Ben ne yapacağım?

Sevgilimin benden önce bir nişanlısı varmış 1 2 yık önce falan ve onunla evlilik düşünüyormuş bizim ilişkimiz henüz çok yeni 2 ay ama laf arasında yine evlilik muhabbeti dönüyor bir gün gerçekten sence ne zaman evleniriz diye sordum 5 yıl sonra dedi işlerimi elime almam lazım dükkan açmam lazım şu an zaten durumum yok falan dedi bende anlayışla karşıladım annem git bir sor bakayım senden önveki ilişkisinde de 5 yıl sonra mı evlenecekmiş yoksa o zaman evlenecekmiymiş dedi sordum ve evet o zaman evlenecektik ama o zamandan bu yana çok şey değişti önceliklerim değişti dedi işim daha önemli dedi ben hayatında hangi konumdayım dedim üstlerdesin ama herşeyden önce işim dedi bana değer veriyor hoşuma da gidiyor ama ailesinin evini bildiğimiz sevgilim geçindiriyor kardeşi evlenecek onun nişanı kınasını falan filan çok çok masraf ediyor babası az çalışıyormuş evin bütün yükünü sevgilim üstlenmiş ve bu onu çok yoruyor benim istediğim zaten şu an evlilik değil ama benden önceki sevgilisiyle evlilik düşünmesi ve konu bana gelince bi 5 yılımız var demesi gerçekten ağırıma gitti ve bana şöyle bir cümle kullandı “şuan zaten evlilik düşünmüyorum bana gelip erken anne olmak istiyorum erken evlenmek istiyorum belirsizliklerle uğraşamam diyorsan o zaman ben yokum” dedi kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum
Ben ne yapacağım?