İlişkisi yeni bitmiş kızın sevgili olmak istemesi, eskisini kıskandırmak için olabilir mi?

Bi kız var çok konustugum birisi degil arada sırada görürüm gülumser gecerim bazen de konuşuruz hal hatır sorar geceriz. Instadan da takip ediyorum ben bunu sevgilisiyle stler falan (çok nadir 2 ayda 1 falan) atıyordu ama uzun süredir atmayi bırakmıştı. Geçenlerde dmden yazdı naber napiyorsun falan diye ondan sonra bulusalim dedi bana. Şaşırdım ama art niyet de aramadım tamam dedim kafeye falan gittik yine sohbet muhabbet sevgilimden ayrildim falan dedi bana. Iste zaten sevgi bitmisti iyi oldugu bittigi dedi. Ben de en iyisini yapmissin dedim (umrumda falan degil aslında) bu bulusmadan bikaç gün sonra da senden hoşlanıyorum galiba diye bi mesaj attı. Ben de net bi cevap vermedim öyle kaldı. Ama cevap bekliyor yani. Soruyorum şimdi bu kızın amacı sizce halis mi? Bana sevgilisini kiskandirmaya calisiyor gibi geldi. Kizın halinden kız anlar bana bi help amacı nedir?

İlişkisi yeni bitmiş kızın sevgili olmak istemesi, eskisini kıskandırmak için olabilir mi?