Evet giyinebilir yani isteyen istediği gibi giyinebilir kimse de karışamaz buna. benim sevgilim ve eşim olsa istediği gibi giyinmesini isterdim yani ona karışmazdım zaten hangi çağada yaşıyoruz ki. açıkçası kimsenin birbirinin giysisine özellikle de karışmasını doğru bulmuyorum. kadın sevdiği gibi giyinir zaten eşi ya da sevgilisi ise giyimini bilerek sevgili olmuştur. yani sonradan kısıtlaması ya da yanımda giyinme demesi de çok saçma olur.
Erkekler arasında bir şey vardır benim bildiğim boyle basit şeyleri kafasına takan biriyle olmaz Saygı anlayış ve ahlak biz toplumlar içinde yaşıyorsak herkes hattını yerini değerini bilmeli akıllı kadın özelliğini tasımalı
Yani zaten eşim yanımda istediği gibi giyinebilir sadece dışarı çıkıyorsak ve yabancı bir ortama giriyorsak ahlak ve mahremiyet kurallarına dikkat etmesini isterim
Giyebilir, ancak Türkiye'nin medeniyet düzeyi bu tarz açılmaları kaldıramadığı için rahatsız olurum, olmak ne kelime mevzu karakolda biter. Bu yüzden bu farkındalığa sahip olarak yerine göre giyinen bir eş/sevgilim olsun isterim.
Nerede nasıl giyinmesini biliyorsa sıkıntı yok. İş yemegıne götürdüm. Şunu giysem olur mu demişti. Sen giy yavrum bakanın gözünü söker çayımın yanında çerez yaparım demiştim
isteyen istediğini giyebilir s*kimde olmaz ama sevgilim eşim giyemez ben p*zevenk değilim sevgilimi eşimi öyle gezdircek kadar hayatıma giren kızın zaten kapalı olmasını istiyorum ailem dindar ters bize böyle şeyler
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
erkek adam sevgilisini eşini böyle gezdiriyorsa mezhebi geniştir
Gerçekten aklım almıyor ya. Yok abi ben öyle olamam geniş olamam kusura bakın umrumda değil. Benim de anam bacım var onlarin da eşleri izin verse bile ben yine karışır izin vermem abi. Eski kafalıyim kabul ediyorm ama erkeğim ben. Erkek adam kıskanır namusunu korur