Aşık olduğun insanın hatalarına karşı sabrın tahammülün yüksek mi az mı, aşk söz konusu olunca sabırlı mısın?

Aşık olduğun insanın hatalarına karşı sabrın tahammülün yüksek mi az mı, aşk söz konusu olunca sabırlı mısın?
Konu aşk olduğunda hata yapmaktan çekinmeli sevgili kişisi..
Aşığım diye hatalarını sineye çekecek değilim. Bir bilemedin iki sabrederim. İlişkimize yeterli özeni göstermeyene ben niye sabır göstereyim ki..
Sevdiğim kadın iyi kaplı biridir aksi halde sevgilim olamaz zaten, buna dayanarak yaptığı hataları bilerek kırıp dökme amaçlı yapmayacağını da bilirim.
Muhtemelen farkında olmadan yapılan hatalardır, uygun bir dille incitmeden alınmasına yol açmadan kendisine durumu ilk ağızdan en yakını olarak ben anlatırım, onun hatalı konumda olmasına bu şekilde devam etmesine kalbim el vermez. Bu yüzden samimi yaklaşım önemli.
Oldukça sabırlı birisiyim bu konuda ama karşımdaki insanın bana olan soğukluğunu hissedersem herhangi bir durumdan ötürü o ilişkiyi orada bırakırım.
Çok sabırlı bir insanım. Ta ki sabır taşım çatlayana kadar. Benimde tahammülüm bazı günler bir yere kadar. Herşeyde değil, bazı davranışarda. Mesela çok dengesiz ise, tepem atar. Bu yaşa kadar gelip çok dengesiz olmak bana komik geliyor. Kişilik bozukluğu gibi bakıyorum. Olmayan bir karaktere sığınamamış gibi…
Cevap
60Cevap
Sevgilim benim kadar sabirlisini da sabirsizini da görmemiştir. Konu onunla olmak olunca sabirsizim ama o olunca da sabirliyim🤦
Henüz birbirimizi tanımıyorken bilinçsiz yapılan hatalara karşı sabır gösterebilirim.. Lakin bilinçli olarak hata yapabiliyorsa tahammül göstermem söz konusu olmaz..
Aşk konusu olunca sabırsızım
Sevilenin pürüzleri göze batmaz çoğu zaman.
Çünkü, adı üstünde "sevilen" kişidir. Kalbimizin ve aklımızın yörüngesinde kalan daimi adresimizdir.
Fakat, bazı hatalar ne sabır ne de af hak eder.
Çünkü her şeyin ve herkesin bir sınırı vardır. Bazen "sevilenin" bile aşmaması gereken hudutlar çizilidir içimizde ve çizgiyi geçen sonucuna veya sonuçlarına katlanmalıdır.
1.5 yıl tanısma 8.5 sene evlilik artı 2 sene boşanmayı eklersek 12 yıl sabrın sonunda elimde sadece bir mahkeme kararı kaldı
İnsanların huyu karakteri asık bile olsan degişmiyor Aşk tek taraflı bir tolerans mekanizması olmamalı Sürekli fedakarlık edersen en çok üzülen zamanını kaybeden gönül yarası ve verilen emeği hiç edilen sonrada bir daha kimseye bu şekilde fırsatı veremeyen insan oluyorsun
Aşk güzel bişeyde kıymetini bilen kişiyle🙂
Bir yere kadar sabırlıyımdır. Yani sırf konu aşk diye de kimseyi tolere etmem
Benim sabrımı görseniz “Taş olsa çatlardı” derdiniz
Öyle bir sabır
Sabır hoşgörü yoksa sevgi gerçek değildir. Ben sabırlı bir insanımdır
İnsanlar artık iyi gün sevgilisi, herkes birbirini mutluykrn seviyor. İlk fırtınada hatta yağmurda gerçek renkleri ortaya çıkıyor.
Söz konusu aşk ise ben iptal.. O yüzden karşımda çok doğru insan olmalı.. Suistimal edilmeye müsaitim. O yüzden aşık olmaktan kaçarım. İkna olana kadar adamın anasını aglatırım. 😀😂
Dünyanın en zor şeyi nedir deseler sabretmek derim gerçekten zor bir şey ama büyüdükçe her konuda sabırlı olmayı sabırlı davranmayı öğrendim diyebilirim.
Hiç aşk hayatım olmadığından dolayı, bu aralar sabırsızlığım aşırı derecede tavan. Ailemin (özellikle babam) hayatımı kısıtlaması yüzünden sevgili bulacak halde değilim!
Tolere boyutum verdiğim değere göre olduğu için çok sabırlı olabiliyorum. Sadece saygısızlık olarak adlandıracağım bir şey olursa geriye bir tek mantığım devrede kalır, sabrım tükenir.
Hatanın derecesine bağlı birazda affedilemez bir hataysa aldatmak gibi tolerans gösterilmez ama küçük hatalar ya da çözülebilir olanlar bir şekilde çözülür
Hee konuda çok sabırlıyım. Bazıları sabrımı zorlamayı nasıl beceriyor anlamıyorum.
Antarktika buzulları kadar soğuk, deniz dalgaları kadar umursamazım. (Gelse de olur gelmese de olur.)
Oldukça. Hatta ben bile bazen fazla sabretmedin mi diye sorarım kendime ama hala dururum gitmem vazgeçmem. Bende böyle bir akıllıyım😄
Fazla naza asla gelemem
Koşmaktan yorulurum beni kovalasin yoook
Bi iki şartımı kabul etsin sonrada hayatımı mahvetsin sorun yok
Merhaba güzel bayan, hatalar olduğundan çok ise o hatalar olan aşkın körünü öldürmeye başlar. Az ise hataları kapatmaya çalışır. her şey bir denge içinde olduğunu düşünürsek. Dengesiz her şey olağan dışı sonuç doğurur.
Tabiki biraz daha fazla sabredilir fakat her şeyde olduğu gibi sabrında bir sınırı vardır muhakkak.
Hatalara yanlışlara karşı tahammülüm son derece düşük. Bir kere, iki kere uyarır görmezden gelirim ancak s*lak yerine koyulacak değilim
Beklemeyi sevmiyorum. Bir şeylerin olması veya yaşanması için hiç bir şekilde beklemeyi sevmiyorum
Aşk sabrı öğretir lakin tahammül sınırlarını zorlar. Sabretmezsen ne aşk olur ne sevgi. Çünkü insan sınırlarını bir tek sevdiği için zorlar
Benden sabırlısı mezarda
Sevmek, sıra dışı ya da kahramanca şeyler yapmak değil; sıradan şeyleri hassasiyetle yapmaktır.
O yüzden aşk, sabretmektir
Mevzunun aşk ile ilgilisi yok bende, genelde insan ilişkilerinde sabırlı biriyimdir.
Karşımdaki insanın hak ettiği kadar.. Keyifli günler.
Karşılığını gördüğüm sürece devam ederim yoksa gereksiz yere bocalamam
Ne kadarını bilmiyorum da elimden geldiğince sabırlı olmaya çalışırım
Aşk konusunda hem sabırlıyım hem mücadeleciyim
Sabır taşı çatlar o kadr sabırlıyımdır ama sabrım taştığı zamanda ağır sıkıntı çıkartırım :)
yüksekti sonra artık aşk falan bizde olmadığı icin gerek yok
Olmam gerektiği kadardı ama şaka karşı duyarsızım artık
Ölene kadar bekleyecek değilim.. Olmuyorsa zorlamam
Hatanın ne olduğuna bağlı tamamen... Öyle her şeyi absorbe edip, alttan alamam. 😈
Sabırdan ziyade çok fazla tahammül seviyem var ama patlama noktamda bir o kadar inanılmaz
Fazla sabırlı ola ola resmen ağaç oldum. Bu saatten sonra da bir şey olacağını pek sanmıyorum.
Çok sabırlıyımdır ama çok yıpratıyorlar eskitiyorlar insanı
Olaya bağlı olarak sabır eşiğim baya bi yüksek olur
Çok sabırlıyım daha sonra bu enayiliğe dönebiliyor.
Konu aşk olunca çok sabirliyimdir diye düşünüyorum daha önce hiç aşık olmadığım halde fjfjjf
İşin içinde aşk varsa maksimum 3 saniye sabırlı kalırım.
Sevgi varsa iş değişir
Bu konuda kaplumbağayı kendime örnek alıyorum 🤓 acele etmeden sabırla..
Daha aşk yaşamadım ama olsaydı çok sabırlı olucağıma inanıyorum.
Gülü seven, dikenine misli ile katlanır. İşin zevki orada 😊
3,5 yıl kadar dile kolay💫
Aşka değil vefaya bakarım. Aşkına değil değerine bakarım.
Aşk yalan ki😄
Çok sabırsızım, hemen kadının her yerini sevmeliyim
Cok uzun sure sevdim. Bankta oturup mevsimlerin gectigini izledim.. Ama olmadi.
aşk yok hayatımda bu yönde sabırlı veya sabırsız farketmez
Aşka dair inancım kalmadı sevemiyorum aşık olamıyorum his yok Duygu yok haz çok istek çok
Adı üstünde Aşk. Aşık oldum zamanında 12 yıl bekledim daha napiyim
Peygamber sabrına yakın ama aşağılarında
Hiç aşık olmadım olmamda sanırım.
Aşk işleri boş iştir.
6 yıl platonik kovaladım. Sabır yeter mi ajdjdjd
Ne olursa olsun hata yapan insanlardan hiç hoşlanamam
evet tabiki de
Ne sabirliyim, ne de muhabbetlere inanırım.
Sabırlıyımdır ancak suistimale gelemem!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?