Sinirli ve takıntılıyım sorunlarım var?

Size bir şey sormak istiyorum umarım cevaplarsınız. Ben takıntılı, sinirli bir kişiliğim ve saç yolma huyum var son zamanlarda da arttı saç yolmam.2 defa sinir krizi yaşadım. Sinir krizi yaşadığımda yaptığım hareketleri hatırlamıyorum. Çabuk sinirlenen biriyimdir. Takıntı konusunda da şunu söyleyebilirim. Bir olaya takınca üzülünce uyku uyuyamam başım ağrıyıncaya kadar olayı düşünüp dururum. Bu durumlar sevgilimle de sorunlara neden oldu ayrıldık ve barıştık. Sevgilimin bana tavırları sertleşti. Hemen sinirlenir oldu bana. Ben ne yapcağımı bilemiyorum. Sevgilimle durumu konuştum kibar bir dille bana verdiği karşılık ben içimde tutmak sinirimi bastırdım hep artık bunu yapmak istemiyorum oldu. Benimle tartışırken eskiden ben çok sinirlenir bağırır çağırırdım bazen küfür ederdim. şu an bunu yapmıyorum tavırlarımı düzeltmeye çalışıyorum. Fakat o bana bağırmaya başladı tartışırken ve o bana bağırınca bende kendimi tutamıyorum sinirleniyorum elimde her ne varsa onu kırıyorum veya fırlatıyorum. Sonra da ağlamaya başlıyorum. Ne zaman sinirlensem çok, ağlamaya başlıyorum ya da sevgilimle kavga edince tartışınca ağlamaya başlıyorum. Eskiden çok sinirlenip kavga ettikten sonra titrer ağlardım şimdi ek olarak bu durumlarda da ağlamaya başladım ne yapacağımı bilemiyorum.
Sinirli ve takıntılıyım sorunlarım var?