Güncellemeler
+1 yıl
Abartma değilde cinsel ve duygusal olarak çekiliyorum şimdi hoş yakışıklı birisi gelse en fazla duygusal bilirler yaşayabilirim ilerisi gelemez a
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Abla Spor Salonunda O Kadar Uzun Boylu Bulamazsın Fantezini ABD ye Tanıt Dğnya Sıralamasına Girer 😜👍
Yok var öyle tipler de çevremde en rahat kolayca bulabileceğim yeri merak ediyorum nerelerde takılırlar
Barlara Git Ablam
Basketbol salonlarında bulursun ancak. İstanbuldaysan ok meydanında zenci de bulabilirsin ilgini çekerse
Hahaha yok okadar değil 😁
Seni daha çok tatmin ederler
Tecrübelisin bakıyorum
Ben erkeğim heteroseksüel. Sadece fikir veriyorum sana
Bu fikir vermemiydi:D zenci kasığı aramaıyorum
Aklıma geleni söyledim işte. Bence sen kasık değil rock! arıyorsun
Adamın altında ezilince tekrar isteyecek misin merak ediyorum, istemeye nefesin kalırsa tabii.
Ne yani çubuk gibilerin hava yastığı şişirir gibi debelenmesinden iyidir 😁
Abartma ya, nerede abartmak varsa adınızı geçirmek zorunda değilsiniz. Herşeyin fazlası itici ve kötü. Kabullenin şunu.
Soruyu güncelleye yazdım yanlışlıkla. Yani ne diyebilirim ortası bulursam hayat tır bakarsın olur
bırısı kurgu yazmıs abazalar ınanmıs abazalara seslenıyorum SAHIS KADIN DEGIL SAHIS DÖNME SIZLERIN YORUMLARINIZ ILE KENDINI TATMIN EDIYOR
Nasıl dönme derlen
sen ve senın gıbı dönmeler... unutma bır gun degıl her gun yuzsuzsun.
Yok kadın değilmişim ya dönme ne anlamadım düzgün cevap versen. Yüzsüzlük el ne alakası var 🤷🏼♀️
Şu an yıkık durumdayım ugrasamam senınle ınan bana hayat zaten zor almanyadayım kımsem yok ınan gozum yaslı ıken ugrasamam ıyı aksamlar.
tkıp atan sen mısın knk guldum sadece ınan bana su ahlımle guldurdun ya Allah her kımsem ne ıstıyorsan sana nasıp etsın hadı ıyı aksamlar
istek atmadım ve cevap verseydin iyi olurdu ama dönme neyse değilim ondan hani erkek olup kadın gibi bişi diyorsan hiççç aman aman normal bayanım ben olamazmı böyle şeylerim sadece şunu söyleyeyim hayatın iyi olur umarım iyi akşamlar dilerim
evet kastım oydu ve dusuncem de aynı ama sonra dedım top sada banane kız sa da banane. öyle yorgun öyle beter sabahlara kalkmıs bırısı olarak 8ınan bana gözlerımde olan hayalı unutur oldum. duan ıcın sagol. umut ınanctı ınanc ıse sona dogru...
lafım uzun yazından önce 30-35 gızlı olan hesaplara cogusu dönme gayç
Hadi ya yeniyim ben burada bilmiyorum 🤔 benden uzak kendileri gibilere yakın olsunlarda sevmem. Neyse iyi akşamlar
tamam knk hayırlı aksamlar. hayatın zorlulugunu daha tatmamıssın
Zevkler farklı olabilir tabi burada da etkilenme fizikselden ziyade zihinsel bir etken yine
Benim kayınpederim öyle 2 metre boy 130 kilo adam kol kadar şey var 🤣🤣
Napacaksin ezer seni 😅
Bende onu ezerim sorun yok 😁 belki fazla hayalperestim ama başka türlü de bilmiyorum 🤷🏼♀️
Ya seni yapacak olsa kütük gibi ikiye yarilirsin ama öyle adamlara iri karı lazım 😅
Sosyal medyada olsun ya da bazen karşılaştığım çiftler olsun yanlarındaki kadınla öyle aman aman ne güzel nede irilerdi kişiden kişiye değiştiği kanaatine vardım ama tabiki daha sağlıklı bir vücudu olsun ister karşıdakinin az çalışmıyorum :,)
😅😃😅
Noldu
Asko o tarz bulursan bana da soyle ya bana da lazım:)
Ben varım
Vücudunuz çok güzelde bahsettiğim değildi ama harikasınız 😁
ben öyleyim hocam
Alırım bi foto
nasıl atabilirm ki
bnımı arıyon