- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılUff tabi ki, yapılmaz mı ya.
Bir ara stalkta çok iyiydim. Hoşlandığım çocuğu ve arkadaşlarını öyle bir stalkladım ki aklınız durur. Ama şöyle düşünün çocuğun tüm arkadaşları kız, açtım makyaj profili hepsi çat çat kabul etti istekleri. Hiç adından bahsetmediği bi kız vardı onu bile takip ettim neyse. Bunlar da anlamadılar ne alaka hepimizi takip ediyo diye😂 birinin iki tane kedisi var diyelim biri beyaz biri tekir. Kızın adı ayşe olsun. Hoşlandığım çocuk dedi ki ayşenin kedisi hastalanmış. Beyaz olan mı tekir olan mı dedim, inanılmaaaz bir acemilik🤷♀️ sen nereden biliyosun dedi, totondaki donun bile rengini biliyorum balım diyemediğim için hiiiç tahmin ettim dedim, inanmadı ve benden tırstı. Muhtemelen o yüzden de sevgili olamadık😂 neyse zaten bi daha o kadar stalk yapacak kadar kimseyi sevmedim ama denk gelirsem yorumlarını okurum, özel olarak araştırmam10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılWalla sürekli onu düşüneceğim için sürekli de profilinde olurum nerde ne yapıyor kimle konuşmuş herhangi bir yorumunda bana dair bir ima güzel bir şey var mı kimseye yürüme var mı ne zman aktifti aşkla ilgili yorumlarında ne yazıyor hepsine bakarım istisnasız günde bir defa da değil on defa da bakarım😂😂😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılİş o raddeye geldikten sonra ki tüm yorumlar takibe alınır..🙈😅
19 Yorumla- +1 yıl
Dedektifler iş başında 😃
- +1 yıl
İfşa ettin hepimizi..😅
- +1 yıl
Aman erkekler de yapıyor ama yapmıyoruz diyorlar :D adamlar benim bir sene önceki sorumu gündeme getiriyor hey yavrum hey
- +1 yıl
Onlar kadar olamayız..😒
Yuh bee.. kızım sen de takip edilecek hatunsun ama..😏♥️ - +1 yıl
Beni sadece sen naparsan yap 😃
- +1 yıl
Seni sevmekten başka bişiiii yapamam..😍💕
- +1 yıl
Bayılıyorum hatun sana 😌
- +1 yıl
Ben de sana..🥹♥️💕
- +1 yıl
Ben çok çok sana 🥰
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Okurumda okumam da belli olmaz :D
116 Yorumla- +1 yıl
Ne belirliyor bunu 😬
- +1 yıl
İyiyse mi yapıyorsun, kötüyse mi 😃
- +1 yıl
Aaa aa beni öldüresi var
- +1 yıl
:D sen karıncayı bile incitemeyen, sen djjd
- +1 yıl
Neymişş 😅
- +1 yıl
Yok artık :D
- +1 yıl
Söyle çabuk
- +1 yıl
Ricalar 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, okurum detayına kadar. Uzaktan akrabasına bile erişirim, hele ki gizliyorsa. Hatta bundan dolayı sevgilim bana şaşırmıştı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEşimin nadiren sosyal medyasına bakarım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır okumazdım çünkü ona güvenirdim sevdiğim için yani insan tabi ki de merak eder ama ben tanımak için okurdum okursam da sırf kiminle ne yapıyor diye bakmazdım hatta bunun yerine direk ona sorardım merak ettiğim bir şey olursa mesela neleri seversin diye ya da arkadaşların kimler samimi oldukların var mı? bunları sorardım ki ilişkimizde ileride sevgili olursak sorun çıkmasın diye yoksa kısıtlayan birisi değilim zaten ondan sürekli takip etmem
10 Yorumla
+1 yılTabi ki. Bir ara arkadaşın biri "ben eğlencesine yazıyorum çok takılma yağ" diyordu. 😅😅 o yazdıklarını ben yazsam muhtemelen engellerdi.
İnsanın sosyal medya hesaplari kişiliğinin özeti gibidir. Çok resim paylaşiyorsa dış görünüşe fazlasıyla önem veren biridir. İşim olmaz. Bel altı yorumlar atıyorsa herkese, zaten biter. Yani yorumlar önemli...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki uzaktan belli etmeden ne yapıyor ne ediyor nasıl bir düşünceye sahip neleri takip ediyor gibisinden bir ufak araştırma yaparım bakmam diyen insan umursamazdır diye düşünüyorum Biraz meraklı olan biri bile sosyal medyasına bakar ancak sosyal medyasından dolayı ona sorular sormam niye böyle yaptın demem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılburada ben en çok empati yaparım işte bana yapılsa bu flörtüm beni takip ediyorsa bu bana olan ilgisidir değeridir diye düşünüyorum sonuçta beni düşünüyor
14 Yorumla- +1 yıl
Ya öncesinde kötü yorumlar var ise 😃
- +1 yıl
Kimse sütten çıkma ak kaşık değil 50 yorumunun içinden iki tanesi kötüyse nolmuş ki illa olur insanız sonuçta kim dört dörtlük
- +1 yıl
Sus sen :D
- +1 yıl
😬🤐
+1 yılAynen şu an bakıyorum kimlere cevap vermiş diye yavaştan geriye doğru gidiyorum. Napalım yeni sorular gelmeyince benim haller sarıyorum işte 😎
120 Yorumla- +1 yıl
Ahaha :D soru sorma modunda değilim
- +1 yıl
modunu yükseltiriz ayıp ettin valla yeter ki iste 😂
- +1 yıl
Yok öyle bir şey değil.. bugün modum düşük olması lazım zaten :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Olsun yine de izin vermem afiyet olsun : ) düşşede dolar gibi cıkması lazım bizde böyle mutlu etmeden uyumak yok 🙃
- +1 yıl
🥳 geçici şeyler bunlar, teşekkürler
- +1 yıl
Tabiki bazı şeyler geçerken bazıları ise kalıcı olmalı hayatta sence de öyle değil mi?🕺
- +1 yıl
Uyumamıssın çalısıyor musun?
- +1 yıl
Erken henüz, bu saatte ne çalışması djjs o kadar işkolik biri değilim
- +1 yıl
Sürekli calısıyorken görüyorum o yüzden iş sarhoşu gibi geldin 😂 arada iyi dinlen. kekik suyu kaynat bir de sıcak süt bitter çaklıt yap 🙃 geceni güzelleştir.
- +1 yıl
Güzel fikir :D bu arada iş sarhoşu değilim asla olmam inşallah amin djdj
- +1 yıl
Kriz anında çözümsel fikirlerim muhakkak olur. O yüzden güzel fikirlerimle hayat daha kolay 😊 Ne kadar severek calısırsak o kadar koılikleşiyoruz farkında olmadan dikkat et he bir bakmıssın sabah iş yerinde uyanmıssın 😂
- +1 yıl
Yok öyle bir durum söz konusu olamaz demek isterdim fakat zaten home office djdj işyerimde yatıp kalkıyorum bir nevi
- +1 yıl
Kalbim çok temiz ondan tahminlerim yüksek cıkıyor şaka şaka 6. hissim cok kuvvetli. Beklediğin bir haber var mı bir yerden?😏
- +1 yıl
ahahah işe geç kaldım derdin yok en azından ben de gecen gün dükkanda kaldım mecbur. bu gece de dükkandayım sabaha 80 kişilik yemek var hazırlıklar bitmek üzere : )
- +1 yıl
Kolay gelsin. O nerden çıktı? Haber beklemiyorum bir yerden :D görüşleri mesaj kutusu olarak mı kullanıyorsun shsj
- +1 yıl
Şaka takılıyoruım merak etme ama hislerim kuvvetli yine de 😁 ms - j atanımız olmayınca görüşleri kullanıyorum mecbur. eee günün nasıldı anlatsana 🙃😎
- +1 yıl
Ciddi ciddi hala devam ediyor :D günüm çabucak geçsin diye elimden geleni yaptım. Şimdi ise müsaadenle, gecen güzel olsun ✌️
- +1 yıl
Dm ye gelmen için laf çarpıyorum anlamıyor da sohbet edebileceğin adamı rreddeyorsun. Gerçi özgüvenim ağır gelir sana.
- +1 yıl
ahahah yiaa demek ağır gelir 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yıleh yani ister istemez merak ederim ve incelerim.. yalnız kadınlar meraklı değil bu konuda 😅😅 sahi senin Instagram hesabın neydi? 🙈🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Söylemem 😃
- +1 yıl
hadi ama 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya yorumlarından banane allasen işim yok profilde sürteceğim. Boş iş valla boş iş.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Genel manada sorularda görüşlere göz atarım. Flörtümün belki eski kafam olsa okurdum ama eski kafam yok kim ne yaparsa yapar kafasındayım
18 Yorumla- +1 yıl
Ne çok kafa var sende sjsj
- +1 yıl
Eski kafanı salmışsın, gidiyordu 😅
- +1 yıl
Gelen gideni aratmaz inşallah :D
- +1 yıl
Ben de ondan korktum şu an, çabuk eskitme sjdj
+1 yılEvet açıkçası sosyal medya yorumlarına fotoğraflarını özellikle de takip ettiği ve takipçilerine dikkat ederim çok fazla erkek takip ediyorsa açık saçık fotoğraflar koyuyorsa dekolteli falan böyle gevşek gevşek yorumlar yapıyorsa o kızla olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılOkur, inceler, araştırır ona göre nabza şerbet veririm.
11 Yorumla- +1 yıl
👏
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne yorum okuması yedi ceddini araştırırım 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Hele be 😬
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kontrol etmedim ama kontrol edildiğim için başıma gelmeyen kalmadı :)
16 Yorumla- +1 yıl
Yiaa neden bazı konularda fikirler merak edilmez, anlamıyorum
- +1 yıl
Ben onun fikirlerini sosyal medya hesaplarından öğreneceksem ne anlamı var ki? Ben sevdiceğimle telefonları kenara bırakıp baş başa sohbet ederken öğrenirim tüm fikirlerini. Bazen aynı masada oturan ama birbiri ile nerdeyse hiç diyaloğu olmayan çiftler görüyorum. Çok muhtemel sosyal medya hesaplarında geziniyorlar. Sanırım yanındaki insanla sanal mecrada iletişim kuruyorlar :)
- +1 yıl
Hayır ama insan merak eder, sosyal medya ortamında cozutuyor mu, cozutmuyor mu 😅
- +1 yıl
Sosyal medya ortamında cozutmasa da cozutma ihtimali olan, emin olamadığım, şüphe ettiğim birisi benim gerçek sevgilim olamaz. Anca takıldığımız olabilir. Biz bizden sonraki kuşaklar gibi şekle bakarak sevgili olmuyoruz Sosi hanım, tanımadığımız birisi sırf güzel diye Merhaba demeyiz :)
- +1 yıl
Perlaaaa koşşşş :D bıktım bu adamın yorumlarından
Şecere önemli 😆 çıkar illaki birşeyler bayılırız bulnaya6😂
17 Yorumla- +1 yıl
Kesin buluruz da :D kaçar mı bizden
- +1 yıl
Bakıp buluyoruz zaten 😄 niye anlamıyorsun sen beni bugün
- +1 yıl
Bu siteye bir tane ruh hastası yeter okay mi 😅
- +1 yıl
shshs teşekkürler 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapı gereği araştırmacı ve detaycı olduğum için okurum 😂 offf birde öyle bir okurum ki dedektif gibi oda benimkileri rahatlıkla okuyabilir sorgulayabilir bu konuda açık ve netim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılOkunur tabiki. Onlardan biraz bilgi sahibi olunur. Ne düşündüğü neler yazdığı kime yazdığı ona yazılanlara ne tepki verdiği bunlar önemlidir 😇
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılArada flört şeysi varsa bakarım ama level atmışsak bakmam kendisine sorarım merak ettiklerimi.
Zaten üşeniyorum ben bu işlere yaşlandım artık.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOkurum, merak ederim. Bu onu tanımadan yargılayacak olmam demek değil, sadece hayatı ile ilgili biraz önden bilgim olmuş olur.
10 Yorumla
+1 yılyaşyarak tanımayı hep tercih ettim
insanlar her konuda her şeyi yazabilirler. Güvenmem buna
10 Yorumla
+1 yılA dan z ye bakılır. Eğer ilgimi o denli çekti ise. 😅
10 Yorumla
+1 yılTabi ki okurum hemde daha iyi fikir sahibi olurum onun hakkında :D
10 Yorumla
+1 yılBuna denk geldiği halde okumayacak babayiğit var mı ki?
10 Yorumla
+1 yılHoşlanıyorsam bakarim ne oluyor derim yorum yaparım sorgularımmm
10 Yorumla
+1 yılYüzyüze görüştüğüm biri ise hayır, diğer türlü ise karakter analizi için destekleyici oluyor ((:
10 Yorumla
+1 yılBakarım da onemsemem. Çok sessiz, hanımefendi görünen kızlar da aldatıyor artık
10 Yorumla
+1 yılYok Stalk işini bıraktım baş ağrısından başka bir şey değil
10 Yorumla
+1 yılOkumayan varsa şaşırırım
Ee bi bakalım dimi bu çocuk nedir ne değildir kızlar yorum yapıyor mu nasıl yorumlar yapıyorlar şöyle bir göz gezdirmek lazımm10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kadınlar kesin okur dedektif gibi ajanlar ajan.
10 YorumlaBen öyle şeylere dikkat etmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Okuyup soğumuşluğum olmuştu kesinlikle okunmalı
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok önemli bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha neler ya. Harbi yapıyor musunuz bunu 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Yapıyorum 😅
- +1 yıl
Derdim tasam yok az kendimi zehirleyeyim demek için mi 🤔
Manita benim hesaplara baksa valla sıkılır ya 😂 - +1 yıl
Hayır yahu biriyle flörtleşmeden önce özellikle burada :D nasıl bir duruş sergilediği önemli
- +1 yıl
Özellikle burada detayı iyiydi bak 😂
- +1 yıl
Tabii önemli noktaya parmak bastım 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılİsim olmaz öyle çocukça şeylerle
14 Yorumla- +1 yıl
Neresi çocukça
- +1 yıl
Öyle çocukça şeyler bunlar
- +1 yıl
Değil, merak bu. Karşındaki insanı tanıma şeysi
- +1 yıl
Cikkksss gerek yok
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir göz gezdiririm..
10 Yorumla
+1 yılGüvensizlikten değildi ama huyum pis salça olim diye çok dibleri kurcalamışlığım var 🩸
10 YorumlaHerşeyin didik didik ederim hoşuma gitmeyen şeyler bulursam sogurum🥲🥲
10 Yorumla
+1 yılOkurum sadece yorum okumakla kalmam tüm sulalesini araştırırim takip ettiklerine tek tek bakarim
10 Yorumla
+1 yılHemen hemen herşeyi hemde💅🙈
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bence herkes yapar bunu sırf meraktan😅
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. evet okuyorum :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnun hakkında Fikir sahibi olmak için evet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEvet merak ederim ve okurum
10 Yorumla
+1 yılBence bu gayet normal bir şey, ben yapardım yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Aman hangi birini okucam :)))
10 YorumlaUğrasmam öyle şeylerle
10 Yorumla
+1 yılTanışma aşamasındayken evet ediyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Stalk yaptığım doğrudur 😅 ama abartmam
10 Yorumla
+1 yılHayır hiç stalk yapmam
10 Yorumla
+1 yılStalk yapmayı Bıraktım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bence dogru olan bu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Hayır okumam denk gelmem gerek anca
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılİncelerim tabii ki..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEmojilerini bile okurum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAl iste birebir kavga sebebi 🤦🏻♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldetayina kadar okurum 😅
20 YorumlaOkurum tabii ne mal oldugu oyle cikiyor ortaya
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyetişebildiğim kadar sbbssn
10 Yorumla
+1 yılNe öyle çok darlarim nede öyle çok boş birakirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılBazen
10 Yorumla
+1 yılOkurum
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem