Selam arkadaşlar. Yeni yeni tanımaya başladığım bir insan gece 10'dan 11'den sonra yazmıyor. Hesap da soramıyorum. Günaydınlara falan geçmedik çünkü. Evli olma ihtimali sizce yüzde kaç? Ya da sevgilisiyle falan yaşıyor olabilir mi? Bir insan neden her gece yok olur? 10'da 11'de uyuyacak değil. Nasıl anlayacağım ben ya
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eşini ve çocuklarını rahatsız etmeyin diyedir belki
Evli değil gibi ama sevgisiyle yaşıyor olması da bir ihtimal ya
Soramıyorum da o raddeye gelmedik yani henüz. Nasıl öğrenebilirim ki
Başka bir hesaplarından yoklamak lazım ya da gerçek hayatta takip etmek lazım gibi gibi gibi
Bulamadım da, akrabaları falan mevcut sosyal medyasında. Fake bi hesabım var denesem başka bi kızla konuşmuyorsa kabak gibi belli olur benim olduğum, evini bilmiyorum en güzel ihtimal takip etmek gerçekten
O kadarı bilemem kızlar olarak o işler sizde kolay gele
Of başa gelince bi sersemlik çöküyor 😅😅 teşekkür ederim
Akşam yazarsam kız rahatsız oluyor diye de düşünebilir. Ben öyle düşünürdüm.
Ay bilemedim ki. Yengeç burcu bu arada. 2 gün önce 11 gibi yazmıştı. Öyle bi fikri olsa 11 de de yazmaması lazım değil mi
Yeni yeni alışıyor da olabilir. Sizin tepkilerinizi ölçüyor da olabilir. Aranızda henüz yeteri kadar samimiyet olmamış çünkü. Daha yenisiniz.
Evet evet daha yeniyiz. Günaydınlar bile yok. Sebep arıyoruz yazmak için. Hikayelere cevap vererek başlıyor konuşmalarımız. Bundan dolayı da olabilir gerçekten
Evli olduğunu ileride nasıl soracaksınız ki? Amacı sizinle sevgili falan olmaksa bunu gizler zaten.
Muhtemelen daha yenisiniz o yüzden böyle yapıyor.
Sevgili olduğumuzda görüntülü falan ararım. Oradan biraz çıkarırım ama şimdi dediğin gibi yeniyiz ve alışma dönemleri olabilir. Akşamları eve gidip duş yemek vs den sonra telefonu umursamıyor da olabilir. Hepsi bi seçenek tabii
Eşine zaman ayırıyordur
Başkasına yaziyoe veya ariyodue
En son 9buçuk da yazmışım hop yine yok. Dışarıda falan takıldığı zamanlar mı beni takmıyor ki? Çalışırken bile yazıyor aslında öyle olmuş olsa işteyken yazmaz gerçi
Peki
Baskalarina yaziyordur
Evli 😄
İş arkadaşları falan da ekli hep ya, iş yeri videolarında da yüzüğü de yok 🙄 kendi hesabından yapacak kadar yürekli midir
Bak kardesim sana bir animi anlatayim ben biriyle tanistim 7 24 saat konusuyoruz ki evli degilim genc bir babayim diyordu yani dul oldugunu ima ediyordu bende oyle saniyordum bu kisinin de bilindik bi işyeri sosyal medya uzerinden satislari varlikli birisi ama aklimin ucundan gecmiyor kesin dul diyorum cunku dedim gibi 7 24 saat konusuyoruz adamla bu benle bulusmak istiyor kopek gibi yalvariyor benim erkeklere guvencim sifir ben bu adami arastircam oyle bi yola cikarim dedim kendimce adamda pok gibi para karizma desen yerinde is guc sahibi birisi bulupda benim gibi biriyle niye ugrassin diyorum kemdimlecede cebellesiyorum derken bu adam beni is yerimde buldu neyse konustuk bi guvensizlik verdi dedim ben bu adami iyice arastircam bildigim filmlerdeki fb ajani oldum
Evli mi çıktı yoksa:/
İlk ben bunu sosyal medyada butun platformarda arkadas eş dost arastirirken bi kadini profili dikkatimi cekti profil gizli emin degilim ne yapsam derken fake bi hesapla kadina istek attim Allah iste kadin istegi kabul etti lan bi baktim benim yanima geldigi aksam kadiniyla restrontda resim cekilmis saate bakiyorum o saatde benle konusuyor ben sok
Neyse ben bu adama direk sordum bu kadin kim lak beni engelledi 😂😂😂anlican o ki 7 24 saat konussande e devletinden medeni halinin sorgusunu iste 😂😂
Burada çok haklısın, bir de konuştuğu halde aldatmış ya. Akla bak yarabbim. Geçmiş olsun bu arada, ya evli değil de birliktelik yaşıyorlarsa 😅😅😅 bunun çözümü de yok 😅
Kiz evli evli bide bana diyorki sirketi ablamla beraber isletiyoruz resim felan atiyor güzel kardeşim kariyi nasil ikna ettin ben ondayim hala 😂😂😂
Bilmiyor tabi ki bilse iplerini daha sıkı tutar ya boşanır 😬😅
Bence biliyor boyle parali adamlarida birakmak istemeyen cok kadin var
:/ evet ne yazık ki
Kadina yazdiginda tepkisiz bir sekilde cvp verip sildi beni engellemedi bile
Boşanmayı düşünmüyorsa görmezden gelmesi en güzeli, aslında zoru seçiyorlar ama kendi hayatları tabi
Aynen oyle ve o adam benle kalmamistir cok kisiye yazmis bulusmustur kesin karisi mutevazi birisi belliki onun bu safligimi sahipsizligimi desem bilemedim bu sekilde devam ediyordur
Uyyodur
9 buçuk da uyunur mu :/
Yoruluyodur belki
En masum cevaplar veren sizler oldunuz. Bu en iyi ihtimal aslında. Uykucu bir yapısı varsa bu da ihtimaller arasında tabi. Nasıl anlayabilirim sence
Zamanla anlayacaksn onu artk. Sabah gunaydn mesajni kacta atiyor
Daha o evrelerde değiliz 😬 yazmak için hikayelere cevap veriyoruz 😬
Uff sende neyin derdine dusdun o zmaN😀😀
Evliyse falan aşk acısı çekmek istemiyorum 😅 aşık olmaya başladım 😬
Yok artik😀
Zehirli ok çoktan girdi 😅😅
Yaziktir etme kendine bunu cek at o oku😀
Dur belki dürüsttür, o zaman istediği kadar zehirlesin beni 😅😅😅
Orasi ayri canim😀
Mecbur zamanla göreceğim artık, inşallah çok güzel olur her şey amin 🤭😅
Amın ınsallah canım
🤭💖💖