Ben lisedeyim. Yaklaşık 3 aydır benden bir sınıf büyük bir çocukla takılıyorum. Ama öyle böyle değil!! İkimiz de edebiyatçıyız. Tahmin edebilirsiniz. Her teneffüs benim sınıfa gelip arkadaş grubuna dışarı çıkalım falan diyor, diğerleri onun bana aşık olduğunu düşündükleri için bahaneler uydurup beni onunla gönderiyorlar. Bir banka falan oturuyoruz. Sohbet ediyoruz. Bana bazen şiir falan okuyor. Onedio'dan öğrendiğime göre bana aşık olduğunu belirten bazı belirtileri var: Sadece susarken bile sürekli bana baktığını fark ediyorum ama ben ona bakınca gözlerini kaçırıyor. Dudakları titriyor bana bakarken. Ayrıca lanet olsun dudaklarıma bakarak konuşuyor çoğu zaman. Bir keresinde bana evlilik düşünür müsün diye sormuştu ben de aptal olduğumdan ben evlenmem yaa falan demiştim. Ona geri sorunca o da benzer bir cevap vermişti. Onun sınıfındakiler bizi görmüş sürekli bir bankta oturup konuşuyoruz falan diye beni sevgilisi sanıyorlarmış. Öyle dedi bana. Benim arkadaşlarım da öyle düşünüyorlar. Ama aksini iddia eden bazı davranışları var. Kafam çok karışık!! Çoğu zaman sadece siyaset ve futbol konuşuyor. Benim takımımı kötüleyip kendininkini yüceltiyor. Sinirlendiriyor. Seçimle ilgili düşüncelerimi soruyor. Ayrıca biraz fazla narsist bir kişiliği bar sanırım. Tek çocuk olduğunu kolaylıkla tahmin etmiştim, şaşırmıştı. Şimdi dostlar bu eleman yarın memlekete GİDİYOR ve 3 ay YOK!!! Numarasını almamıştım nasıl alabilirim? Ayrıca adresini de istiyorum mektup yazabilmek için!! Çok sevdalıyım.. ÇOKK!!! NASIL AÇILABİLİRİM? ACİLLL
Güncellemeler
+1 yıl
Evet millet, o çoktan gitmiş bile...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar