Selamlar.. Aşk yaşama ve yaşatma konusunda iyi misin, bu işleri beceremiyor musun yoksa daha tecrübe edemedin mi? 😜 Keyifli günler. ☀️
https://m.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I
#smell

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlar.. Aşk yaşama ve yaşatma konusunda iyi misin, bu işleri beceremiyor musun yoksa daha tecrübe edemedin mi? 😜 Keyifli günler. ☀️
https://m.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I
#smell

Selamlar aşka zaten söylemiştim pek iyi değilim :D şu an aşkı düşünmüyorum pek düşünüyorum aslında ama sadece hayal kurarak düşünüyorum yani bir gün olursa şu şekilde olur ya da şunları yaparız gibisinden :) ama bunun dışında flört konuları pek de bana göre değil zaten. kendimi hazır hissetmiyorum bunun için zaten çoğu konu da şans bakıyor biraz da siz hazır olsanız bile karşınızda istediğiniz gibi biri çıkmıyor veya çıksa zaten anlaşmak zor olabiliyor her şey filmler de gibi mükemmel toz pembe gitmiyor ne yazık ki
Aşk yaşama konusundaki iyi olduğunu ve bunu da karşı tarafa iyi hissettirdiğimi onunda iyi olduğunu gördüm ama uzun yıllar önce şimdi uzun zamandır kimse kabul etmediğinden bakamıyorum maalesef 🥺🥺
Ben bu konuda iyi değilim ya. Açıkçası kavga olmayana kadar iyi olurum ama kavga olunca anında soğuyorum, ilgilenmek istemiyorum ve her kavgada daha da soğumaya başlıyorum. Aşk insanı değilim.
Aynı bu şarkıda dediği gibi aşkı artık sandıklara kaldırdım ben. Çok zor bundan sonra açılsın..
Cevap
26Cevap
Ksjsjjjs bilmiyorum ben ben olmadığım kesinde bir bebeğe bakar gibi titriyorum üstüne ödüm kopuyor kaybetmekten ama değmiyor işte bu yüzden artık ne aşkı istiyorum nede kendımı yıpratmayı böyle iyi kafam rahat
O ssnki benim çocuğummuş gibi üzerine titriyorum ve böyle olmak maalesef ki değmiyor kiymet bilmiyolar ben bıraktım artık ne sevgi ne aşk varsa yemek yoksa uyku artık ksksksjz
Atalarimiz guzel söylemiş tövbe tövbe
Saçma sacms konusma ya
Daha aşık olmadığım için bilemiyorum ama hayat dolu biriyim. Sevdiğim insanlara pozitif enerjimi yansıtıyorum. Aşk hayatımda da böyle olur muhtemelen.
Karşımdaki iyiyse bende iyiyim. Günlük ilgi dozumu almalıyım yoksa ani dalgalanmalarım olabiliyor 😂
Kanka benimi yazdin
Ben hayatım boyunca hiç gerçek aşkı yaşamadım ki o konuda bilmiyorum sadece hoşlandım sevdim ilgi duydum O kadar
Kızlarla çıkmadığım için tecrübem yok. Yani hep kendi içimde sakladım her seyi hiç açılamadım.
Kendimi bıraktım aşkın ateşine huzuruna bu akışa mutluyum özlem huzur tutku hepsi bir arada❤️ahh aşk
Aşk maşk hikaye geçin bu hayata pembe yaz dizilerinden bakmayı…
💩 gibi 🙈😂😂😂 uzak olsun benden beceremiyoruz
nasılsın aşkta gir hadi Dünyama şarkısı geldi aklıma 😀
çılgın romantik gözü kara olsamda her tadımm başkaa
eskiden aşka inanırdım ama şimdi inanmıyorum
Beceriksizim aşk kötü olana güzel
Fazla iyiyim hatta birden fazla kişiyi sevmek istiyorum da işte örf adet gelenek görenek hoş karşılanmaz diye yapamıyorum 🤣
Ooooo bir bilseniz hanfendi ağzınızdaki sigarayı bırakırsınız o derece. Alkol sigara hayatınızdan çıkar hhjjjhbh
@Gardenyas ile birlikte iyiyiz❤️❤️
Artık hiç kimseye güvenmiyorum (((
Pek beceremiyorum
Aşk bana göre değil sevgiyi ön planda tutuyorum
Aklıma Aleyna tilkinin şarkısı geldi 😄
Bilmiyorum sevgilim olmadj
Ben aslında yokum sjdjsj
Çok iyiyimdir kıymetimi bilmediler
Yaşamadık, bilmiyoree
Çılgın romantik gözü kara
Tutkulu bağlı heyecanlı
Tecrübe edemedim desem 🐸
Çaba görürsem gösteririm. Tek taraflı uğraşmam.
kimse mükemmell değildir
Aşk bana göre değilmiş onu öğrendim
Sana Firdevs Yöreoğlu ayarlayayım mı?
Yatak tarafında iyiyim.
Berbat otesi cunku kimse iyilikten anlamiyor
İyi değilim temsil edemiyorum 😬
İdare ediyorum
Sıfırım aşkta şansım hiç yok
ülkedeki yaşananı aşk sanmak!
Beceremiyorum
Bulsak keşke
ateş gibi : )