahibi+1 yıleşinden daha co kzevk aldnmı ondan peki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel hikaye
00 Yorumla
+1 yılBir sey olmaz
00 Yorumla
+1 yılYatma
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026