Bir yetişkin olarak neye hazırlıksız yakaladınız? Var mı hazırlıksız yakalandığınız bir durum.. Bence aşka hazırlıksız yakalanıyoruz..

Bir yetişkin olarak neye hazırlıksız yakaladınız? Var mı hazırlıksız yakalandığınız bir durum.. Bence aşka hazırlıksız yakalanıyoruz..

Aşka çok gereksiz anlam yüklüyoruz insanlar olarak. Bu dünyada ölüm diye bir gerçek var oysa ki. Ben ölüm denen kavrama hazırlıksız yakalandım maalesef.
Yetişkin kelimesini de cinsellik olarak etiketlemezsin be KS 😂 (Tabi soru sahibi özelliklikle seçmediyse 🙃)
Yetişkin kişi adı üzerinde, belirli şeyleri oturtmuş, neyi niye neden yaptığını bilen kişidir. Dolıyısı ile kendi kontrol edebileceği şeylere hazırlıksız yakalanmaz normal şartlarda. (Psikolojik ve diğer sağlık durumları hariç)
Aşk bunun dışında diye bakılabilir ama aslında bu bile buna dahildir, yani yetişkin bir kişi aşka da hazırlıklıdır aslında. Kavak yelleri esmez veya ergenlikteki gibi hormonlarının kontrolünde hareket etmez.
Yetişkinler olarak hazırlıksız yakalandıklarımız gerçekten hazırlık yapmadıklarımızdır bence...
Hayır özellikle aşk yazdım yine cinsellik diye etiketlemiş.. 😅 Sorunun amacında hiç öyle bir şey yok.. 😄
Kesinlikle size katılıyorum.. 😊
Bence de yok gibiydi hatta görsel de bildiğin aşk ilişkileri görseli ama işe KS yazılımı 🤷
İlgilenebilirseniz güzel olur @KızlarSoruyor çünkü bu etiketi takip eden kitle cevapları malum 😂
Kesinlikle çok güzel olur.. Abuk subuk mesajlar gelince bir baktım etiket değişmiş.. 😅
🤣🤣
Teşekkür ederim.. Sayende etiket düzelmiş.. 😄
Cevap
10Cevap
Ben her zaman için aşk istemiştim ama maalesef hayatımda hiç aşk yaşamadım budan sonra da yaşayacağımı sanmıyorum
Açıkçası bu hayatta insanlara güvenerek insanların beni yaralayacağı konusunda insanların bir gün beni terk edeceği konusunda ya da değer verdiğim insanlardan verdiğin değeri görmeyeceğim konusunda hazırlıksız yakalandım, belki de hak etmeyen insanlara hak ettiği değeri vermeye kalktım ama hak etmediği şekilde değer gösterseydim daha kıymetli olurdum
Hayatta genelde her zaman hazırlıklıyımdır hiçbir şeye hazırlıksız yakalanmadım bugüne kadar
Hiç bulmadıki beni aşk hazırlıksız yakalanayım
ben hayatin direkt kendisine
Aşka hazırlıksız yakalanıyoruz..
Her ikisinede
Aşklara inanmam
Hayata
Hicbiseye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?